ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό......

Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό......



  • Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες σήμερα , και φυσικά θα κάνουμε μια ειδική αναφορά στον κ. Φάνη Αναγνώστου γιο του πρώην δημάρχου της πόλης μας κ. Γιάννη Αναγνώστου.  Υγεία και κάθε ευτυχία λοιπόν και ευχόμαστε ΦΩΤΙΣΗ σε όλους μας για να πάει επιτέλους η πόλη μας Μπροστά ! Για να συμβεί αυτό πρέπει οι ιδεοληψίες να πάνε στην άκρη και να βγουν μπροστά όσοι πρεσβεύουν Αρχές και Αξίες και έχουν την δυνατότητα να προσελκύσουν ψηφοφόρους πέρα από τον κομματικό τους χώρο αλλιώς "τα κουκιά" δεν βγαίνουν στην πόλη μας! 


  • Οι συνεργασίες για το "καλό" της πόλης απέτυχαν και έτσι άλλαξε ο εκλογικός νόμος της απλής αναλογικής για τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης αφού δεν υπήρχαν συγκλίσεις. Η νέα διοίκηση δεν έχει το άλλοθι της προηγούμενης που με 6 μόλις δημοτικούς συμβούλους αναλώθηκε στο πως θα προσελκύσει στελέχη άλλων παρατάξεων και δημοτικούς συμβούλους για να μπορεί να διοικήσει. Η νέα διοίκηση Ψυρρόπουλου έχει 21 δημοτικούς συμβούλους σε σύνολο 35 άρα κάνει ό,τι θέλει χωρίς να χρειάζεται να συνεργάζεται με κανέναν ή να εκβιάζετε από μειοψηφίες που διεκδικούν προνόμια. 



  • Διαβάστηκε αρκετά το θέμα με το Ίδρυμα Ωνάση και έτσι αναμένουμε το σημερινό θέμα του συνεργάτη μας κ. Πάσχου να πάει ακόμα καλύτερα! 




  • Τα ρεπορτάζ για άνοδο της ακροδεξιάς στις ευρωεκλογές δίνουν και παίρνουν στα μεγάλα ΜΜΕ. Βέβαια εάν θεωρούν ακροδεξιά την κα Μελόνι κάνουν λάθος αφού από θέση ευθύνης η Ιταλίδα πρωθυπουργός έχει αποδείξει σε άπαντες πως δεν έχει ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ και υπηρετεί πιστά τις αρχές και τις αξίες του δυτικού κόσμου που έτσι και αλλιώς είναι "καταδικασμένος" να κερδίσει όλες τις μάχες επικρατώντας σε παγκόσμιο επίπεδο. 



  • Καλή ΦΩΤΙΣΗ σε όλους μας , και πάντα θα υπάρχουν "ΚΑΛΙΚΆΤΖΑΡΟΙ" για να έχουμε αγιασμούς και να τρέχουν οι "καλικάτζαροι" πανικόβλητοι!
Η λαϊκή παράδοση έχει βγάλει και τραγούδι για το τι παθαίνουν οι καλικάντζαροι με τον αγιασμό! 
  • «Φεύγετε να φεύγωμε
  • τι έρχεται ο τρελόπαπας
    με την αγιαστούρα του
    και με τη βρεχτούρα του.
    Μας άγιασε μας έβρεξε
    και μας, μας εκατέκαψε!»


Δεν υπάρχουν σχόλια: