ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εμμένουν στην ΟΥΤΟΠΙΑ τους αλλά τουλάχιστον είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ προς τις επιλογές τους

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

Εμμένουν στην ΟΥΤΟΠΙΑ τους αλλά τουλάχιστον είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ προς τις επιλογές τους


Όπως μπορείτε να διαβάσετε στην ΥΨΗΛΗ ΤΑΣΗ κάντε κλικ εδώ  συνεδρίασε σήμερα η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ για την Προστασία του Υμηττού. 

Παρόλο που διαφωνούμε με τις θέσεις τους τουλάχιστον αυτοί δεν ΘΕΛΟΥΝ τίποτα μέσα στο ΔΑΣΟΣ ούτε κρατικό- δημοτικό ούτε φυσικά ιδιωτικό. 

Η στάση τους αυτή που είναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ και δεν επιδέχεται παρερμηνείες τους κάνει συμπαθείς σε εμάς αφού δεν πρόκειται για ανθρώπους που κλείνουν τα μάτια στο Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων ή στο γκαράζ που έχει ο δήμος Ηλιούπολης μέσα στον Υμηττό , ούτε βέβαια τους αρέσει που μέσα σε αυτό Φιλόζωοι έχουν εναποθέσει κλουβιά με κατοικίδια ζώα. 

Έτσι και παρόλο που εμείς θεωρούμε πως δεν είναι δυνατόν να γίνει ΑΝΑΠΤΥΞΗ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ του Υμηττού χωρίς να πέσουν ΤΣΙΜΕΝΤΑ και να δημιουργηθούν ΚΕΡΔΗ που θα προστατέψουν ό,τι απέμεινε από το Πράσινο θεωρούμε πως τουλάχιστον αυτή η ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ δεν έχει κομματικές παρωπίδες εκτός και εάν θεωρηθεί ΑΝΑΡΧΙΚΗ κάτι που βεβαίως δεν είναι. 

Δεν θέλουν τίποτα εκτός από πεύκα μέσα στον Υμηττό και θεωρούν πως μπορεί να προστατευθεί ένα δάσος χωρίς να υπάρχουν μέσα σε αυτό οικονομικά συμφέροντα που θα κινητοποιήσουν μια κοινωνία που δεν είναι αγγέλων για να το προστατέψει. 

Ιδεολογικά διαφωνούμε ΠΛΗΡΩΣ με την ΘΕΩΡΗΣΗ τους είμαστε βέβαιοι πως τα αιτήματα τους για απομάκρυνση του ΚΥΤ από τον Υμηττό είναι ΟΥΤΟΠΙΚΑ και αναμένουμε από όλες και όλους εσάς που στηρίζετε αυτά τα ανεδαφικά αιτήματα να πάτε στο ΠΛΕΥΡΟ τους και να αφήσετε τα πληκτρολόγια γιατί οι "άδικοι" και "παράνομοι" νόμοι πέφτουν όταν ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ αντιδρούν. 

Στην πόλη μας ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ έχουν τις ίδιες απόψεις με αυτούς τους κυρίους και τις κυρίες που μετέχουν στη συλλογικότητα. Αντί λοιπόν να πλακώνεστε διαδικτυακά με εμάς που τάχα εξυπηρετούμε ιδιωτικά κεφάλαια! στηρίξτε στην πράξη και ΟΧΙ στα λόγια ανθρώπους που διαχρονικά πιστεύουν αυτά τα πράγματα. 

Θα έπρεπε εάν ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ τόσο υποκριτές να τους είχατε ΗΔΗ δημοτικούς συμβούλους αλλά είσαστε ό,τι βολεύει την ΤΣΕΠΗ σας και όχι ανιδιοτελείς επαναστάτες! 

Δεν μας αφορά καν εάν κάποιοι έχουν ΑΚΙΝΗΤΗ περιουσία στην περιοχή των Αστυνομικών και θα ωφεληθούν από την απομάκρυνση του ΚΥΤ Υμηττού εάν αυτή γίνονταν . Εμείς δεν βγάζουμε συμπεράσματα επειδή δεν μας αρέσει η ΑΠΟΨΗ κάποιου και το ψάχνουμε . 

Σας λέμε λοιπόν πως εάν δεν θέλετε πράγματι να συνεχίσει να παραμένει το ΚΥΤ Υμηττού και δεν γουστάρετε να δείτε και διαδημοτικό Κοιμητήριο σε αυτόν θα πρέπει να σηκωθείτε από τους καναπέδες σας και να στηρίξετε στην πράξη και όχι στα λόγια. 

Εμάς μην μας περιμένετε σε αυτούς τους αγώνες εμείς ΞΕΚΑΘΑΡΑ θέλουμε ΤΣΙΜΕΝΤΑ στον Υμηττό επιχειρήσεις που θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και φυσικά εμείς θα θέλαμε να είχαν γίνει εκεί και ξενοδοχειακά συγκροτήματα , δρόμος που θα περνάει πάνω από την πόλη μας και δεν θα την διχοτομεί όπως τώρα η Κατεχάκη και πολλά άλλα που εσείς δεν θέλετε ούτε να τα ακούσετε επειδή θέλετε να προστατέψετε το φαλακρό δάσος και να το ξαναγεμίσετε με πεύκα που ουδείς θα μπορεί να τα διατηρήσει στην επόμενη μεγάλη πυρκαγιά. 

Δεν θα διατηρηθεί ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΥΚΟ χωρίς να υπάρχει ΚΕΡΔΟΣ σε ιδιώτη από αυτό το πράσινο συμβαίνει παντού στο ΔΥΤΙΚΟ κόσμο δεν θα πέσει ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ από ανθρώπους που απλώς αναμένουν πως θα σαπίσει. 

Θέλουμε να δούμε και ΟΛΟΥΣ του δημοτικούς συμβούλους στις δράσεις τους αφού ΟΛΟΙ μέσα στο δημοτικό συμβούλιο υιοθετούν τα ανεδαφικά αιτήματά τους. 

Εμείς δεν θα αποκρύψουμε καμία τους εκδήλωση και να γνωρίζουν πως εάν και κάποιοι μας θέλουν "τρελούς" θα ήμασταν πιο προσεκτικοί εάν βλέπαμε πως απέναντί μας ΥΠΗΡΧΕ ένα κίνημα που είναι διατεθειμένο να δώσει τα πάντα για να μην πέσει ούτε κυβικό τσιμέντου στον Υμηττό μας. 

Αυτό δεν συμβαίνει , αυτό που συμβαίνει είναι πως μας ενοχλούν τα τσιμέντα του ΓΕΙΤΟΝΑ και ποτέ τα δικά μας. 

Εσείς συνεχίστε την "αφύπνισή" όσων ζωντανών μπορεί στο ΤΕΛΟΣ να ανεβάσετε στο ΒΟΥΝΟ και πραγματικούς επαναστάτες και τότε ΝΑΙ οι μέρες του ΚΥΤ Υμηττού θα είναι μετρημένες ! 

Γιατί φυσικά και όσες μεγάλες αλλαγές έχουν γίνει χρειάστηκαν ΑΙΜΑ , αίμα που δεν θα έχει κανένα ΗΘΙΚΟ ενδοιασμό να χύσει ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ για να δημιουργήσει ΚΕΡΔΗ το θέμα πάντα ήταν και θα είναι με τι "όπλα" θα παραταχθούν απέναντί του όσοι έχουν άλλο δρόμο. 

Είμαστε βέβαιοι πως όλα τα υπόλοιπα τοπικά ΜΜΕ που έτσι και αλλιώς συμφωνούν με τις απόψεις της Συλλογικότητας θα σας ξεσηκώσουν καλύτερα για να πάτε επιτέλους και να διεκδικήσετε ΟΣΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ. 

Για εμάς είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ τα πράγματα εάν πιστεύουμε ΚΑΤΙ δεν έχουμε κανέναν ενδοιασμό να αγωνιστούμε για αυτό! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: