ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" ο πρόεδρος του κόμματος "Σπαρτιάτες" κ. Βασίλης Στίγκας ! (Βίντεο)

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" ο πρόεδρος του κόμματος "Σπαρτιάτες" κ. Βασίλης Στίγκας ! (Βίντεο)

 

"Κασιδιάρηδες" της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" το 2014 φιλοξενήσατε στο "δημοκρατικό" σας ψηφοδέλτιο τον μηχανικό αεροσκαφών και σημερινό πρόεδρο του κόμματος "Σπαρτιάτες" κ. Βασίλη Στίγκα!  Μπράβο σας κυρίως επειδή μας ξεγελάσατε επί 9 έτη κρύβοντας το πραγματικό σας πρόσωπο αυτό του απόλυτου ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΥ και της πλήρους ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ στη διαχείριση. 

Τις απόψεις του δεν τις γνωρίζατε ή είχατε ενθουσιαστεί τόσο με την συμμετοχή του στην "Πολιτική Άνοιξη" του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά; 

Ίντερνετ δεν είχατε εκεί στο δημαρχείο με τον "Πιερρακάκη" σας και τις "έξυπνες πόλεις" του , να δείτε τι πρεσβεύει; 

Άρα τι να λέγατε για "Πετράκηδες" και "Πουλιά της χούντας" εσείς ; Για αυτό και δεν μιλούσατε τόσο καιρό όταν αναδεικνύαμε σακούλες Χρυσαυγιτών για το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο , για αυτό και στις κάλπες του Οκτωβρίου το "νέο" που τάχα πρεσβεύετε θα υποστεί εκ νέου ήττες. Τι νέο μπορείτε να μας προσφέρετε όλοι εσείς; "Μαϊμού" εθνικιστές που τους υποστηρίζουν οι "Κασιδιάρηδες"; Λέτε να αληθεύει πως ετοιμάζετε για υποψήφιο και κομμένο από τους "Έλληνες" του Ηλία Κασιδιάρη; Θα δείξει,  άλλωστε τα δημοκρατικά σας πιστεύω τα δείξατε όταν κάνατε δημοτικό συμβούλιο για να τιμήσετε τον δοτό δήμαρχο της χούντας Κωνσταντίνο Δελλαπόρτα  κάτι με το οποίο διαφώνησε ο νυν δήμαρχος προς τιμήν του. 


Και όχι τίποτα άλλο δεν σας είχαμε για ΦΑΣΙΣΤΕΣ,   και μάλιστα μαύρου χρώματος όχι πως για εμάς έχει καμία διαφορά ο κόκκινος από τον μαύρο φασισμό. Για αυτό και επειδή μας ξεγελάσατε,   σας στηρίξαμε δύο φορές στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών του 2014 και του 2019 . Χίλιες φορές Κοκοτίνης,  ένα εκατομμύριο φορές Χατζηδάκης από εσάς τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ! 

Αυτός είναι λοιπόν ο αντιμνημονιακός πρόεδρος των "Σπαρτιατών" κ. Στίγκας  που δηλώνει και εθνικιστής ,  που τάχα έφυγε από το ΛΑΟΣ επειδή υπέγραψαν μνημόνια;




 Και κατέβηκε το 2014 για να γίνει δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" με επικεφαλής τον πρώην  διευθυντή του γραφείου του Γιώργου Παπανδρέου που μας έβαλε στο πρώτο μνημόνιο! 

Το 2017 ο κος Στίγκας δεν είχε αναφέρει σε συνάντηση του με πρόεδρο κόμματος  του λεγόμενου πατριωτικού χώρου πως πήγε και κατέβηκε υποψήφιος με τον Πασόκο Βασίλη Βαλασόπουλο , και έτσι η μετέπειτα κάθοδος του ως συνεργαζόμενος με τον κ. Βασίλη Λεβέντη στις ευρωεκλογές "ξάφνιασε" όσους δεν το γνώριζαν.


Α να χαθείτε φασίστες που σε λίγο θα μας κατεβάσετε και τον Κασιδιάρη στα ψηφοδέλτιά σας,  και μας κουνάγατε και το δάχτυλο μιλώντας για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!  


Λέγαμε και εμείς πως γίνεται και συνομιλεί διαδικτυακά η κα Γραββάνη με τον πρόεδρο των "Σπαρτιατών",   και εκεί που ήμασταν σε "αδιέξοδο" , την λύση μας την έδωσαν "'άσπονδοι" φίλοι πρώην Αντιπεριφερειάρχη Αττικής. 

Δείτε  λοιπόν πως τον παρουσιάζει ο πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης  τον σημερινό αρχηγό των "Σπαρτιατών" κ. Βασίλη Στίγκα , και πως αποκρύπτει από τους συνδημότες μας τι ακριβώς πρεσβεύει. 

Μάλλον εξαπατήθηκε θα πουν οι φίλοι του και βολεμένοι στο δημαρχείο ψηφοφόροι του.  Όπως εξαπατήθηκε και με τον κ. Χατζηδάκη θα συμπληρώναμε εμείς , όπως δεν γνώριζε το 2019 και κατέβασε υποψήφιά του την κα Γωγώ Τσακογιάννη ενώ μέσα στα δημοτικά συμβούλια ( θα σας παίξουμε προεκλογικά το σχετικό απόσπασμα) μιλούσε για "νύχτα" που διαχειρίζεται τα λουλούδια στο νεκροταφείο! Μάλλον αλλού ήταν η "νύχτα" και δεν την έβλεπε! 

Το ημερολόγιο με τα ραντεβού του πρώην δημάρχου κ.  Βασίλη Βαλασόπουλου θα  έκρυβε πολλά τέτοια ονόματα,  και οι "φιλανθρωπίες" των "Σπαρτιατών" που θα απασχολήσουν τα συστημικά ΜΜΕ τις επόμενες μέρες , θα βγάλουν και άλλα λαβράκια.

Άρα φεύγοντας "εξαφάνισε" και κάποια ονόματα που δεν θα έπρεπε να είχε δεχτεί να συναντήσει,  και "καθάρισε" . Ο "εξυγιαντής"  προτίμησε να σιωπήσει όταν από το 2022 με βούλευμα έχουν αθωωθεί όλοι οι εμπλεκόμενοι στο "σκάνδαλο" κακοδιαχείρισης της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΑΕ,  αυτό που και εμείς σας είχαμε παρουσιάσει ως κακοδιαχείριση ( και για εμάς ήταν) αλλά που η Ελληνική Δικαιοσύνη έκρινε με τα στοιχεία που συνέλεξε μετά από χρόνια,  πως είναι μια καθημερινότητα στα ταμεία των δήμων της προ μνημονιακής περιόδου. Υπάλληλοι διοικητικοί με μισθούς που δεν θα ξαναδούμε , και δομές που λειτουργούσαν έτσι , πριν οι ξένοι δανειστές μας με τα μνημόνια βάλουν φρένο στα "πάρτι" της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

Αφού λοιπόν στον δεύτερο γύρο των δημοτικών του 2019 και του 2014 ψηφίσαμε παράταξη που φιλοξενούσε στα ψηφοδέλτιά της τέτοια φυντάνια , δεν υπάρχει σωτηρία ! Επειδή ο κος Στίγκας όπως είναι λογικό μπήκε στο μικροσκόπιο υπηρεσιών μετά την στήριξη του από τον Ηλία  Κασιδιάρη θα γελάσουμε πολύ προεκλογικά , και δεν εννοούμε για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου , αφού δεν θα χρειαστούν πάνω από 3-4 ρεπορτάζ στα συστημικά ΜΜΕ για να καταλάβουν όλοι τι δεν πρέπει να ψηφίσουν! 

Σε αυτές του Οκτωβρίου αναφερόμαστε, και με δεδομένο πως θα έχουμε και άλλες τέτοιες εκπλήξεις,  ας αρχίσουν να μιλάνε οι "μουγγοί" και να βλέπουν οι "τυφλοί" ,εμείς ευθύνη δεν θα έχουμε. Κάνουμε απλώς τη δουλειά μας, που είναι να σας ενημερώνουμε,  και εσείς θα αποφασίσετε εάν τελικά προτιμάτε έστω και μερικούς φασίστες σε θέσεις ευθύνης  αρκεί τα χέρια τους να είναι "καθαρά"! 

Τέλος ρωτήστε όσους θέλετε από τον λεγόμενο "πατριωτικό" χώρο , ο κος Στίγκας δεν υπήρξε ποτέ εθνικιστής, και για τον λόγο αυτόν δεν τον ενοχλεί η στήριξη από τους "'Ελληνες" του Ηλία Κασιδιάρη. Άμα ήταν άλλωστε ,στην παρούσα συγκυρία θα ήταν έως και υπουργός , δεν θα πάλευε για την είσοδο του στη Βουλή! 

Δηλαδή με δήμαρχο Βαλασόπουλο ίσως είχαμε σε θέση ευθύνης και τον κ. Στίγκα ,με όλα αυτά τα κολακευτικά που λέει στο παρακάτω βίντεο ο κος Βαλασόπουλος για αυτόν!  Λέτε την περίοδο 2014-2019 που ήταν δήμαρχος ο Βασίλης να έχουμε καμία "δουλειά" του έτερου Βασίλη με τον δήμο μας; 

Θα τους ένωσε η ρωσοφιλία τους  φαίνεται , δεν εξηγείται αλλιώς αυτό το ατόπημα! Εκτός και ο επιχειρηματίας Βασίλης Στίγκας βρήκαν κοινή "επιχειρηματική" γλώσσα με τον πρώην δήμαρχο κάτι βέβαια που θα το ανακαλύψουμε και θα σας το παρουσιάσουμε προεκλογικά εάν βέβαια "υπάρχει". 

Στο δήμο Περιστερίου πάντως ήδη τρέχουν όπως μαθαίνουμε από συναδέλφους των συστημικών τάχα ΜΜΕ! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: