ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό........

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό........



  • Ας παρακαλέσουμε τον Μεγαλοδύναμο να μην ρίξει χιόνι στην πόλη μας γιατί θα αποκλειστούμε και φέτος όπως πέρισυ. Με εθελοντές και χωρίς να έχουν εξασφαλιστεί από πριν τα ιδιωτικά μηχανήματα που θα το καθαρίσουν δεν πρόκειται να μην επαναληφθεί το περσινό χάος. Άσε που είναι σε εφαρμογή το ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ  ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ και θα θαφτούν τα ογκώδη στο χιόνι. Εμάς οι απόψεις μας για ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ των δομών ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ και ΠΡΑΣΙΝΟΥ είναι γνωστές εδώ και πολλά χρόνια αλλά θεωρούμε πως εάν δοθεί με οιοδήποτε τρόπο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ κίνητρο στους εθελοντές η πόλη θα καθαρίσει και θα ωφεληθούν και οι μόνιμοι και συμβασιούχοι εργαζόμενοι του δήμου μας αφού ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ θα καρπωθούν το ΘΕΤΙΚΟ αποτέλεσμα. 



  • Διαβάστηκε πολύ η σχετική ανάρτησή μας που απηχεί τις δικές μας θέσεις και εκτιμήσεις για το ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ δες παρακάτω κάνοντας κλικ στην ΕΙΚΟΝΑ . Στεναχωρήσαμε αρκετούς και κυρίως εκείνες τις δημοτικές παρατάξεις που δεν θέλουν να ενεργούν οι εθελοντές γνωρίζοντας πως εάν μαζευτούν 50 τέτοιοι η πόλη μας θα καθαρίσει! Εάν μάλιστα βρεθεί τρόπος να διατηρήσουν τον εθελοντισμό τους με κάποιο κίνητρο τότε ο νέος δήμαρχος θα έχει ΠΕΤΥΧΕΙ όπου απέτυχαν οι περισσότεροι. Υποφερτά "καθαρή" η πόλη υπήρξε μόνο τα 16 χρόνια διοίκησης Θεόδωρου Γεωργάκη αφού είχε βρει μάλλον την χρυσή τομή με την ΣΟΒΙΕΤΙΑ των δημοτικών μας υπαλλήλων και με το σωματείο εργαζομένων του δήμου μας που ελέγχεται από το ΚΚΕ! 
Κάντε κλικ στη εικόνα 

  • Η δημοσκόπηση της GPO δείχνει πως οι περισσότεροι ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ με τους γάμους ανάμεσα σε ομόφυλα ζευγάρια! Δεν είμαστε αφελείς να θεωρούμε πως αυτός δεν θα γίνει νόμος του κράτους αλλά πλέον είμαστε βέβαιοι πως η ΤΕΚΝΟΘΕΣΙΑ από άτομα του ίδιου φύλου δεν θα προχωρήσει θα παραπεμφθεί στο ΜΕΛΛΟΝ η κοινωνία μας παραμένει "συντηρητική" και ΑΝΤΙΔΡΑ σε κάτι που ίσως συμβεί στη χώρα μας μετά από 20 χρόνια! Άρα υιοθεσίες από ομόφυλα ζευγάρια δεν θα δούμε το προσεχές διάστημα και αυτά θα αναγκαστούν να περιμένουν για καμία 20ετία όπως δείχνουν τα πράγματα. Μας κάνει μάλιστα εντύπωση το γεγονός πως ανάμεσα στους βουλευτές της ΝΔ υπάρχουν πάρα πολλοί που αντιδρούν ακόμα και στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών που ισχύει σε πολλά πλέον κράτη του δυτικού κόσμου. Μάλιστα 39 κράτη επιτρέπουν και την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. 


  • Δύο ακόμα αναρτήσεις αφιερωμένες στο Μουσείο Ακρόπολης με φωτορεπορτάζ του συνεργάτη μας κ. Παναγιώτη Πάσχου και μετά σας ετοιμάζουμε περισσότερα ρεπορτάζ σε χώρους που θεωρούμε πως πρέπει να αναδειχτούν μέσα από το ιστολόγιό μας! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: