ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Στάθης Ψυρρόπουλος:Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και στους πολίτες, συγγενείς, φίλους, συγγενείς & συνεργάτες και τόσους νέους ανθρώπους που με υποδέχθηκαν με τον πιο όμορφο τρόπο

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024

Στάθης Ψυρρόπουλος:Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και στους πολίτες, συγγενείς, φίλους, συγγενείς & συνεργάτες και τόσους νέους ανθρώπους που με υποδέχθηκαν με τον πιο όμορφο τρόπο


Ευχαριστώ ιδιαιτέρως για την Ισχυρή παρουσία των Συλλόγων της πόλης για τις ευχές που δέχθηκα ανήμερα της πρωτοχρονιάς στο Δημαρχείο της πόλης.
Πιο συγκεκριμένα ευχαριστώ τον Σύλλογο Ηπειρωτών Ηλιούπολης, τον Σύλλογο Μικρασιατών και Κωνσταντινουπολιτών Ηλιούπολης και την Πρόεδρο του κα Ελένη Ψυρροπούλου, τον Σύλλογο Ποντίων Ηλιούπολης «Τριγώνα» και την Πρόεδρό του κα Έλλη Χαραλαμπίδου, τον σύλλογο Θεσσαλών Ηλιούπολης «Νικόλαος Πλαστήρας» και την αντιπροσωπεία του.

Τα κάλαντα και τα παραδοσιακά τραγούδια με τα οποία μας υποδέχθηκαν οι σύλλογοι μόνο συγκίνηση μπορούν να προκαλέσουν!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την παρουσία τους το νέο Γενικό Γραμματέα του Δήμου Ηλιούπολης κ. Γεώργιου Ζαχιώτη και τους αυριανούς αντιδημάρχους της πόλης, τους Εντεταλμένους Συμβούλους, τους Δημοτικούς Συμβούλους και τα Στελέχη της Παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη».
Ευχαριστώ τον τέως Δήμαρχο της πόλης μας κ. Βασίλη Βαλασόπουλο, όπως και τον Πρόεδρο του ΕΝ.Α.Κ. κ. Δημήτρη Πανταζόπουλο για τις ευχές τους.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και στους πολίτες, συγγενείς, φίλους, συγγενείς & συνεργάτες και τόσους νέους ανθρώπους που με υποδέχθηκαν με τον πιο όμορφο τρόπο.

Στάθης Ψυρρόπουλος 
Δήμαρχος Ηλιούπολης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: