ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνεις όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό........

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό........

 


  • Το ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ που εφαρμόζει η διοίκηση Ψυρρόπουλου συνεχίζεται και επικοινωνιακά έχει επιτύχει τον στόχο του. Αυτός δεν είναι άλλος από το να καταστήσει σαφές σε όλες και όλους που έδωσαν ένα 60% απλόχερα στην παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" πως θα ακολουθήσει διαφορετικό μονοπάτι από αυτό της διοίκησης Βαλασόπουλου στο θέμα της καθαριότητας βάζοντας στο παιχνίδι και εθελοντές. Ανάμεσα σε αυτούς υπάρχουν και πρόσωπα έκπληξη αφού η αλήθεια είναι πως δεν τους το είχαμε να πέσουν με τα μούτρα στην αντιμετώπιση ενός προβλήματος που ταλανίζει για δεκαετίες τον δήμο μας και που αντιμετωπίστηκε σε ικανοποιητικό βαθμό ΜΟΝΟ από την διοίκηση Θεόδωρου Γεωργάκη που είχε βρει τρόπο να συνεννοείται με την ΣΟΒΙΕΤΙΑ των εργαζομένων του δήμου μας. Τα πρώτα δείγματα στην αντιμετώπιση των ογκωδών είναι θετικά και όσο οι εθελοντές αντέχουν θα συμπαρασύρουν και εργαζόμενους που νιώθουν πλέον έντονη την παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας στο πλευρό τους με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Εάν πετύχει να καθαρίσει την πόλη ο κος Ψυρρόπουλος δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να τον αντιμετωπίσει στις δημοτικές εκλογές του 2028! 

  • Τα ρεπορτάζ του Παναγιώτη Πάσχου διαβάζονται από τους αναγνώστες αυτού του ιστολογίου και δίνουν νέα ώθηση σε όλους εμάς να συνεχίσουμε και να προβάλλουμε πράγματα που δεν είχαμε αναδείξει στο παρελθόν. 

  • Θα έχουμε πολύ ρεπορτάζ από την πόλη σήμερα για αυτό μείνετε συντονισμένοι μετά τις 9 το βράδυ θα έχουμε τρία αποκλειστικά ρεπορτάζ που αφορούν την πόλη μας και την πλειοψηφία των συνδημοτών μας. 

  • Δεν μάθαμε που έπεσε το φλουρί της πίτας του τμήματος βόλεϊ του ΓΣΗ , όποιος ήταν εκεί ας ενημερώσει! 


  • Σε κάδους ανακύκλωσης τοποθετήθηκε προεκλογικό υλικό , και έτσι άδειασε ο χώρος στη ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης που είχε γεμίσει από άχρηστο πλέον υλικό,  αφού ο κος Παναγιώτης Πάσχος έκανε εκεί  την αναγκαία καθαριότητα 


  • Δείτε και κάποιες φωτογραφίες πριν και μετά! 





Δεν υπάρχουν σχόλια: