ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....

Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  •  Συνεχίζουν οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ τα ανιστόρητα δημοσιεύματά τους για το ποιοι νίκησαν τον Φασισμό "ωραιοποιώντας" όσα η Ε.Ε καταδικάζει,  αφού σίγουρα τον ΦΑΣΙΣΜΟ,  δεν τον νίκησαν ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ. Γιατί αναπαράγουν ΨΕΥΔΗ που πλέον μόνο οι κομμουνιστές ισχυρίζονται ρωτήστε τους; Αντίστοιχα ποσταρίσματα δεν συναντάς παρά μόνο σε κοινωνικά δίκτυα "ψεκασμένων"! Άρα αδίκως  τα ορφανά του Στάλιν και του Χίτλερ προσπαθούν να σας πείσουν για τα "ανδραγαθήματα"  του  κόκκινου στρατού (like σε τέτοιες αναρτήσεις κάνουν και όσοι δήλωναν πριν μερικά χρόνια ΣΠΟΡΑ των ηττημένων! ) ο οποίος το  μεγαλύτερο διάστημα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου συμμάχησε με τους ΝΑΖΙ! Ευτυχώς η νεολαία της Ε.Ε γνωρίζει πολύ καλά αφού τα διδάσκεται στα Πανεπιστήμια και όχι σε τρώγλες ιδεοληπτικών  , μέσα από ιστορικά κείμενα και όχι φαντασίες ΜΥΘΟΜΑΝΩΝ ,  πως ΚΟΚΚΙΝΟΣ και ΜΑΥΡΟΣ φασισμός έχουν καμία διαφορά παρά μόνο στο ΧΡΩΜΑ! Τα ψεύδη του παρελθόντος έχουν καταρρεύσει και η συντριπτική πλειοψηφία των Ευρωπαίων πολιτών γνωρίζουν πως χωρίς την συμβολή των ΗΠΑ όλη η Ευρώπη θα ήταν φασιστική είτε ερυθρού χρώματος είτε μαύρου!  



Είναι ερυθρόλευκες βραδιές σαν την αποψινή που με γεμίζουν με συγκίνηση, δύναμη και υπερηφάνεια. Ο Ολυμπιακός μας στον τελικό του UEFA Europa Conference League. Μια Ελληνική ομάδα σε Ευρωπαϊκό τελικό ποδοσφαίρου. Μια απίστευτη επιτυχία αν αναλογιστεί κανείς ότι την ίδια χρονιά οι νέοι μας κατέκτησαν το Πρωτάθλημα Ευρώπης στο UEFA Youth League.
Με σκληρή δουλειά, υπομονή, πίστη, ποδοσφαιρικό ταλέντο και καρδιά λιονταριού ζούμε ένα όνειρο τρελό.
Ομάδα, διοίκηση και ο πύρινος κόσμος μας, όλοι μαζί, γράφουμε χρυσές σελίδες στην ιστορία του Ολυμπιακού και του ελληνικού αθλητισμού!
Όλοι μαζί, προχωράμε στον μεγάλο τελικό στις 29/05 στην Αθήνα.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ!

Βαγγέλης Μαρινάκης 
Πρόεδρος ΠΑΕ Ολυμπιακός 


  • Συνάντηση με την συνδημότισσά μας συγγραφέα κα Σμαράγδη Μητροπούλου είχε ο συνεργάτης μας Παναγιώτης Πάσχος. Μετά τις Ευρωεκλογές θα φιλοξενήσουμε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξή της που εκτός από το συγγραφικό της έργο θα μάθουμε και τις απόψεις της για όσα αντιμετωπίζουμε όλες και όλοι μας στην καθημερινότητά μας ζώντας σε αυτή την πόλη. 


  • Απαράδεκτο πανό κρεμασμένο σήμερα στις κερκίδες του σταδίου Καραϊσκάκη και οι ευθύνες της ΠΑΕ για το πως πέρασε μέσα στο γήπεδο ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ! 

Για τα "αδέλφια" που είναι στη ΦΥΛΑΚΗ επειδή συμμετείχαν σε εγκληματική οργάνωση φανταζόμαστε πως είναι μια ασυγχώρητη αστοχία ΚΑΦΡΩΝ! Το θέμα είναι εάν είναι αφελής ή συνένοχος ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κος Ευάγγελος Μαρινάκης  που άφησε να περάσει ένα τέτοιο πανό μέσα στο γήπεδο. Και καλά "λάθη" γίνονται και πέρασαν τα συγκεκριμένα πανό γιατί δεν δόθηκε εντολή να κατέβουν; Μήπως θέλουν να μπλέξουν ; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: