ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η ΣΟΒΙΕΤΙΑ "βαριακούει"! - Δημοτικός σύμβουλος ψηφίζει κατά για το ΘΕΜΑ στο δημοτικό συμβούλιο αλλά στα πρακτικά τον περνάνε σαν να έχει ψηφίσει ΝΑΙ !

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

Η ΣΟΒΙΕΤΙΑ "βαριακούει"! - Δημοτικός σύμβουλος ψηφίζει κατά για το ΘΕΜΑ στο δημοτικό συμβούλιο αλλά στα πρακτικά τον περνάνε σαν να έχει ψηφίσει ΝΑΙ !


Η απερχόμενη διοίκηση Χατζηδάκη δεν ήλεγχε τους υπαλλήλους του δήμου που έκαναν "λάθη" στα πρακτικά των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου  και με αυτά βγήκαν αποφάσεις αναρτημένες πλέον στο διαδίκτυο. Μία από αυτές είναι η απόφαση 303/ 2023 σύμφωνα με την οποία το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε το παρακάτω: 


Σε αυτούς που ψήφισαν ΝΑΙ στην απόρριψη για επανάληψη της διαδικασίας ανάθεσης βρίσκουμε και τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" κ. Θέμη Γιαννόπουλο σύμφωνα με τα πρακτικά ( δες παρακάτω),  αλλά δυστυχώς για την απερχόμενη διοίκηση στο ΒΙΝΤΕΟ από το συγκεκριμένο δημοτικό συμβούλιο ακούγεται ΚΑΘΑΡΑ η κα Χωματά να λέει πως ο κος Θέμης Γιαννόπουλος ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΤΑ άρα ΟΧΙ που μετατράπηκε σε ΝΑΙ στα πρακτικά! 



Δείτε και το βίντεο και βγάλτε και ΜΟΝΟΙ σας τα συμπεράσματά σας για το πως λειτουργεί η ΣΟΒΙΕΤΙΑ μας! Ελπίζουμε κάποτε οι "αμελείς"  δημοτικοί υπάλληλοι να τιμωρηθούν ή να δοθεί σε ιδιωτική εταιρία η διαδικασία κράτησης των πρακτικών των δημοτικών συμβουλίων γιατί αυτό δεν είναι το μοναδικό λάθος,  συν το ΓΕΓΟΝΟΣ πως τα πρακτικά αυτά αργούν και τα περισσότερα δεν ανεβαίνουν καθόλου στην σελίδα του δήμου μας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: