ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό........

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό........



  •  Ευχαριστούμε όλες και όλους που μας στηρίζουν καθημερινά με τις επισκέψεις τους εξασφαλίζοντάς μας την απρόσκοπτη λειτουργία μας , με την "γενναιοδωρία" τους. 

  • Αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του δήμου μας με απώτερο στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών μας αλλά και κίνητρα για τους ευσυνείδητους δημοτικούς υπαλλήλους ετοιμάζει η νέα διοίκηση που έχει συνειδητοποιήσει απόλυτα το δύσκολο έργο που έχει. Οι προσδοκίες των ψηφοφόρων της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" προς το πρόσωπο του νέου δημάρχου κ. Στάθη Ψυρρόπουλου είναι μεγάλες και ουδείς πρέπει να συγχέει έναν νέο δήμαρχο με κάποιον παλιότερο έστω και εάν ανήκουν στην ίδια παράταξη. Τα πρόσωπα πάντα ήταν σημαντικά στην πολιτική για αυτό μην κάνετε το λάθος και κρίνετε κάποιον από όσα θετικά ή αρνητικά βαραίνουν μια δημοτική παράταξη με πορεία 13 χρόνων στην πόλη μας. 


  • Χρόνια Πολλά στις Αννούλες που έχουν σήμερα την ονομαστική τους εορτή  και ιδιαίτερα στην καλή φίλη μας κα Άννα - Μαρία Σουνίου μέλος του Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης. 

  • Η νέα δημοσκόπηση της GPO δείχνει παντοδυναμία της ΝΔ και δεύτερο κόμμα το ΠΑ.ΣΟ.Κ με διαφορά όμως τεράστια από την πρώτο κόμμα. Η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι στο 35,7% με το ΠΑ.ΣΟ.Κ στο 12,1% και τον ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί στο 9,8%!

  • Θεωρούμε πως η κυβέρνηση πρέπει να πάρει αυστηρά μέτρα κατά της οπαδικής ΒΙΑΣ στέλνοντας σε ερασιτεχνικές κατηγορίες ομάδες που δεν μπορούν να επιβάλλουν στους οπαδούς τους κόσμια συμπεριφορά στους αγωνιστικούς χώρους αρά και πέριξ αυτών. Το να χαροπαλεύει ένας 31χρονος αστυνομικός εξαιτίας του φανατισμού και της καφρίλας κάποιων που μόνο ζημιά κάνουν στις ομάδες που υποστηρίζουν ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ανεκτό από μια κοινωνία που βαρέθηκε την ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ στο θέμα της οπαδικής ΒΙΑΣ και όχι μόνο. Μέσα στην ημέρα θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός μέτρα που αυτή την φορά δεν πρέπει να είναι "χάδια" σε όσους έτσι και αλλιώς ουδεμία σχέση δεν θα έπρεπε να έχουν με τον αθλητισμό που προάγει τον πολιτισμό και όχι την καφρίλα.


  • Αρκετά και σήμερα τα θέματα του συνεργάτη μας κ. Παναγιώτη Πάσχου τον οποίο και ευχαριστούμε και ΔΗΜΟΣΙΑ που παραμένει τόσο παραγωγικός χαρίζοντας στο ιστολόγιό μας και τους αναγνώστες τους θέματα με τα οποία δεν είχαμε ασχοληθεί σχεδόν καθόλου στο παρελθόν. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: