ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Θα μας "τελειώσει" η διοίκηση Ψυρρόπουλου αφού όλα όσα σας παρουσιάζουμε εδώ μέσα πως πρέπει να γίνουν για την πόλη μας θα υλοποιηθούν στην δική του δεκαετία!

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024

Θα μας "τελειώσει" η διοίκηση Ψυρρόπουλου αφού όλα όσα σας παρουσιάζουμε εδώ μέσα πως πρέπει να γίνουν για την πόλη μας θα υλοποιηθούν στην δική του δεκαετία!


Με 2286 αναρτήσεις ολοκλήρωσε το 2023 το ιστολόγιό μας , και μπαίνοντας στον 12ο χρόνο ύπαρξής του εύχεται να ανταμείψει τους φανατικούς αναγνώστες του με περισσότερες αναρτήσεις και να ανοίξει νέους διαύλους επικοινωνίας με όλες και όλους που θέλουν διαφορετική πορεία για την πόλη μας. 

Στα 12 χρόνια έως τώρα παρουσίας μας όπως είναι λογικό ( δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους αφού εδώ δεν γράφουμε ευχολόγια) κάναμε σημαντικούς υποστηρικτές , πολλούς φίλους και αρκετούς εχθρούς για να μας υπενθυμίζουν πως πρέπει να εξακολουθούμε να υπάρχουμε! 

Και ενώ είχαμε αποφασίσει να σταματήσουμε την προσπάθειά μας στα τέλη του 2020 ένα απροσδόκητο γεγονός για το οποίο εμείς τουλάχιστον δεν ευθυνόμαστε μας έκανε να αναθεωρήσουμε μια ειλημμένη απόφασή μας να δώσουμε τα σκήπτρα στη ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ που αποδεικνύεται στα τέσσερα τώρα χρόνια που τρέχει χωρίς την καθοδήγηση του εμπνευστή αυτού του ιστολογίου τα θέματα πιο ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ και περισσότερο σκληρή με όσους έχουν ακόμα την ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως μπορούμε εμείς να μην υπάρχουμε λέγοντας πράγματα που κανένα άλλο τοπικό ΜΜΕ δεν λέει! 

Στα βασικά θέματα της πόλης μας είμαστε ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε όσα θεωρούν "λογικά" οι περισσότεροι και σίγουρα εμείς έχουμε καταγγείλει σε όλους τους τόνους πως η πόλη μας , ο δήμος μας αλλά και η πλειοψηφία των συνδημοτών μας δεν είναι άξιοι θαυμασμού αλλά χλεύης! 

Είδαμε πρόσφατα μέσα από τις τηλεοπτικές κάμερες μεγάλων ΜΜΕ τον γνωστό ποινικολόγο να ομιλεί για συμμορίες της Ηλιούπολης και κανέναν θεσμικό παράγοντα να μην θίγεται γιατί προφανέστατα δεν είναι "τρελός" ο κος Κούγιας και με υπουργό Προστασίας του Πολίτη τον κ. Χρυσοχοίδη μπορεί να μην δούμε συλλήψεις μελών εγκληματικών οργανώσεων αλλά όσοι προστατεύουν την χώρα μας από κάθε είδους απειλές θα  μας απαλλάξουν όπως έπραξαν και στο πρόσφατο παρελθόν από ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ που βάζουν την χώρα μας σε περιπέτειες αμφισβητώντας με την δράση τους τον ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ τον οποίο ακολουθεί η χώρα μας και που θα την οδηγήσει σε έναν καλύτερο κόσμο όπου η κυριαρχία του δυτικού πολιτισμού θα είναι ΑΠΟΛΥΤΗ! 

Στα δικά μας η νέα διοίκηση Ψυρρόπουλου προσπαθεί πρωτίστως να ανταγωνιστεί το κακό παρελθόν της αντιμετώπισής των προβλημάτων από την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" στην πρώτη 9ετία της ως διοίκηση και δευτερευόντως να δημιουργήσει τις βάσεις για να αμφισβητηθούν ΜΥΘΟΙ που οδήγησαν την πόλη μας στα σημερινά της χάλια. 

Θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα και θα κινηθεί και πέρα από τον ιδεολογικό της χώρο η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" απαλλαγμένη από βαρίδια του παρελθόντος που έκαναν την δική τους προσπάθεια την τετραετία 2020-2023 και δεν πέτυχαν. 

Οι δημότες μας ακόμα και αυτοί που ανήκουν στον χώρο της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ως πλειοψηφία αδιαφορούν για το ποιος θα καθαρίσει την πόλη , απλώς θέλουν να την δουν ΚΑΘΑΡΗ και αυτό πρέπει να το βάλουν καλά στο μυαλό τους όσοι με τις ανακοινώσεις τους τους έπιασε ο πόνος μην τραυματιστεί κάποιος εθελοντής ενώ στο πίσω μέρος του μυαλού τους θέλουν να ενεργήσει η διοίκηση ακολουθώντας την πεπατημένη για να αποτύχει! 

Εάν και είναι ακόμα νωρίς οι άνθρωποι που ενεργούν εθελοντικά στον τομέα καθαριότητας σε εμάς δεν αφήνουν την παραμικρή ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ πως θα πετύχουν το ΘΕΜΑ είναι με ποιον τρόπο θα διατηρηθούν στο να συνδράμουν ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ που δεν μπορούν να ανταποκριθούν και να μην πέσουμε πάλι στο ΛΑΘΟΣ να περιμένουμε από υπαλλήλους που έχουν αποτύχει πως με ένα μαγικό ραβδάκι και χωρίς την ΣΥΝΔΡΟΜΗ ιδιωτών θα πετύχουν! 

Το ΣΕΔΗ θα πρέπει να γνωρίζει καλά πως η απήχηση των απόψεών του στην τοπική μας κοινωνία φθίνει  χρόνο με τον χρόνο για αυτό καλό για τους ίδιους είναι να "κάτσουν στα αυγά" τους και να καρπωθούν όλοι μαζί την πιο ΚΑΘΑΡΗ πόλη που είναι θέμα χρόνου πλέον όλες και όλοι μας να δούμε! 

Και αφού θα πετύχει μια χούφτα ανθρώπων να μαζέψει τους τόνους ογκωδών θα πρέπει πάση θυσία όλες και όλοι να διατηρηθούν ΕΝΕΡΓΟΙ για να μην κυλήσουμε εκεί που μας άφησε η απερχόμενη διοίκηση που το μόνο που ήξερε είναι να χαϊδεύει την ΣΟΒΙΕΤΙΑ εις βάρος όλων μας. 

Τα δελτία τύπου υποστήριξης σε αυτήν καθώς και τους ύμνους σε πρόσωπα που τελικά τους "πούλησαν" και βρέθηκαν στο πλευρό του νέου δημάρχου κ. Ψυρρόπουλου με συγγενικά τους πρόσωπα στο δημοτικό μας συμβούλιο ας τα θυμηθούν όσοι επί τέσσερα χρόνια μιλούσαν για Γκαίμπελς του διαδικτύου επειδή την ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ να διαχειριστούν αυθάδεις και τεμπέληδες υπαλλήλους την πληρώασαμε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ μας. 

Εάν θεωρούν πως ο νέος δήμαρχος είναι αφελής να ακολουθήσει τον λάθος δρόμο ας κοιτάξουν πόσοι συνδημότες μας από τον κεντροδεξιό πολιτικό χώρο πήγαν ήδη μαζί του εξασφαλίζοντάς του την ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να πετύχει και είμαστε σίγουροι πως θα την εκμεταλλευθεί στο έπακρο φέρνοντας σε δύσκολη θέση όσους το 2028 θα σταθούν απέναντί του για να διεκδικήσουν θέσεις ευθύνης! 

Έτσι το δικό μας ΟΝΕΙΡΟ να δούμε κεντροδεξιό δήμαρχο στην πόλη μας μάλλον πάει για την επόμενη δεκαετία αφού στο δικό του ψηφοδέλτιο θα δούμε και τότε περισσότερους κεντροδεξιούς από όσους είδαμε το 2023 δημιουργώντας πρόβλημα σε όσους σαν και εμάς θεωρούμε πως η ΛΥΣΗ θα έρθει από τα ΔΕΞΙΑ για την πόλη μας και όχι από μια παράταξη με σαφή ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟ πρόσημο που για να δημιουργήσει το δικό της ΚΑΘΕΣΤΩΣ ( αλά Κωνσταντάτου στο Ελληνικό- Αργυρούπολη) θα χρησιμοποιήσει στελέχη από όλα τα πολιτικά κόμματα. 

Οι σπασμωδικές αντιδράσεις των παρατάξεων της αντιπολίτευσης τις πρώτες μέρες διοίκησης Ψυρρόπουλου και οι ΘΕΤΙΚΕΣ αναφορές των συνδημοτών μας προς το πρόσωπό τους θα τους δημιουργήσουν τέτοιον ΠΑΝΙΚΟ που θα μετατρέψουν τα δημοτικά συμβούλια σε ΑΡΕΝΑ μιμούμενοι ανάλογες προσπάθειες που μεταχειρίστηκε η νυν διοίκηση όταν ήταν αντιπολίτευση και τελικά στην κάλπη ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ! 

Όσοι πάνε λοιπόν για ήπια και "λογική" αντιπολίτευση στα δημοτικά συμβούλια χωρίς λαϊκισμούς και ΑΝΕΦΙΚΤΕΣ υποσχέσεις ας γνωρίζουν πως δεν θα πιάσει και δεν βλέπουμε κάποιον που θα υιοθετήσει την δική μας ατζέντα στα βασικά θέματα της πόλης για να κερδίσει ΕΚΛΟΓΕΣ. 

Όλα όσα σας έχουμε κατά καιρούς παρουσιάσει ως δικές μας ΘΕΣΕΙΣ θα γίνουν τα επόμενα χρόνια και είναι τυχερός ο κος Ψυρρόπουλος που χωρίς ποτέ να τα έχει εξαγγείλει θα τα υλοποιήσει ως ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ εξασφαλίζοντας για τον ίδιο ένα ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ που οι δημότες μας θα του πιστώσουν!

Εμείς και στην προηγούμενη διοίκηση λέγαμε να προχωρήσει τον οδοφωτισμό ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ του κόστους και στη νέα λέμε να τον κάνει έστω και εάν ο δήμος μας χρειαστεί να δαπανήσει 7.000.000 ευρώ αφού ο "πετυχημένος" κος Κωνσταντάτος έβαλε τον δικό του με πάνω από 8.000.000 ευρώ και εξελέγη και πάλι αφού ο κόσμος κοιτάει την ΒΙΤΡΙΝΑ και το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ και αδιαφορεί ακόμα και για τις μίζες! 

Άλλωστε και ο δήμος Αθηναίων με τον καινούργιο του δήμαρχο θα βάλει οδοφωτισμό στα 37 εκ ευρώ! και δεν θα οδηγήσει τον απερχόμενο δήμαρχο Αθηναίων κ. Μπακογιάννη στη Δικαιοσύνη όπως προεκλογικά σας παραμύθιαζαν κάποια στελέχη της παράταξης του νέου δημάρχου κ. Δούκα! 

Σε επικοινωνία με την εταιρία που είχαμε μας είπαν πως τα έργα θα προχωρήσουν κανονικά και η μόνη ενόχληση που είχαν από την νέα διοίκηση είναι αυτά να ολοκληρωθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα! 

Το 60% του κ. Ψυρρόπουλου θα γίνει 70% στις δημοτικές του 2028 όσο τα κεντροδεξιά στελέχη της πόλης δεν αποφασίζουν να δημιουργήσουν παράταξη που θα λέει πράγματα όπως η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ δομών και φυσικά η αξιοποίηση δημοτικών χώρων από ιδιώτες έναντι τιμήματος που δεν θα είναι ευτελές! 

Π.χ με 550 ευρώ τον μήνα κανένας ιδιώτης δεν είναι ΛΟΓΙΚΟ να διαχειρίζεται το δημοτικό αναψυκτήριο της πόλης μας "Δημήτρης Κιντής" , ούτε φυσικά μπορούν να παραχωρούνται Αθλητικά Κέντρα με μηνιαία τιμήματα ακόμα μικρότερα! 

Η τοπική κοινωνία έχει βαρεθεί τέτοιες νοσηρές καταστάσεις και η νυν διοίκηση μπορεί να εκμεταλλευθεί το ΓΕΓΟΝΟΣ είτε για να τσιμπήσει κάτι παραπάνω είτε για να δημιουργήσει περισσότερους ψηφοφόρους επιλέγοντας συμφωνίες που για δεκαετίες δεν έχουν καταγγελθεί ΠΟΤΕ από τους διάφορους επίδοξους "σωτήρες" μας. 

Και κάτι τελευταίο όσο γκρίνια και εάν διαβάζετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για πέντε χρόνια και το πιο πιθανό για δέκα Ψυρρόπουλο θα έχετε για δήμαρχο αφού εσείς επιλέξατε να κλείσετε αυτιά και μάτια και να τον εμπιστευθείτε! 

Από εμάς ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ μην αναμένει κανείς με δεδομένο πως ΟΛΕΣ οι παρατάξεις ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ τον ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ των δομών ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ και ΠΡΑΣΙΝΟΥ θα έχετε Ψυρρόπουλο μέχρι να σβήσει ο "Ήλιος" και αυτός στην Ηλιούπολη δεν σβήνει ΠΟΤΕ έχει τους "φουσκωτούς" του που θα καθαρίσουν και εμάς εάν δουν πως θίγονται τα συμφέροντά τους! 

Για αυτό από εμάς προσδεθείτε στην νυν διοίκηση αφού ενναλακτική με ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ατζέντα δεν υπάρχει και φυσικά εμείς δεν θα μπαίναμε ΠΟΤΕ μπροστά για να αλλάξουμε μια ΠΟΛΗ που έτσι και αλλιώς δεν αξίζει με την σύνθεση του πληθυσμού της καλύτερη ΤΥΧΗ. 

Ας ελπίσουμε οι νέες γενιές που θα μεγαλώσουν με τραπ μουσική και όχι με Χατζηδάκη και Θεοδωράκη να την κάνουν πιο ΗΘΙΚΗ αφού με πρότυπα ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ και ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ οι κοινωνίες δεν αλλάζουν!

Ο νέος δήμαρχος πρέπει να λειτουργήσει ως Capitano για να αλλάξει η πόλη και ας ανησυχούν ήδη όσοι θεωρούν πως είναι δύσκολο!


Δεν υπάρχουν σχόλια: