ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι κάτοικοι του Έβρου κ. Κρίτωνα Αρσένη δεν θέλουν μετανάστες να τους κόβουν τα ξύλα μπορούν και μόνοι τους - Ατυχώς για πρόσφυγες και μετανάστες ουδείς τους θέλει στη γειτονιά του και αυτό φαίνεται και στην πόλη μας που με τόσους "αλληλέγγυους" δεν φιλοξενεί ούτε 100 άτομα από τους κατατρεγμένους ή μη

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Οι κάτοικοι του Έβρου κ. Κρίτωνα Αρσένη δεν θέλουν μετανάστες να τους κόβουν τα ξύλα μπορούν και μόνοι τους - Ατυχώς για πρόσφυγες και μετανάστες ουδείς τους θέλει στη γειτονιά του και αυτό φαίνεται και στην πόλη μας που με τόσους "αλληλέγγυους" δεν φιλοξενεί ούτε 100 άτομα από τους κατατρεγμένους ή μη



Την πρόταση του ΜέΡΑ 25 για το μεταναστευτικό αποκάλυψε ο βουλευτής του κόμματος Βαρουφάκη, Κρίτων Αρσένης. Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Kontra Channel, μεταξύ άλλων ανέφερε πως οι πρόσφυγες μπορούν να μεταφερθούν σε ερημωμένα χωριά, που ζουν ηλικιωμένοι, προκειμένου να τους βοηθούν στο κόψιμο ξύλων και στη μεταφορά αγαθών.

«Υπάρχουν χωριά που έχουν ερημώσει. Δεν υπάρχει κάποιος άνθρωπος να βοηθήσει τους ηλικιωμένους κατοίκους να κόψουν ξύλα, να μεταφέρουν προϊόντα. Αν τοποθετηθούν εκεί οικογένειες προσφύγων θα υπάρξει πρόβλημα; Όχι, ίσα ίσα που θα μπορέσουν οι ηλικιωμένοι να προστατευτούν και να βοηθηθούν…», ανέφερε ο Κρίτων Αρσένης.

Προφανώς και οι αριστεροί δεν έχουν ακόμα αντιληφθεί πως όλη στην  Ε.Ε πλέον έχουν  αντιληφθεί πως δεν χρειάζονται μετανάστες από την Αφρική για εργατικά χέρια. Εάν ήθελαν τα ανεπτυγμένα κράτη δεν θα μας τους άφηναν επί χρόνια στα νησιά μας και δεν θα ύψωναν τείχη ακόμα και για πρόσφυγες. 

Τώρα βέβαια δεν φταίει ο βουλευτής αφού και αυτοί που τον ψήφισαν το ίδιο πιστεύουν αρκεί ο μετανάστης να μένει μακριά από το σπίτι τους αλλά ανθρωπισμός έτσι δεν μπορεί να υπάρξει. 

Ας είμαστε λοιπόν ειλικρινείς καμία τοπική κοινωνία δεν τους θέλει και η μόνη λύση που μας απομένει είναι η αποτροπή από το να μπουν στην χώρα μας και οι κλειστές -δομές -φυλακές για όσους τελικά το επιτύχουν. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: