ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μεγάλη επιτυχία του Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας - Μεσσηνίας πέτυχαν να αναγνωριστεί ως μνημείο εξαιρετικής σημασίας για την νεότερη ιστορία του Τόπου μας ο Νερόμυλος των Αρμενιών

Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Μεγάλη επιτυχία του Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας - Μεσσηνίας πέτυχαν να αναγνωριστεί ως μνημείο εξαιρετικής σημασίας για την νεότερη ιστορία του Τόπου μας ο Νερόμυλος των Αρμενιών



Βρισκόμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ένα όνειρο-στόχος μας αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά σιγά σιγά με πρώτο θεμέλιο λίθο την λήψη απόφασης από το Υπουργείο Πολιτισμού για τον χαρακτηρισμού του Νερόμυλου Αρμενιών ως μνημείο εξαιρετικής σημασίας για την νεότερη ιστορία του τόπου μας, με λήψη ΦΕΚ. Εμείς με τη σειρά μας αναρτούμε προς ενημέρωση σας το φύλλο της Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσω επίσημο Δελτίο Τύπου μας με περισσότερες λεπτομέρειες. Θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τον κο Σταθόπουλο Γεώργιο που μας εμπιστεύθηκε τον ιστορικό πλέον νερόμυλο και τους υπευθύνους στο παράρτημα του Υπουργείου Πολιτισμού της Πάτρας και Αθηνών που αμερόληπτα έδωσαν την ευκαιρία να αναδειχθεί αυτό το τόσο σημαντικό  κομμάτι του τοπικού μας πολιτισμού.


Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας- Μεσσηνίας 

Το σχετικό ΦΕΚ από την εφημερίδα της Κυβερνήσεως . 


Κάντε κλικ στην εικόνα 


Κάντε κλικ στην εικόνα 


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ο αδιάκοπος αγώνας και κυρίως η επιμονή της προέδρου του Εξωραϊστικού Συλλόγου Απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας - Μεσσηνίας κα Αργυρώ Αδαμοπούλου και των μελών του Δ.Σ του συλλόγου έφερε την παραπάνω επιτυχία αφού δυστυχώς στην τύχη δεν μπορούν να συμβούν και πολλά πράγματα κυρίως όταν έχεις να κάνεις με ένα δυσκίνητο Ελληνικό Δημόσιο που μας ταλαιπωρεί όλες και όλους μας. Έχουμε και σχετικά έγγραφα της απόφασης πάρτε μια γεύση και θα έχουμε σε άλλη ανάρτησή μας πιο αναλυτικό ρεπορτάζ αφού όπως διαβάσατε παραπάνω θα βγει και σχετικό δελτίο τύπου του συλλόγου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: