ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  • Το πρώτο δημοτικό συμβούλιο με την νέα του σύνθεση που προέκυψε μετά τις δημοτικές εκλογές θα έχουμε σήμερα στις 5 το απόγευμα. Η νέα δημοτική αρχή ανακοίνωσε τους 11 Αντιδημάρχους και τον Γενικό Γραμματέα του δήμου , οι οποίοι θα παλέψουν για να λύσουν χρόνια προβλήματα και αφού ευχηθούμε σε όλες και όλους καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα , ευχόμαστε να αλλάξουν συνταγή,  να τολμήσουν να κάνουν μεταρρυθμίσεις ,  και το αποτέλεσμα θα τους δικαιώσει! 

  • Σε σύνολο 35 δημοτικών συμβούλων ΜΟΛΙΣ τρεις εκλέχθηκαν με κεντροδεξιές παρατάξεις από αυτές που οι επικεφαλής τους είναι μέλη του κόμματος της ΝΔ. Αυτό είναι μια πραγματικότητα που δεν αλλάζει , και εμείς δεν είμαστε από αυτούς που μας αρέσει το απολιτίκ σύνθημα "πάνω από χρώματα και κόμματα" που έχει οδηγήσει την πόλη μας στα σημερινά της χάλια. Την κομματική κάπα αφήνουν έξω από το δημαρχείο ΜΟΝΟ όσοι είναι πολιτικά όπου φυσάει ο άνεμος,  και φυσικά ο άνεμος για αυτούς φυσάει όπου υπάρχουν καρέκλες και το ανάλογο ΚΕΡΔΟΣ που προκύπτει από όσους τις κατέχουν!

  • Μετά την ανακοίνωση των νέων Αντιδημάρχων , εμείς αισιόδοξοι μπορούμε να είμαστε ΜΟΝΟ για τον τομέα Καθαριότητας,  για όλους τους άλλους Αντιδημάρχους που αναγκαστικά επιλέχτηκαν , δεν θεωρούμε πως οι προηγούμενοι που είχαν τις καρέκλες δεν ήταν τουλάχιστον ισάξιοι των τωρινών,  και σίγουρα κάποιες επιλογές για εμάς είναι παντελώς προβληματικές. Θα τους αφήσουμε να αντιληφθούν πως με τα λόγια και τις ψεύτικες υποσχέσεις δεν λύνονται και προβλήματα,  και ευχόμαστε στους συνδημότες μας να έχουν υπομονή αφού έως και το 2028 ελάχιστα θετικά πράγματα θα συμβούν σε  μια πόλη που γέμισε "εθελοντές",  που μας κοστίζουν χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο!

  • Σε δήμους της Αττικής όπου δεν αντιμετωπίζουν τα δικά μας προβλήματα,  θα μας μεταφέρουν τα σημερινά φωτορεπορτάζ του Παναγιώτη Πάσχου 


  • Εάν αναμένουν κάποιοι από εσάς πως θα κάνουμε ασκήσουμε σκληρή κριτική στη νέα διοίκηση είναι γελασμένοι. Εμείς όπως σας έχουμε γράψει πολλάκις φορές και στο παρελθόν θεωρούμε τις διοικήσεις που έχει ο δήμος μας περισσότερο ΗΘΙΚΕΣ από την πλειοψηφία των συνδημοτών μας. Άρα δεν θεωρήσαμε ΠΟΤΕ πως ως πλειοψηφία δεν μας άξιζαν όσοι μας έχουν διοικήσει. Άρα η δική μας "αντιπολίτευση" είναι οι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ λύσεις που έχουμε προτείνει για όλα τα θέματα που αφορούν την πόλη. Με δεδομένο πως ΟΛΕΣ οι δημοτικές παρατάξεις έχουν ΚΟΙΝΗ θέση για θέματα όπως η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ , το ΚΥΤ Υμηττού και τον ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟ αφού κανείς δεν αντιδρά στα κινεζικά led που θα μας συνοδέψουν για τον επόμενο μισό αιώνα δεν υπάρχει και λόγος να επαναλαμβανόμαστε. Επιλέξατε ανάμεσα σε όσους λένε τα ίδια κατά την γνώμη σας τον καλύτερο και αυτός ήταν ο κος Ψυρρόπουλος άρα έως το 2028 αυτόν θα έχουμε με αυτόν θα πάμε! 

  • Σάββατο 28 Ιανουαρίου είναι η εκδήλωση της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά όταν βγουν οι προσκλήσεις. 

  • Ιδιαίτερα δημοφιλή το χθεσινό μας κουίζ αφού οι περισσότεροι ενδιαφέρθηκαν να μάθουν ποια Αντιδήμαρχος της διοίκησης Ψυρρόπουλου είχε γενέθλια χθες. Άλλωστε μιλάμε για μια διοίκηση που εκλέχθηκε με 60% στον δεύτερο γύρο από όσους πήγαν να ψηφίσουν. Όσοι δεν πήγαν ας καθίσουν αναπαυτικά στους καναπέδες τους και ας αφήσουν αυτούς που εκλέχθηκαν να δουλέψουν για την πόλη! Και βέβαια όποιος εργάζεται έχει αμοιβή ακόμα και ΗΘΙΚΗ και το γράφουμε για εσάς τους αλληλέγγυους της πόλης που ξέρουμε πως σας αρέσει η "ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ" προσφορά! 

  • Λέτε με τον Τούρκο προπονητή να πάρουμε το πρωτάθλημα; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: