ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ομιλία του υποψηφίου Ευρωβουλευτή της ΝΔ κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη στο Club 22 (Λ. Βουλιαγμένης 22) την Πέμπτη 16 Μαίου στις 19:30

Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

Ομιλία του υποψηφίου Ευρωβουλευτή της ΝΔ κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη στο Club 22 (Λ. Βουλιαγμένης 22) την Πέμπτη 16 Μαίου στις 19:30






Ο Βασίλης Κοντοζαμάνης είναι Σύμβουλος του Πρωθυπουργού για θέματα Υγείας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής Ετοιμότητας και Εκτάκτων Καταστάσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Από τον Ιούλιο του 2019 μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2021, ο Βασίλης Κοντοζαμάνης διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην επιτυχή διαχείριση της κρίσης που προκάλεσε στην Ελλάδα η πανδημία του COVID, με την επίβλεψη του συστήματος υγείας της χώρας ως Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, όπου ηγήθηκε τον σχεδιασμό και την εκτέλεση δομικών μεταρρυθμίσεων.




Πριν αναλάβει τον ηγετικό του ρόλο στο Υπουργείο Υγείας, ο κύριος Κοντοζαμάνης διηύθυνε τον φαρμακευτικό τομέα στην Ελλάδα ως Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ), αλλά και ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΜΑ), όπου ανέπτυξε κανονισμούς, τιμολογήσεις και συμφωνίες αποζημίωσης για την Ελλάδα, αντιμετωπίζοντας σημαντικά βιομηχανικά και φαρμακευτικής πολιτικής ζητήματα της χώρας.

Ο Βασίλης Κοντοζαμάνης έχει διευθύνει το Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ), μέσα από τις θέσεις του ως Διευθύνων Σύμβουλος της πρώτης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής, και ως Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας.

Ο κος Βασίλης Κοντοζαμάνης είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ στις κάλπες του Ιουνίου και διεκδικεί την μία από τις τέσσερις ψήφους σας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: