ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ρεκόρ επισκέψεων έκανε το θέμα μας με τον Χαραυγιακό!

Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Ρεκόρ επισκέψεων έκανε το θέμα μας με τον Χαραυγιακό!


Ο ποδοσφαιρικός Χαραυγιακός ήταν για σήμερα το αγαπημένο σας θέμα. Προφανώς γιατί πολλοί συμμερίζονται τις δικές μου αγωνίες για την τύχη των αθλητικών σωματείων της πόλης σε μια εποχή που αυτή έχει μείνει εκτός από τις μεγάλες κατηγορίες που προφανώς και τραβούν το ενδιαφέρον του κοινού.


Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε τέτοια απήχηση αφού ως γνωστόν είμαστε φίλαθλοι άλλου αθλητικού σωματείου της πόλης. Ενός σωματείου που προφανώς εκτός από τους φανατικούς οπαδούς του πληγώνει με τις συμπεριφορές μελών του διοικητικού συμβουλίου του κάθε αγνό οπαδό του ποδοσφαίρου στην πόλη μας. 

Νοοτροπίες μιας άλλης εποχής που στοίχισαν στην αγαπημένη μας ομάδα και τις οποίες πλήρωσε ο σύλλογος με βαριές τιμωρίες. Άδικες ή μη ο καθένας έχει την δική του άποψη και εμείς εδώ αλλά και αλλού έχουμε τοποθετηθεί δημόσια για αυτό το θέμα.

Ευχαριστούμε τους φίλους και οπαδούς της ομάδας του Χαραυγιακού για τις πολλές επισκέψεις τους και προφανώς στεκόμαστε αρωγοί στο να έχει η πόλη μας έστω μια ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας για αρχή και βλέπουμε.

Μαζέψαμε μερικές φωτογραφίες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να "ντύσουμε" την ανάρτησή μας και σας καλούμε να τις απολαύσετε μαζί μας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ  ΑΠΌ FACEBOOK ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΥ 





Δεν υπάρχουν σχόλια: