ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Προφανώς και ο εχθρός είναι εντός των συνόρων

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Προφανώς και ο εχθρός είναι εντός των συνόρων


Μπορεί να φυλάνε τα σύνορα του Έβρου αλλά προφανώς ο εχθρός είναι ήδη εδώ και προασπίζεται τα συμφέροντα  της Τουρκίας εναντίον της χώρας μας.



Από την χθεσινή συγκέντρωση υπέρ μεταναστών και προσφύγων που οργάνωσαν αριστερές οργανώσεις η παραπάνω φωτογραφία όπου ζητάνε από την κυβέρνηση να ανοίξει τα σύνορα για να περάσουν στη χώρα μας όλου του κόσμου οι "κατατρεγμένοι".



Τι να σχολιάσει κανείς για αυτούς τους νεαρούς  που θέλουν προφανώς να μας κάνουν ένα κράτος παρία επειδή η διεθνιστική αριστερά δυσκολεύεται να μας πείσει με εκλογές πως έχει την λύση στα προβλήματά μας. 

Μπράβο σε όσους διοργάνωσαν τις εκδηλώσεις αυτές, σύντομα η Πολιτεία θα τους απονείμει παράσημα για τον υγιή πατριωτισμό τους ! 

Άλλωστε είναι άξιοι συνεχιστές του Άρη Βελουχιώτη και προφανώς όλων εκείνων των κατσαπλιάδων που τιμούν και πολλοί δεξιούληδες που νιώθουν άβολα με την Ιστορία της δεξιάς παράταξης στην χώρα μας.

Άλλωστε τι σχέση μπορεί να έχουν με τον Ναπολέοντα Ζέρβα όσοι αποδίδουν τιμές και αφήνουν να γίνονται αγάλματα στον εκδοροσφαγέα Άρη Βελουχιώτη; 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: