ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σίγουρα ο νέος δήμαρχος δεν παρέλαβε καμένη γη αλλά τους δημοτικούς υπαλλήλους που η διοίκηση Βαλασόπουλου αναβάθμισε σε θέσεις προϊσταμένων!

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

Σίγουρα ο νέος δήμαρχος δεν παρέλαβε καμένη γη αλλά τους δημοτικούς υπαλλήλους που η διοίκηση Βαλασόπουλου αναβάθμισε σε θέσεις προϊσταμένων!

 



Οι υποκριτικές φωνές των τάχα έκπληκτων νέων διοικούντων του δήμου μας για τα όσα αντιμετωπίζουν προφανώς και πείθει μόνο ιθαγενείς! 

9 χρόνια ανέδειξαν υπαλλήλους που θα έπρεπε να είχαν απολυθεί και έρχονται τώρα να ζητήσουν από όλες και όλους εσάς να συνδράμετε την ΣΟΒΙΕΤΙΑ τους εις βάρος των δικών σας συμφερόντων. 

Γιατί όσο η ΣΟΒΙΕΤΙΑ μεγαλώνει τόσο εσείς θα γίνεστε φτωχότεροι τα δικά σας ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ δεν είναι κοινά με των υπαλλήλων της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ μας αφού κάθε ένας νέος υπάλληλος στην ουσία σημαίνει περισσότερη επιβάρυνση για το δικό σας πορτοφόλι! 

Ο δήμος Ηλιούπολης και μια σειρά άλλων δήμων συντηρούν εκτός από τους υπαλλήλους τους για τους οποίους  μεν ΜΟΝΙΜΟΥΣ είναι υποχρέωσή τους για τους δε συμβασιούχους είναι επιλογή τους η ανανέωση των συμβάσεων μέσω της νομικής υπηρεσίας που πάει στα δικαστήρια υπέρ των εργαζομένων λέγοντας ΨΕΥΔΩΣ πως καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες του δήμου! 

Έχοντας αποφασίσει δηλαδή πως μία σειρά δομών που δεν γίνεται να αποδώσουν σε καμία περίπτωση διατηρώντας τον δημόσιο - δημοτικό τους έλεγχο πρέπει να εξακολουθήσουν να παραμένουν ως έχουν και εάν είναι δυνατόν και αυξάνονται σε αριθμό υπαλλήλων χρόνο με τον χρόνο! 

Επιμελώς σας κρύβουν πως οι δικές μας υπηρεσίες έχουν περισσότερους εργαζομένους από τον όμορο δήμο Αλίμου αφού σε αυτόν τον δήμο εδώ και πολύ καιρό συνεργούν οι ιδιώτες σε μια σειρά δράσεων του δήμου κάτι που και εδώ συμβαίνει αλλά όχι στον βαθμό που αυτό θα έκανε την διαφορά! 

Π.χ εάν ο δήμαρχος Αλίμου κος Ανδρέας Κονδύλης είχε να αντιμετωπίσει την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ τόσων υπαλλήλων για τα καθήκοντά τους δεν θα δίσταζε όπως έκανε να στείλει αυτούς στα σπίτια τους όπως έκανε όταν του αρνήθηκαν να εργαστούν ( άλλο εάν μετά τα δικαστήρια τους επανάφεραν) παιρνώντας το μήνυμα πως η πόλη του , ο δήμος του δεν θα είναι δέσμιος εκβιασμών από συνδικαλιστικά συμφέροντα! 

Η επιλογή Γενικού Γραμματέα του δήμου δεν μας αφήνει κανένα περιθώριο να ελπίζουμε πως αυτό θα συμβεί εδώ αφού ο ΜΟΝΙΜΟΣ υπάλληλος του δήμου Δάφνης - Υμηττού που επιλέχθηκε αποτελεί μέρος του προβλήματος και όχι της ΛΥΣΗΣ και η εικόνα του όμορου δήμου σε ΘΕΜΑΤΑ όπως η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ το αποδεικνύει ! 

Ως διευθυντής των υπηρεσιών που ήταν δεν προσέφερε παρά κάκιστες υπηρεσίες στον πρώην δήμαρχο Δάφνης - Υμηττού κ. Μπινίσκο με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί ως αποτυχημένη μία διοίκηση που πέτυχε το μεγάλο έργο της Πυρκάλ που θα αλλάξει τον όμορο δήμο μας τα προσεχή χρόνια. 

Σίγουρα ο πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γιώργος Χατζηδάκης δεν πρόλαβε μέσα στα τέσσερα μόλις χρόνια της διοίκησής του να γκρεμίσει όσα με "κόπο" έχτισε η 9ετής "Βαλασοκρατία" και όταν προσπάθησε να βάλει τάξη στους εργαζόμενους οι πρώτοι που αντέδρασαν ήταν αυτοί που σήμερα σας καλούν να βάλετε χέρι για να μαζευτούν τα χάλια που οι ίδιοι δημιούργησαν! 

Που ακούστηκε και ποιος που δεν είναι "ψεκασμένος" πιστεύει πως ο απερχόμενος δήμαρχος ήταν αδιάφορος για την καθαριότητα της πόλης; 

Απλώς δεν χτύπησε το χέρι πάνω στο τραπέζι και να πει "έως εδώ τελειώσατε" η δομές που δεν αποδίδουν δίνονται σε ΙΔΙΩΤΗ! 

Και βέβαια δεν περιμένουμε να το πει αυτό ουδείς δήμαρχος της πόλης μας αφού προεκλογικά όλοι στηρίζουν την διατήρηση του δημόσιου - δημοτικού χαρακτήρα δομών όπως η καθαριότητα και το πράσινο. 

Ο μόνος δήμαρχος Ηλιούπολης που παρέλαβε πραγματικά καμένη γη από τον προηγούμενο ήταν ο κος Θεόδωρος Γεωργάκης όλοι οι υπόλοιποι παρέλαβαν απλώς τους ράθυμους υπαλλήλους μιας ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ που όσο μικραίνει τόσο καλύτερα θα λειτουργεί! 

Σε καμία δεκαετία ό,τι γίνεται σήμερα με 900 υπαλλήλους θα συμβαίνει με τους μισούς αφού ό,τι και εάν σας λένε η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ δομών όπως η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ και το ΠΡΑΣΙΝΟ είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ! 

Έως τότε κάντε υπομονή και μην προασπίζεστε τα συμφέροντα όσων έτσι και αλλιώς μας οδήγησαν στα σημερινά μας χάλια εκτός και εάν έχετε οικονομικό όφελος οπότε το κατανοούμε αλλά φυσικά και δεν το ασπαζόμαστε! 

Εάν θέλει να πετύχει κάτι ο νέος δήμαρχος σε τομείς όπως η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ και το ΠΡΑΣΙΝΟ περισσότερες συνέργειες με ΙΔΙΩΤΕΣ αφού δεν θέλει να δώσει τις δομές σε αυτούς και μεροκάματο στους εθελοντές αφού σίγουρα περισσότερο εργατικοί θα αποδειχτούν από τους μόνιμους υπαλλήλους που μετράνε πλέον τα χρόνια για την συνταξιοδότησή τους! 

Το να ζήσουμε την περίοδο Βαλασόπουλου δεύτερη φορά με τις αίολες όπως αποδείχτηκαν κατηγορίες πως παρέλαβαν χάος δεν θα το αντέξουμε όπως δεν θα αντέξουμε να δούμε και πάλι στις κοινωνικές δομές του δήμου μας κάθε λογής "Κασιδιάρηδες"! 

Άλλωστε το νοικοκύρεμα των οικονομικών του δήμου μας την περίοδο 2011-2019 το έκαναν οι Θεσμοί (Τρόϊκα την έλεγαν τότε) που ήταν πάνω κατά πάνω στους αυτοδιοικητικούς για να περιορίσουν τα έξοδα ή εάν δεν το δέχονται αυτό ο κος Γιώργος Χατζηδάκης ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών ! 

Αυτός ήταν που ήξερα τα πάντα από τους προνομιακούς προμηθευτές του δήμου μας έως τον τελευταίο δημότη και για αυτό η αποχώρησή του από την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" οδήγησε στη πτώση της διοίκησης Βαλασόπουλου. 

Οι δημότες που αποφάσισαν να μας γυρίσουν και πάλι πίσω με την ΨΗΦΟ τους μπορεί να αρέσκονται στα ΨΕΜΑΤΑ αλλά εμείς εδώ είμαστε για να υπενθυμίζουμε σε αφελείς ή βολεμένους πως ΛΥΣΕΙΣ για την πόλη είναι μόνο οι δικές μας οι άλλοι απλώς θέλουν να διαχειριστούν μια ΣΑΠΙΑ ΣΟΒΙΕΤΙΑ για να εξασφαλίσουν για πέντε χρόνια ΜΙΣΘΟΥΣ και ΜΙΖΕΣ από κάθε προμήθεια που κάνει ο δήμος μας και καταφέρνει να πληρώνει τα προϊόντα παραπάνω από ό,τι ένας ιδιώτης. 

Λογικό γιατί μέσα στην ΤΙΜΗ υπάρχει και δεν φαίνεται και το ποσό που θα πρέπει να καταβάλει ο προμηθευτής σε αυτούς που του έδωσαν την δουλειά! 

Για αυτό ουδείς θέλει να απαλλαγούμε από τον στόλο οχημάτων δίνοντας δομές σε ιδιώτες γιατί μετά από που θα βγάζουν; Από τα μεγάλα έργα που ποτέ δεν θα γίνουν; 

Ελληνικό - Αργυρπούπολη και Δάφνη - Υμηττός περιμένουν Καζίνο και Πυρκάλ και εμείς να εμφανιστούν οι χελώνες και τα βατράχια στο ρέμα της Πικροδάφνης αντί εκεί να έχουμε το μεγαλύτερο Mall της Αττικής! 

Αυτά και για σήμερα τα λέμε από αύριο με θέμα που θα συζητηθεί! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: