ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Προφανώς και η φύλαξη των συνόρων είναι μια υπόθεση που δεν μπορεί να αφεθεί σε Λαγούς και άλλα φασιστοειδή

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Προφανώς και η φύλαξη των συνόρων είναι μια υπόθεση που δεν μπορεί να αφεθεί σε Λαγούς και άλλα φασιστοειδή


Προφανώς και η φύλαξη των συνόρων στα οργανωμένα δυτικά κράτη δεν μπορεί να γίνεται από πολίτες αλλά μόνο από τον στρατό και τις δυνάμεις Ασφαλείας. 
 Η παρουσία του κ.  Λαγού εκεί καθώς και άλλες ομάδες τάχα πολιτών μόνο προβλήματα μπορούν να δημιουργήσουν στην χώρα μας. Ιδίως επειδή μιλάμε για υπόδικο εγκληματικής οργάνωσης με Ιδέες παρόμοιες με αυτές του δικτάτορα Ερντογάν που στέλνει καραβάνια τους μετανάστες στα σύνορά μας.

Το υβριστικό ποστ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης προφανώς και δείχνει πως κανονικά θα έπρεπε να είναι στην απέναντι πλευρά μαζί με αυτούς που καταπατούν εδώ και χρόνια κάθε ατομική ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ στο όνομα τάχα του τουρκικού πατριωτισμού! 

Η χώρα μας προφανώς και δεν πρέπει να δίνει την εντύπωση στη διεθνή κοινή γνώμη πως δίνει χώρο και ρόλο σε ανθρώπους που αποδεδειγμένα δεν σέβονται την Αστική μας Δημοκρατία και που κανέναν σκοπό δεν εξυπηρετούν στο να βρίσκονται εκεί που πρέπει να δρουν μόνο οι στρατιώτες μας  που έχουν ορκιστεί να διαφυλάττουν ως κόρη οφθαλμού το δημοκρατικό μας πολίτευμα. 

Αυτές τις κρίσιμες ώρες η παρουσία φασιστών είναι διπλά επιζήμια για την χώρα μας αφού προφανώς και η δολοφονία κάποιου πρόσφυγα ή μετανάστη θα έχει αρνητικό αντίκτυπο για την χώρα μας διεθνώς και θα χαλάσει όσα πετύχαμε μαζί με τους συμμάχους και εταίρους μας το τελευταίο διάστημα.

Προσοχή λοιπόν και καλούμε την Πολιτεία να περιορίσει την δράση των ανεξέλεγκτων "σερίφηδων" στον Έβρο και τα νησιά μας.

Μακριά από Λαγούς που τάζουν πετραχήλια και εκπροσωπούν μισαλλόδοξες και ρατσιστικές απόψεις που δεν μπορούν να γίνονται ανεκτές από κανένα δημοκρατικό κράτος .

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: