ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Το σοβαρό πρόβλημα του κορονοϊού δεν λύνεται σε τοπικό επίπεδο αλλά αφορά την παγκόσμια κοινότητα

Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Το σοβαρό πρόβλημα του κορονοϊού δεν λύνεται σε τοπικό επίπεδο αλλά αφορά την παγκόσμια κοινότητα

Η Κινεζική Σοβιετία μας οδηγεί στον θάνατο αλλά για εμάς εδώ απλώς είναι Τρίτη και φταίει προφανώς ο Χατζηδάκης! 

Διαβάζοντας τις αστείες ανακοινώσεις που εξέδωσαν με αφορμή την πανδημία του κορονοϊού εύκολα αντιλαμβάνεται ο κάθε δημότης μας πως κάποιες παρατάξεις και μεμονωμένοι δημοτικοί σύμβουλοι στερούνται σοβαρότητας. 


Προτείνουν παντελώς ανίκανα μέτρα προστασίας του κοινού σε μια προσπάθεια να συμβάλλουν προφανώς στον πανικό που δικαιολογημένα δημιουργείται για κάτι που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από σοβαρά κράτη και όχι βέβαια από κράτη παρίες όπως είναι η χώρα μας.

Στα δελτία τύπου που διαβάσαμε γίνεται μια προσπάθεια να φανεί αδιαφορία της διοίκησης με προτάσεις που προφανώς και δεν είναι θέμα ενός δήμου για να τεθούν σε εφαρμογή.

Π.χ ενώ προτείνουν κλείσιμο διαφόρων δομών , αγνοούν προφανώς πως συνωστισμός υπάρχει και σε επιχειρήσεις άρα για να μην μεταδοθεί ο ιός λογικά θα έπρεπε και αυτές να είναι ήδη κλειστές.

Οι ίδιοι που βγάζουν τις ανακοινώσεις χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ , πάνε στις δουλειές τους και έχουν επαφές με ανθρώπους που ίσως είναι φορείς του ιού Παράλληλα η διοίκηση για να δείξει πως ακούει τις αντιπολιτευόμενες παρατάξεις μπήκε στη διαδικασία να πραγματοποιήσει δημοτικό συμβούλιο με θέμα τα μέτρα πρόληψης του ιού για να ακούσει προφανώς και από κοντά τις ανοησίες που είδαμε γραμμένες στα δελτία τύπου τους.

Ήδη έχουμε σχολιάσει την υποκρισία της Λαϊκής Συσπείρωσης (αλλά με έκπληξη είδαμε πως και οι άλλες ανακοινώσεις που βγήκαν) αγνοούν και δεν αναφέρουν πουθενά τις τεράστιες ευθύνες του κομμουνιστικού καθεστώτος της Κίνας στην εξάπλωση ενός ιού που έχει τραγικές οικονομικές επιπτώσεις για την χώρα μας.

Προφανώς και τα οικονομικά συμφέροντα θα θυσιάσουν μερικές χιλιάδες ή και εκατομμύρια θύματα σε όλο τον κόσμο για να διατηρηθεί οικονομικά το κράτος παρίας που ονομάζεται Κίνα και οι φίλοι και σύμμαχοί του που επί χρόνια μας μιλάνε για έναν οικονομικό κολοσσό , προφανώς με πήλινα πόδια αφού δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μια πανδημία που το ίδιο δημιούργησε.

Οι κακές τους διατροφικές συνήθειες και η αμέλεια ενημέρωσης του δυτικού κόσμου που έχει την επιστημονική δυνατότητα να βρει εμβόλιο για τον συγκεκριμένο ιό οδήγησαν σήμερα τους Ιταλούς να θρηνούν εκατοντάδες θύματα.

Εδώ τρεις τουλάχιστον παρατάξεις της αντιπολίτευσης ( Λαϊκή Συσπείρωση, Πρώτα η Ηλιούπολη, Η Πόλη που θέλω,) εμμένουν σε έναν ανέξοδο λαϊκισμό που προφανώς δεν θα τους βγει αφού ακόμα και ο πιο αδαής πολίτης αντιλαμβάνεται πως το πιο απλό για έναν δήμαρχο είναι να κλείσει τα πάντα και να θέσει σε καραντίνα μια πόλη 150.000 περίπου κατοίκων δημιουργώντας "ασφαλή" συνθήκες για την υγεία των πολλών αλλά παράλληλα οδηγώντας στη σίγουρη κατάρρευση της έτσι και αλλιώς περιορισμένης οικονομικής δραστηριότητας μιας πόλης που έχει ημερομηνία λήξης την μέρα που ο γειτονικός μας δήμος Αργυρούπολης - Ελληνικού θα έχει κάνει το αποφασιστικό βήμα μιας επένδυσης που θα περιλαμβάνει ένα καζίνο , και μια σειρά ιδιωτικών επιχειρήσεων που προφανώς και θα τραβήξουν την προσοχή των περισσότερων καταναλωτών των όμορων δήμων μας.

Αυτά προς το παρόν σας ευχαριστούμε και πάλι για τις χθεσινές σας επισκέψεις και παράλληλα ευχαριστούμε όλους αυτούς που εγγυώνται την δική μας ασφάλεια και ανεξαρτησία εδώ και χρόνια.

Θα επανέλθουμε με περισσότερες ειδήσεις συνιστώντας στους πάντες να μην μετακινούνται εάν δεν έχουν συγκεκριμένο λόγο ιδίως εάν ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

Μπαίνετε καθημερινά όσοι καταλαβαίνετε αγγλικά στα διεθνή ΜΜΕ , και αφήστε τους εφησυχασμούς και τις θεωρίες συνωμοσίας γιατί ο κορονοϊός προφανώς και θα αφήσει θύματα και στην χώρα μας αφού η εξάπλωση του είναι πλέον δεδομένη.

Σ.Μ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: