ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Θέλουν να αφήσουν την πόλη χωρίς Νεκροταφείο και το ilioupolinews αντί να τους ψέξει πανηγυρίζει

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

Θέλουν να αφήσουν την πόλη χωρίς Νεκροταφείο και το ilioupolinews αντί να τους ψέξει πανηγυρίζει


Οι εικονιζόμενοι είναι οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της πόλης μας όπως τους έφτιαξε πρωτοσέλιδο το ilioupolinews. gr  αποτυπώνοντας και επιβεβαιώνοντας μας πως συμμάχησαν με τους κομμουνιστές ΟΛΟΙ .


Ακόμα και αυτοί που ήταν δίπλα στα ΜΑΤ κύριε Ψυρρόπουλε όταν χτίζονταν το ΚΥΤ στον Υμηττό εκτός και δεν είσαστε ΠΑ.ΣΟ.Κ και γίνατε μαζί με τον Αραμπατζή μέλη του ΚΚΕ ή του ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Λέγοντας ΨΕΜΑΤΑ στους δημότες μας πως το ΚΥΤ στον Υμηττό είναι επιβλαβή για την υγεία μας και με κύριο στόχο τους να μείνει η πόλη μας δίχως ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ θεωρούν πως θα πετύχουν πλήγμα κατά του "κακού" καπιταλισμού που δεν τον ενδιαφέρει τάχα η ΥΓΕΙΑ των πολιτών.

Ας πάρουν την κ. Τασία Τσατσούλη και ας πάνε στη Βόρεια Κορέα , οι ΔΕΞΙΟΙ θα αποκτήσουν εκπροσώπηση στο δημοτικό συμβούλιο του 2023 και οι κωλοτούμπες της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" που αγνοούν ακόμα και τον τέως δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο που είχε πει ευθαρσώς πως μόνο δίπλα στο ΚΥΤ στον Υμηττό είναι εφικτό να δημιουργηθεί το νέο νεκροταφείο της πόλης θα πάρουν το μάθημά τους στις εσωκομματικές τους εκλογές εάν και εφόσον βέβαια δεν επιστρέψει πίσω ο τέως δήμαρχος γιατί φεύγοντας η παράταξή του έχει ΔΙΑΛΥΣΕΙ.

Το κεντροαριστερό site ilioupolinews προφανώς και αποτύπωσε μια πραγματικότητα αφού δεν έχει φιλοδοξίες πολιτικές για να πάρει θέση εάν και βγάζει μάτι πως συμφωνεί με τους "ψεκασμένους" που θεωρούν πως θα διώξουν το ΚΥΤ από τον Υμηττό.

Με κυβέρνηση της ΝΔ δεν πρόκειται να συμβεί αυτό, οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είχαν την ευκαιρία τους και δεν το απομάκρυναν ( τρελοί και "ψεκασμένοι" δεν ήταν οι Τσίπρας , Παππάς, Χαρίτσης, κ.ο.κ και όσοι υπήρχαν στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έπαιρναν τις σημαντικές αποφάσεις) άρα πάμε να ψηφίσουμε ΚΚΕ για να μείνει και χωρίς ΡΕΥΜΑ η πόλη μας ,αφού πετύχατε να εκλέξετε επικεφαλής λαϊκιστές & ψεύτες που θέλουν να μας πείσουν πως οι μετρήσεις για την ακτινοβολία που έχει κάνει ο ΑΔΜΗΕ σε συνεργασία με τον "Δημόκριτο" δεν είναι αληθείς αλλά το βλέπουν αυτοί με το μάτι!

Ας ζητήσει η δημοτική αρχή τις σχετικές μετρήσεις από τον ΑΔΜΗΕ αφού έτσι και αλλιώς μιλάνε αφού έχουν θεσμική υποχρέωση να το κάνουν . Ο ΑΔΜΗΕ για όσους μπερδεύονται εσκεμμένα είναι ακόμα υπό κρατικό έλεγχο κατά πλειοψηφία.

Άλλωστε η απόφαση του ΣτΕ που επικαλούνται δεν μιλάει για θέματα Υγείας αλλά για το γεγονός πως το ΚΥΤ έχει γίνει μέσα στο δάσος. Φαίνεται οι δικαστές του ΣτΕ θεωρούν πως μπορούν να γίνουν ΚΥΤ στην Πανεπιστημίου και όχι σε εκτάσεις εκτός οικισμών . Να πάει πιο μέσα στον Υμηττό βέβαια ούτε αυτό θέλουν ,άρα ΛΥΣΗ δεν υπάρχει. Θέλουν οι "ψεκασμένοι" να μας αφήσουν χωρίς ΡΕΥΜΑ και η διοίκηση κάθεται και τους ακούει θεωρώντας πως θα την ψηφίσουν οι κομμουνιστές . Το μόνο που θα πετύχει είναι να μην γίνει νεκροταφείο έως το 2023 και τότε όλοι αυτοί θα φωνάζουν για τους άταφους νεκρούς μας. Τόσο υποκριτές είναι αφού τα κάνουν όλα για την καρέκλα . Αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση για να παρασύρουν το "κοπάδι" που το έχουμε ξυπνήσει και θα το καταλάβουν όταν αρχίσουν τις γελοίες κινητοποιήσεις τους για απομάκρυνση του ΚΥΤ από τον Υμηττό.

Δεν θα  πετύχουν απολύτως ΤΙΠΟΤΑ.  Θα τσακίσουμε τον λαϊκισμό τους. Tο ΚΡΑΤΟΣ δεν εκβιάζεται από συμφέροντα και έχει όλους εκείνους τους κατασταλτικούς μηχανισμούς για να επιβάλλει την ΑΠΟΨΗ των πολλών ,που στις Αστικές Δημοκρατίες εκφράζει η νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση και όχι οι "κατσαπλιάδες".

Όσο για τον ρατσισμό για τους νεκρούς του όμορου δήμου δεν θα μπω καν στην διαδικασία σε διάλογο με τους δήθεν "αλληλέγγυους" των μεταναστών και προσφύγων αφού θα έπρεπε σε έναν αριστερό δήμο να υπάρχει δομή φιλοξενίας κάτι βέβαια που δεν θέλουν ούτε να ακούσουν όσοι αγαπάνε τους πρόσφυγες και τους μετανάστες όταν αυτοί είναι χιλιόμετρα μακριά!

ΥΓ: Η φωτογραφία είναι φυσικά από το ilioupolinews.gr που έχει φτιάξει μια ωραία μακέτα με τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης. Παραφωνία σύμφωνα με τον site η παράταξη του δημάρχου και οι "Συνεργοί με την Ηλιούπολη" για ποιο λόγο δεν κατανοούμε αφού ατυχώς για εμάς και αυτοί μιλάνε για απομάκρυνση του ΚΥΤ ! Και φυσικά η ΑΔΜΗΕ δεν θα παραχωρήσει χώρο που της ανήκει για να γίνει νεκροταφείο όταν κάποιοι απειλούν να διώξουν το ΚΥΤ αντί να το αναβαθμίσουν και να το υπογειοποιήσουν όπως προβλέπεται στο νέο Προεδρικό Διάταγμα για την Προστασία και Ανάπτυξη του πολύπαθου Υμηττού μας.


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: