ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Προφανώς και ο δήμος μας κάνει ό,τι μπορεί για ένα ιό που εξαπλώθηκε και τείνει να γίνει πανδημία σύμφωνα με τον Π.Ο.Υ επειδή κάποιοι κομμουνιστές στην Κίνα δεν σεβάστηκαν ποτέ τους πολίτες τους

Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

Προφανώς και ο δήμος μας κάνει ό,τι μπορεί για ένα ιό που εξαπλώθηκε και τείνει να γίνει πανδημία σύμφωνα με τον Π.Ο.Υ επειδή κάποιοι κομμουνιστές στην Κίνα δεν σεβάστηκαν ποτέ τους πολίτες τους


To Ciy of Hlioupolis μας ενημερώνει κάντε κλικ εδώ για τις προληπτικές απολυμάνσεις που πραγματοποιεί ο δήμος Αργυρούπολης- Ελληνικού στα σχολεία του και αναρωτιέται εάν ο δήμος Ηλιούπολης έχει πράξει το ίδιο.



Προφανώς αγνοεί πως έγιναν απολυμάνσεις σε σχολεία της πόλης ενώ όλα έχουν εφοδιαστεί  με απολυμαντικά υγρά, μάσκες, οινόπνευμα, θερμόμετρα και σιρόπια παρακεταμόλης.διαβάστε εδώ.

Προφανώς θεωρούν πως με τέτοιες φθηνές αντιπολιτευτικές μεθόδους θα μπορέσουν να προκαλέσουν φθορά στην παρούσα διοίκηση. Ευτυχώς για όλους εμάς και δυστυχώς για αυτούς η απήχησή τους είναι πολύ μικρή σύμφωνα με τα στοιχεία της alexa.com στο αναγνωστικό κοινό.

Η αναγνωσιμότητά τους είναι αντίστοιχη με της παράταξης του κ. Αραμπατζή στους δημότες μας και προφανώς ο άμεσος μετά την ήττα στις εκλογές απεγκλωβισμός μας από τις θέσεις του για τα σημαντικά θέματα της πόλης και την φθηνή αντιπολίτευση που κάνουν στα δημοτικά συμβούλια , δεν οδήγησε και το δικό μας ιστολόγιο στο να έχει αντίστοιχη φθορά στην επισκέψιμότητά του.

Διορθώνοντας και το γεγονός πως κατά παράδοση φιλοξενούσαμε ελάχιστα δελτία τύπου από τις δράσεις του δήμου μας είμαστε βέβαιοι πως οι πολλοί θα ενημερώνονται υπεύθυνα από εμάς και πως το αναγνωστικό μας κοινό θα ανέβει και άλλο.

Γιατί μπορεί να είμαστε δεξιοί αλλά όχι αδέξιοι όπως οι ίδιοι.
ΥΓ: Π.Ο.Υ Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας 

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ city of ilioupolis , ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΡΓΥΡΥΠΟΥΛΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΑ, ΑΠΟΛΥΜΑΝΘΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ. ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΘΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΟΡΘΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ.

ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΤΡΙΗΜΕΡΕΣ ΑΡΓΙΕΣ , ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΤΕΙ Η ΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΑ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ.

https://ilioupolinews.gr/thorakismena-ta-sxoleia-tis-ilioupolis-apo-tin-gripi/

ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ. Ο ΕΥΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ , ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΝΕΙ ΟΣΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΟΝΟΝΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΩΝ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.