ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν υπάρχει ΣΩΤΗΡΙΑ για τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ θεωρούν αναγνώριση την π@στιά και την διαπλοκή μερικούς μήνες μετά την "σφαλιάρα" και το 6% που πήρε ο Αραμπατζής στις κάλπες!

Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024

Δεν υπάρχει ΣΩΤΗΡΙΑ για τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ θεωρούν αναγνώριση την π@στιά και την διαπλοκή μερικούς μήνες μετά την "σφαλιάρα" και το 6% που πήρε ο Αραμπατζής στις κάλπες!


Το γεγονός πως έμειναν δύο παρατάξεις της αντιπολίτευσης εκτός δημοτικής επιτροπής δεν προβλημάτισε ΚΑΘΟΛΟΥ τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ που θεωρούν φαίνεται λογικό να εκπροσωπείτε το 6,52 % του κ. Αραμπατζή στην Επιτροπή και όχι το 9,74% της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" ή το 6,60% της παράταξης Παπαδάτου. 

Γιατί εάν οι συνδημότες μας εκτιμούσαν την αντιπολιτευτική τακτική Αραμπατζή και εάν θεωρούσαν πως έχει γνώσεις και επιχειρήματα  δεν θα τον έβγαζαν τελευταίο. Βασικά εάν οι γνώσεις του κ. Αραμπατζή δεν συναντούσαν την απόλυτη ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν την πραγματικότητα οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ σίγουρα τώρα ο κος Αραμπατζής θα ήταν σε θέση Αντιδημάρχου και όχι να εκπροσωπεί μόνος του μέσα στο δημοτικό συμβούλιο μια πόλη που ουδείς θέλει να γράφεται με π κεφαλαίο ή για να ακριβολογούμε οι περισσότεροι δεν αρέσκονται σε τέτοιους είδους μεγαλοϊδεατισμούς , και έτσι προέκυψε Στάθης Ψυρρόπουλος! 

Καλός Αντιδήμαρχος θα ήταν της νυν διοίκησης ο κος Αραμπατζής,  αλλά κάποιοι που αρέσκονται σε λογικές "πάνω από κόμματα και χρώματα"  τον απέτρεψαν από το να σκεφτεί το συμφέρον της πόλης αλλά και το δικό του αφού τον κράτησαν ΠΙΣΩ και έτσι  τέτοιες γνώσεις και "επιχειρήματα"  πηγαίνουν "χαμένα"  σε μια Δημοτική επιτροπή που ακόμα και εάν εκλέγονταν κάποιος τακτικό μέλος, (ατύχησε σύμφωνα με τους Ενεργούς ο Γαβριήλ)  ελάχιστα θα μπορούσε να προσφέρει! 

Και βέβαια οι ΕΝΕΡΓΟΙ από το 2014 σε τρεις διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις πανηγυρίζουν απλώς τις αλλαγές διοικήσεων και ουδόλως δείχνει να τους προβληματίζει το ΓΕΓΟΝΟΣ , πως σε αυτές δεν συμμετέχουν κεντροδεξιοί επειδή κάποιοι σαν και αυτούς,  τους εκπαιδεύουν συστηματικά να υιοθετούν μια αριστερή ατζέντα που έτσι και αλλιώς θα ηττηθεί στην πράξη αφού οι εποχές άλλαξαν και ο η πόλη θα προχωρήσει στις αναγκαίες για την ίδια την επιβίωσή της μεταρρυθμίσεις , ακόμα και εάν δήμαρχος εκλεγεί στο μέλλον ο κος Αλέξανδρος Μπουγάς! 

Η υπόγεια συναλλαγή των παρατάξεων "Φωτεινή πόλη" , "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" και "Η πόλη που θέλω" δεν τους προσφέρει απολύτως τίποτα , αφού και η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης πέτυχε να εκλέξει μέλος στη δημοτική επιτροπή και η νέα διοίκηση προφανώς απαλλαγμένη από το άγχος να την εκβιάζουν "ψεκασμένοι" , έχει την ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ να οδηγήσει την πόλη ΜΠΡΟΣΤΑ αγνοώντας όσους κρατούν την πόλη πίσω. 

Δεν θα το κάνει προφανέστατα επειδή θέλει να διοικήσει 10 χρόνια και όχι 5 , και έτσι θα ακολουθήσει την πεπατημένη μη κάνοντας ΡΗΞΕΙΣ αναγκαίες για την πόλη. Θέλουν να ξαναβγούν και όχι να αφήσουν κάτι θετικό για την πόλη υιοθετούν τα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ για ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ πιστεύουν στον κρατισμό και έχουν στελέχη που μεγάλωσαν υιοθετώντας συνθήματα που πλέον έχουν κριθεί τελεσίδικα από την Ιστορία! 

Δεν μπορούν να μας σώσουν όσοι στα βασικά βρίσκονται στη ΛΑΘΟΣ πλευρά της Ιστορίας και συναναστρέφονται κυρίως με όσους προσπαθούν να σας πείσουν πως σωστή πλευρά δεν υπάρχει ή ακόμα χειρότερα πως στην ΣΩΣΤΗ βρίσκονται οι κατσαπλιάδες που ηττήθηκαν την περίοδο 1945-1949 εξαιτίας της παρρησίας των τότε Ελλήνων Εθνικιστών και της αμέριστης συμπαράστασης των συμμάχων μας. Για τους σημερινούς εθνικιστές όσοι δεν ενσωματώθηκαν στο κόμμα της ΝΔ αναμένουν και αυτοί ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ και ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΟΥΣ μένοντας εκτός στα δεξιά της και πουλώντας ψευτοπατριωτισμό αναπολώντας "Μαρμαρωμένους Βασιλιάδες" και το ξανθό γένος να τους δώσει πίσω την Πόλη! 

Για εμάς είναι π@στιά να μην συμμετέχουν όλες οι δημοτικές παρατάξεις έστω ως αναπληρωματικά μέλη στη Δημοτική Επιτροπή αλλά οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ που ελάχιστα ενδιαφέρονται για θέματα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,  θεωρούν επιτυχία του να γίνει κάποιος αναπληρωματικό  μέλος σε μια επιτροπή! 

Πριν μερικούς μήνες σας τον παρουσίαζαν τον κ. Αραμπατζή  ως τον επόμενο δήμαρχο Ηλιούπολης,  τώρα υπερηφανεύονται για το ό,τι έγινε αναπληρωματικό μέλος μιας Επιτροπής , εκθέτοντας και τον ίδιο που δεν θα έπρεπε να μπει σε μια τέτοια διαδικασία χωρίς πραγματικό όφελος για την κεντροδεξιά της πόλης μας. 

Γιατί όταν χάθηκαν για αυτόν οι κεντροδεξιές ψήφοι πήγε από το 10% στο 6% και το χειρότερο έμεινε από στελέχη που θα μπορούσαν στο μέλλον να τον οδηγήσουν εκεί που ο ίδιος επιθυμεί. 

Η πρόταση να συμμετέχουν όλες οι δημοτικές παρατάξεις στην Δημοτική Επιτροπή έστω και ως αναπληρωματικά μέλη είναι η πλέον ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ αλλά σε μια πόλη με προϊστορία στον ΚΟΚΚΙΝΟ και τον ΜΑΥΡΟ φασισμό , κάποιοι εξακολουθούν και πιστεύουν πως θα μπουν στο δημαρχείο με τις ερπύστριες! 

Δηλαδή πανηγυρίζουμε πως έμεινε εκτός Δημοτικής Επιτροπής ο κος Τάσος Ευσταθίου και μπήκαν μέσα η Μαρή , η Χανδρινού, ο Κόντης και ο Ιταλός! Δεν υπάρχει ΣΩΤΗΡΙΑ πρώην συναγωνιστές το τερματίσατε! Κάνετε φοβερή ζημιά στην παράταξη με την οποία κατεβήκατε σε δύο διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις υποψήφιοι και είναι κρίμα να "χαντακώνετε" τον γεμάτο γνώσεις όπως λέτε επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" κ. Αραμπατζή που τουλάχιστον εάν οι κεντροδεξιές παρατάξεις των πρόσφατων δημοτικών εκλογών ήταν ΤΡΕΙΣ θα είχε το άλλοθι πως η πολυδιάσπαση έφερε αυτό το ΤΡΑΓΙΚΟ αποτέλεσμα. 

Η ύπαρξη της παράταξης "Η πόλη που θέλω" εξακολουθεί και βοηθάει την Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης να κερδίζει πόντους και να είσαστε σίγουροι πως χωρίς την ύπαρξη αυτού εδώ του ιστολογίου που ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ σε όσους τα έζησαν και ενημερώνει τις νέες και τους νέους της πόλης για τα "εγκλήματα" της 12ετίας Κιντή τώρα θα μιλούσαμε για ένα ποσοστό που θα ξεπερνούσε το 12% για τους κομμουνιστές της πόλης μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: