ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό........

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό........



  • Με μια πρόχειρη ματιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με σημείο αναφορά της πόλης μας αρκετοί συνδημότες μας εκφράζονται ΘΕΤΙΚΑ για την πρωτοβουλία του δημάρχου Ηλιούπολης κ. Στάθη Ψυρρόπουλου να θέσει σε εφαρμογή το ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ έτσι ώστε να μαζευτούν γρήγορα τα ογκώδη από διάφορα σημεία της πόλης μας. Η έκκληση του δημάρχου της πόλης μας κ. Ψυρρόπουλου σε όλους τους αρμοδίους, υπηρεσιακούς παράγοντες, Αντιδημάρχους, δημότες και εθελοντές να συστρατευθούν, ενώνοντας τις δυνάμεις τους, για να απομακρυνθούν τα κλαδιά και τα ογκώδη αντικείμενα, προς αποφυγήν ατυχημάτων και τραυματισμών ενθουσίασε άρα ανεξαρτήτως του αποτελέσματος επικοινωνιακά είναι αυτό που ζητούν δημότες που ακούμε ιδιωτικοποίηση και βγάζουν σπυριά! Ήταν τελικά τόσο "απλό" να λυθεί το θέμα γινόμαστε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ υπάλληλοι - εθελοντές σηκώνουμε τα μανίκια για καμία εβδομάδα και από την επόμενη γκρινιάζουμε για όσους παράγουν περισσότερα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ και ΟΓΚΩΔΗ από όσα αντέχει η ΣΟΒΙΕΤΙΑ μας να διαχειριστεί! Ευτυχώς για εμάς μένουμε σε περιοχή της Αγίας Μαρίνας που παραμένει καθαρή για πάνω από 15 χρόνια άρα είμαστε πολιτισμένοι στην διαχείριση των σκουπιδιών μας. Το "άτυχο" μέλος μας που μένει στα Αστυνομικά δυστυχώς έχει κακούς γείτονες και ζει ανάμεσα σε σκουπίδια έξω από κάδους και ογκώδη! Ήταν τελικά τόσο απλό να καθαρίσει έστω για 2-3 μέρες η πόλη μας με εθελοντική εργασία αφού στον τομέα καθαριότητας εάν και υπηρετούν 300 εργαζόμενοι κάποιοι κάνουν γκράφιτι, κάποιες παρέχουν υπηρεσίες γραμματειακής υποστήριξης σε δήμαρχο και Αντιδημάρχους , και κάποιες να  εποπτεύουν τους συναδέλφους τους ως  και να  ενημερώνουν! 





  • Σωστά σχολίασε ο πρώην δημοτικός σύμβουλος κος Θανάσης Αθανασίου πως αυτό που παρουσίασε δεν είναι σχέδιο δράσης για την αντιμετώπιση της καθαριότητας βάζοντας το σχέδιο δράσης του νέου δημάρχου Θεσσαλονίκης που πρότεινε συγκεκριμένα πράγματα για να περιορίσει το νοσηρό φαινόμενο που παρατηρείτε και στον δικό μας δήμο κάποιοι που έχουν προσληφθεί ως συμβασιούχοι υπάλληλοι στον τομέα καθαριότητας να βρίσκονται σε άλλες υπηρεσίες αφήνοντας τους συναδέλφους τους να κάνουν φασίνα την ώρα που αυτοί κάνουν γραμματειακή υποστήριξη ενώ δεν προσλήφθηκαν για αυτό. Εδώ δεν θα τα δούμε αυτό αφού το ΣΕΔΗ έχει μάθει μόνο να διεκδικεί τα δικαιώματα των εργαζομένων αλλά δεν κάνει τίποτα για να τους προστατεύσει από την ΑΠΑΞΙΩΣΗ που θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σε ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ των δομών! 



  • Καμία δημοτική παράταξη δεν έβγαλε ανακοίνωση για να κράξει το ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ προφανέστατα για να μην δυσαρεστήσει τους υπαλλήλους της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ και επειδή και οι ίδιοι διαφορετικό σχέδιο δεν είχαν. Κανείς δεν μίλησε ΑΝΟΙΧΤΑ για ιδιωτικοποίηση όλοι την ξορκίζουν και κανείς δεν πρότεινε κάτι ενώ όλοι γνωρίζουν πως  δεκάδες εργαζόμενοι του τομέα καθαριότητας δεν πατάνε στην υπηρεσία τους και έχουν μετακινηθεί σε άλλες αφήνουν αυτή την νοσηρή κατάσταση να εξελίσσεται θεωρώντας προφανώς πως οι δημότες μας που περιμένουν αποτέλεσμα και αντιπολίτευση από αυτούς δεν θα βρουν τον επόμενο υποψήφιο δήμαρχο που αναγκαστικά σε μερικά χρόνια θα πολιτευθεί με αυτά για να "ακουμπήσουν" εκεί τις ελπίδες τους. Εμείς ως τοπικό ΜΜΕ δεν θα στηρίξουμε κανέναν υποψήφιο δήμαρχο που δεν θα πει προεκλογικά πως την επομένη της δικής του ΝΙΚΗΣ σε δημοτικές εκλογές οι δομές καθαριότητας και Πρασίνου θα ιδιωτικοποιηθούν. Να συνεχίσουμε να κοροϊδεύουμε πως υπάρχει ΛΥΣΗ πέρα από την ιδιωτικοποίηση δεν θα το πράξουμε η σύνθεση των εργαζομένων του δήμου μας δεν μας αφήνει καμία αισιοδοξία πως μπορούν ακόμα και εάν δούλευαν ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ να έχουμε ΚΑΘΑΡΗ πόλη ή να περιοριστούν οι "ζούγκλες" που κληρονομήσαμε από τον κομμουνιστή δήμαρχο και που οι διάδοχοί του δεν άφησαν να γίνουν τσιμέντα και ανάπτυξη καταδικάζοντας την πόλη μας σε ΠΑΡΑΚΜΗ! 


  • Εξαιρετικό το φωτορεπορτάζ του Παναγιώτη Πάσχου από την Εθνική Πινακοθήκη όσοι δεν έχετε την δυνατότητα να επισκεφθείτε τον χώρο θα πάρετε μια γεύση μέσα από εδώ από έργα σπουδαίων δημιουργών. 



  • Αναμένουμε αντιδράσεις από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης για τον εμπαιγμό της διοίκησης Ψυρρόπουλου στο ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ! Εμείς ξεκάθαρα ως τοπικό ΜΜΕ δεν θα στηρίξουμε κανέναν υποψήφιο δήμαρχο Ηλιούπολης εάν προεκλογικά δεν δεσμευτεί πως την επομένη της δικής του ΝΙΚΗΣ οι τομείς ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ και ΠΡΑΣΙΝΟΥ θα δοθούν σε ιδιώτες! Να εμπαίζουμε συνδημότες μας που πληρώνουν πάνω από 10.000.000 ευρώ τον χρόνο για να βρωμάει η πόλη εμείς δεν θα το κάνουμε! Με τα μισά χρήματα η πόλη καθαρή και οι εργαζόμενοι σε άλλες δομές , καμία νέα πρόσληψη στους τομείς καθαριότητας και πρασίνου και σε μερικά χρόνια ο δήμος μας κορυφαίος της Αττικής γιατί μετά η ετήσια κρατική χρηματοδότηση των περίπου 40.000.000 ευρώ τον χρόνο θα φτάνει και για  ανάπτυξης δεν θα πηγαίνει για να συντηρηθούν στρατιές ψηφοφόρων που παίζουν τους εθελοντές σαν τις "αλληλέγγυες" της πόλης που δρουν ως "συμμορία" αναζητώντας απλώς ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: