ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Η εικόνα δεν αλλάζει στον τομέα της καθαριότητας και η νυν διοίκηση δεν είναι διατεθειμένη να κάνει τις αναγκαίες ΡΗΞΕΙΣ!

Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

Η εικόνα δεν αλλάζει στον τομέα της καθαριότητας και η νυν διοίκηση δεν είναι διατεθειμένη να κάνει τις αναγκαίες ΡΗΞΕΙΣ!


Οδός Θέτιδος στην Ηλιούπολη ( Τετάρτη 8/4/2024) μία ακόμα φωτογραφία από τις δεκάδες που οι συνδημότες μας ανεβάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από διάφορα σημεία της πόλης! 

Η διαφορά μας με τους υπόλοιπους είναι πως εμείς εδώ και 12 χρόνια έχουμε προτείνει ΛΥΣΗ για το θέμα της ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ και της ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ του Πρασίνου της πόλης μας και αυτή δεν είναι άλλη από την ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ των δομών αυτών. 

Όλοι οι άλλοι και οι υπάρχουσες δημοτικές παρατάξεις σας πουλάνε σανό εδώ και 40 χρόνια πως θα δείτε την πόλη μας καθαρή όταν αυτοί καθίσουν σε θέσεις ευθύνης! 

Πως θα γίνει αυτό; Μα εφαρμόζοντας την ΙΔΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΡΑΤΙΣΜΟΥ και το μόνο που θα έχει αλλάξει ( αυτές οι εικόνες θα παραμείνουν) είναι πως πλέον αυτοί θα έχουν μισθούς αιρετών και θα σας λένε πως δεν φτάνει το υπάρχον προσωπικό και πως πρέπει να δίνει περισσότερα από τα 40.000.000 ευρώ που είναι η ετήσια κρατική επιχορήγηση του δήμου μας για να διοριστούν και άλλοι δημοτικοί υπάλληλοι! 

Το θέμα είναι πως τώρα έχουμε ήδη 900 αλλά και όταν αυτοί ήταν πάνω από 1200 ΚΑΘΑΡΗ πόλη εμείς δεν είδαμε! 

Εξακολουθήστε να τρώτε το ΣΑΝΟ τους και να πηγαίνετε από τον Βασίλη στον Γιώργο και από τον Γιώργο στον Στάθη και μετά και πάλι στον Γιώργο αφού όσοι παρακολουθούν τα δημοτικά συμβούλια κατανοούν πως προς τα εκεί οδεύει το πράγμα με τις ευλογίες μιας κεντροδεξιάς της πόλης που βρίσκει την δικαιολογία να μην ψηφίζει ΔΕΞΙΟ δήμαρχο επειδή τάχα εμείς είμαστε διασπασμένοι! 

Μα και οι πολιτικοί μας αντίπαλοι στα τρία κατεβαίνουν ή στα δύο κομμάτια αλλά είπαμε κάποιοι ζουν με τον διακαή ΠΟΘΟ να δουν ως τελευταίο κεντροδεξιό δήμαρχο της πόλης μας τον κ. Γιάννη Αναγνώστου και όπως όλα δείχνουν θα το πετύχουν! 

Άλλωστε ο Γιάννης Αναγνώστου βγήκε δήμαρχος με τις ψήφους ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ που πουλάνε και την μάνα τους για μια θέση ευθύνης το εκμεταλλεύθηκε ο έξυπνος αυτός επικεφαλής της παράταξης "Νέα Δημοτική Κίνηση Ηλιούπολης" και έχοντας στην διοίκηση του χουντικό σύμβουλο και εργαζόμενους Κνίτες πέτυχε κάτι που σήμερα φαντάζει ακατόρθωτο επειδή ο ίδιος υπήρξε σκληρός με όσους επί  τέσσερα χρόνια εάν και βολεύτηκαν όλες και όλοι σε θέσεις ευθύνης σήμερα το παίζουν κεντροδεξιοί παράγοντες και ελέγχουν ακόμα μια ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης που είτε αλλάζει στις προσεχείς εσωκομματικές εκλογές του Οκτωβρίου ή μας αναγκάζει να τους χαιρετίσουμε ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: