ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Το Συμβούλιο της Επικρατείας όπως νομιμοποίησε και το ΚΥΤ Υμηττού θα νομιμοποιήσει και το διαδημοτικό νεκροταφείο τι δεν καταλαβαίνουν οι "Αραμπατζήδες" ;

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Το Συμβούλιο της Επικρατείας όπως νομιμοποίησε και το ΚΥΤ Υμηττού θα νομιμοποιήσει και το διαδημοτικό νεκροταφείο τι δεν καταλαβαίνουν οι "Αραμπατζήδες" ;

 

Το Ε΄ Τμήμα του ΣτΕ σας πληροφορεί το site του κ. Αραμπατζή πως έστειλε πίσω το Προεδρικό Διάταγμα για την Ανάπτυξη και Προστασία του Υμηττού που έφερε η κυβέρνηση Μητσοτάκη όσον αφορά το Διαδημοτικό Κοιμητήριο Ηλιούπολης - Αλίμου επειδή ό,τι προτείνεται για αυτό είναι "εν μέρει νομίμως"! 

Σε απλά ελληνικά όπως στέκει για δύο δεκαετίες μέσα στη ζώνη του Υμηττού το ΚΥΤ παρά τις δικαστικές αποφάσεις και τώρα ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ , έτσι σε μερικά χρόνια στον Υμηττό θα υπάρχει και ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ επειδή εάν δεν το έχουν καταλάβει οι "έντιμοι" δικαστές δεν έχουμε που να θάψουμε τους νεκρούς μας. 

Εάν δεν το καταλαβαίνουν πάλι θα τους κάνει να το καταλάβουν το πολιτικό σύστημα που αρκετά ανέχτηκε επί δεκαετίες την ΔΙΑΦΘΟΡΑ τους , την ΤΕΜΠΕΛΙΑ τους,  αλλά πρωτίστως την ΑΠΑΞΙΩΣΗ που έχουν επιφέρει στο χώρο της Δικαιοσύνης αγράμματοι και παντελώς επίορκοι δικαστικοί , που αθωώνουν παιδεραστές και φυλακίζουν κουλουράδες που δεν έκοψαν απόδειξη. 

Δεν ξέρουμε γιατί συνεχίζουν κάποιοι να πιστεύουν πως το ΚΥΤ Υμηττού θα απομακρυνθεί ή γιατί οδηγούν τους δημότες μας να μη δουν πως άλλη ΛΥΣΗ για νεκροταφείο δεν υπάρχει,  αλλά σε κάθε περίπτωση όταν οι νεκροί μας θα θάβονται μετά από 15 - 20 μέρες ή θα αναζητούν θέση σε κοιμητήρια άλλων δήμων θα καταλάβουν και οι δικαστές πως δεν τους έχουμε εκεί για να ταλαιπωρούν τις τοπικές κοινωνίες αλλά για να προστατεύουν το ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. 

Να προστατεύουν τους πολίτες και όχι τις τσέπες τους γιατί η όλη Ιστορία ΒΡΩΜΑΕΙ από παντού αφού δεν κατανοούν πως το δημόσιο συμφέρον είναι να μην μένει για δεκαετίες χωρίς Κοιμητήριο ο δήμος Αλίμου , ούτε φυσικά μπορεί να λυθεί οριστικά το πρόβλημα της πόλης μας με επέκταση του υπάρχοντος μέσα στον αστικό ιστό. 

Άλλωστε οι ίδιοι δικαστές είναι που μια χαρά βρήκαν τις περικοπές μισθών και συντάξεων όλων μας  και που έστω με καθυστέρηση είδαν πως τελικά τα μνημόνια δεν ήταν παράνομα! 

Θα μπορούσαν και εκεί να εφαρμόσουν το γράμμα του Νόμου και να οδηγήσουν τις κυβερνήσεις μας σε έναν δρόμο χωρίς επιστροφή που θα οδηγούσε  σε ΠΕΙΝΑ , ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ και ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. 

Άλλωστε οι δικαστικοί τον δρόμο τον ξέρουν και υπηρέτησαν ΠΙΣΤΑ την Χούντα των Συνταγματαρχών με Κόλλια πρωθυπουργό για να μην ξεχνιόμαστε! 

Σε κάθε περίπτωση και επειδή η κυβέρνηση έχει βάλει έναν "κοιμώμενο" στη θέση του υπουργού Δικαιοσύνης καλό θα ήταν να τους μαζέψει. Αρκετά έχουν ευτελίσει τον ΘΕΣΜΟ όσοι και τώρα και παλιότερα εκπροσωπούν επιχειρηματικά συμφέροντα αλλά όχι το κοινωνικό σύνολο. 

Τους αφιερώνουμε και ένα τραπ τραγούδι γιατί πέρα από την διαχρονική ανοησία τους πλέον και η ΔΙΑΦΘΟΡΑ τους βγάζει μάτι. Δημιουργούν περισσότερα προβλήματα από αυτά που καλούνται να επιλύσουν και έχουν εκθέσει έως σήμερα δεκάδες κυβερνήσεις μη αφήνοντας την χώρα να πάει μπροστά. 

Ας καταλάβουν πως δεν ζούμε την εποχή του Κόλλια και ας σταματήσουν τα "ολίγον έγκυος" εάν θέλουν να τους πάρει και κανείς στα σοβαρά και να μην γελάει ο κόσμος μαζί τους με τις αποφάσεις που βγάζουν. 

10 μέρες τώρα στην περίπτωση της 12χρονης στα Σεπόλια ο αρμόδιος εισαγγελέας αρνείται να δοθεί στη δημοσιότητα το ονοματεπώνυμο γνωστού δημοσιογράφου που συνομιλούσε με την 12χρονη επειδή ΜΟΝΟ για αυτόν έκρινε πως δεν πρέπει να έκανε κάτι παραπάνω. Η κυβέρνηση θέλει να δοθεί το όνομα και θα βγει στη δημοσιότητα,  επομένως τζάμπα ο κόπος του εισαγγελέα που διαμαρτύρεται για το προανακριτικό υλικό που διαρρέεται από την εισαγγελία αφού θεωρεί ως αυτή η Δικαιοσύνη είναι σε θέση να φέρει σε πέρας μια τόσο σοβαρή υπόθεση. Έως τώρα έχουν πετύχει η κοινωνία να θεωρεί πως η υπόθεση πάει για "κουκούλωμα". 

Και στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής η πρόταση της Εισαγγελέως που δεν είδε εγκληματική οργάνωση κατέδειξε στους πάντες ( ακόμα και στους νοικοκυραίους) πως η Ελληνική Δικαιοσύνη ζέχνει από ΦΑΣΙΣΜΟ,  ας μην την επικαλούνται λοιπόν ως θέσφατο οι κάθε λογής "Αραμπατζήδες" δεν θα τους διορίσει ουδείς σε θέσεις ευθύνης,  όσο και εάν γλύφουν τους "Κόλλιες" του δικαστικού σώματος. 

Ίσα-ίσα αυτοί στο τέλος θα τους καταδικάσουν σε υπόθεση που αντί να αναδείξουν θεωρούν πως θα λυθεί στις δικαστικές αίθουσες. 

Ας περιμένουν λοιπόν αυτοί την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , όσο εμείς εδώ θα παρουσιάζουμε μια πραγματικότητα που δεν μπορούν να την αλλάξουν επίορκοι δικαστικοί! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: