ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  • Ο νέος δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος πήγε Πρωτοχρονιάτικα στο δημαρχείο να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα! Απορούμε ποια μέλη της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ τον υποδέχτηκαν εκεί αφού οι περισσότεροι δεν πατάνε ούτε τις καθημερινές ! Σαββατοκύριακα και επίσημες αργίες συναντάς μόνο κανέναν "εθελοντή" από αυτούς που συνδράμουν όλες τις διοικήσεις πάντα για το "καλό" της πόλης. 


  • Μην μας στέλνετε καθόλου φωτογραφίες με παρατημένα σκουπίδια έξω από κάδους! Άλλωστε δεν θεωρούμε πως είναι δουλειά κανενός δημάρχου να διαχειριστεί όσους έτσι και αλλιώς δεν μπορούν να κρατήσουν την πόλη μας καθαρή αλλά φέρνουν ΕΜΠΟΔΙΑ στο να δοθεί και η δομή σε ιδιώτη. Αναζητείστε υποψηφίους δημάρχους που ΞΕΚΑΘΑΡΑ και χωρίς μεν αλλά να υπόσχονται ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ της δομής αλλιώς μην μας πρήζετε πως άλλοι δήμοι τα πάνε καλύτερα η ίδια εικόνα υπάρχει και σε Δάφνη- Υμηττό, Ζωγράφου, Γλυφάδα , Ελληνικό- Αργυρούπολη , Παλαιό Φάληρο και Άγιο Δημήτριο. Ο μόνος που έχει πετύχει σε αυτόν τον τομέα είναι ο δήμαρχος Αλίμου κος Ανδρέας Κονδύλης αλλά εκεί το σωματείο των εργαζομένων ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ από το ΚΚΕ! 

  • Ο προϋπολογισμός του δήμου Ηλιούπολης για το 2024 έχει εξασφαλίσει ΜΟΝΟ τα μέλη της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ ενώ με τα χρήματα που έχει προβλέψει για έργα δεν πρόκειται να δούμε παρά καμία ανάπλαση! 

  • Για το θέμα που μας στείλατε στο mail απευθυνθείτε στη νομική υπηρεσία του δήμου μας που είναι πολυπληθής και επειδή αφορά έκταση που λογικά ανήκει στον δήμο Ηλιούπολης και είναι σε αυτή την κατάσταση κάτι θα σας βρει ως λύση. Το να κινηθείτε νομικά κατά του δήμου κατηγορώντας τον για εστία μόλυνσης σε οικόπεδο που ισχυρίζεστε πως του ανήκει και θα καθυστερήσει και δεν θα έχει άμεσο αποτέλεσμα. Εάν και για εμάς το συγκεκριμένο οικόπεδο που μας λέτε μαζί με το οίκημα μέσα σε αυτό ΑΝΗΚΕΙ σε ΙΔΙΩΤΗ! Εάν σας είπαν από το δήμο μας πως είναι ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΤΗΜΑ μάλλον θα ξέρουν καλύτερα άλλωστε η νομική υπηρεσία έκανε τόσους "αγώνες" για να ¨"κατοχυρώσει"  μια περιουσία που μένει ανεκμετάλλευτη και στην ουσία δεν ανήκει στο δήμο μας αλλά στην ΕΤΑΔ! Για το άλλο οικόπεδο κοντά στην πλατεία που μας λέτε είναι ήδη εκμισθωμένο από την ΕΤΑΔ έναντι ευτελούς τιμήματος σε επιχειρηματία της πόλης μας! 

  • Παιδιά μην ανεβάζετε τίποτα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ θα σας πάρουν με τις πέτρες όσοι γνωρίζουν πρόσωπα όσων υπαλλήλων δεν παρέλαβαν τα ΜΑΦ τα προηγούμενα χρόνια και κάποια στιγμή θα πρέπει να συμβεί και αυτό! 

  • Δημοτικό συμβούλιο στις 4/1/2024 με όσους έχουν αγωνία για να μάθουν τα ονόματα των νέων Αντιδημάρχων να αναμένουν τις σχετικές ανακοινώσεις. 

  • Η χρήση POS πλέον είναι υποχρεωτική για μια σειρά από επιχειρήσεις. Άρα πλέον οι επιχειρηματίες ψάχνουν τρόπους για POS που θα στέλνουν τα χρήματα σε τραπεζικούς λογαριασμούς εκτός Ελλάδος για να συνεχίσουν να φοροδιαφεύγουν!


  • Ο Μπαστακός έφυγε από τον ποδοσφαιρικό ΓΣΗ όμως ήρθε η μεταγραφή του Γιάννου του άλλοτε διεθνή ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδος και αγωνιζόμενο τα τελευταία χρόνια σε ομάδα της Αυστραλίας αλλά και στην Εθνική της ομάδας! Στην Εθνική Αυστραλίας έχει περισσότερες συμμετοχές από την μόλις ΜΙΑ που έχει με την δική μας Εθνική ομάδα το μακρινό 2015! 

  • Τρία θέματα του Παναγιώτη Πάσχου και σήμερα για να μπει με το καλό το νέο έτος. 





Δεν υπάρχουν σχόλια: