ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Κατάπτυστη ανακοίνωση της Κι. Π.Η κάνει λόγο για καθαίρεση του ναού του Προφήτη Ηλία στον Υμηττό

Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Κατάπτυστη ανακοίνωση της Κι. Π.Η κάνει λόγο για καθαίρεση του ναού του Προφήτη Ηλία στον Υμηττό

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ 
Σε μια προσπάθεια να υποκαταστήσει την επίσημε Πολιτεία ( είναι της μόδας τώρα το βλέπουμε να συμβαίνει και στα νησιά του Αιγαίου ) η Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης καλεί της 10 Μαΐου τα ελάχιστα μέλη της να συγκεντρωθούν στον Προφήτη Ηλία για να αρχίσουν την κατεδάφιση του αυθαίρετου ναού που έχτισε ο πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου για να εξυπηρετεί τις ανάγκες των πιστών.


 Η κομμουνιστικής έμπνευσης και γραφής ανακοίνωση θεωρεί πως σε Αστικές Δημοκρατίες μπορούν οι πολίτες να υποκαταστήσουν το έργο της οργανωμένης Πολιτείας κατεδαφίζοντας λες και ζούμε σε Σοβιετία.

Προφανώς επηρεασμένοι από μια πόλη που δεν αντιλαμβάνεται πως ο κομμουνισμός ηττήθηκε στην χώρα μας το 1949 μετά από σκληρές μάχες των ηρώων στο Γράμμο και το Βίτσι και εν συνεχεία κατέρρευσε ακόμα και στην φασιστική ΕΣΣΔ στα τέλη της δεκαετίας του 1980. 

Το θέμα προφανώς και δεν απασχολεί κανένα ΜΜΕ της πόλης αφού φαίνεται πως μόνο εμείς σεβόμαστε την Αστική μας Δημοκρατία και οι υπόλοιποι απλά υπάρχουν για να ανέχονται τέτοια φασιστικά παραληρήματα.

Προφανώς και δεν ζούμε σε καθεστώς λαοκρατίας που επειδή κάποιοι αποφασίζουν πως ένα κτίσμα είναι αυθαίρετο πάνε και το γκρεμίζουν!

Μπορεί άμα θέλουν να καταφύγουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη ή άμα δεν της έχουν εμπιστοσύνη στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αφού βάζουν το περιβάλλον πάνω από Αρχές και Αξίες που κρατάνε ακόμα τον Ελληνισμό μας ζωντανό.

Η Πολιτεία θα κάνει το καθήκον της προφανώς και δεν θα επιτρέψει να γίνει η χώρα μας περίγελος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του δυτικού κόσμου αφού πουθενά στον κόσμο παρά μόνο σε πρώην κομμουνιστικά κράτη δεν υπάρχει προηγούμενο να γκρεμιστεί ναός. 

Προφανώς και οι 40 δημοτικοί σύμβουλοι που ψήφισαν υπέρ της "νομιμότητας" έχουν ευθύνες αφού κάποιοι ήδη παρερμήνευσαν την δική τους απόφαση στο δημοτικό συμβούλιο και πάνε να την εφαρμόσουν!

Όλοι πλην Χρήστου Καλαρρύτη είναι έκθετοι στα μάτια των πιστών και προφανώς αυτό θα φανεί και στις κάλπες του 2023.

Αναμένουμε δελτία τύπου καταδίκης από τις δημοτικές παρατάξεις και προφανώς το αυτονόητο από τα ΜΜΕ της πόλης που κάνουν σαν να μην έχουν δει την κατάπτυστη ανακοίνωση που προφανώς δεν χτυπάει τον Θεσμό της Εκκλησίας (άλλωστε κανείς δεν μπορεί να το κάνει αυτό) αλλά την ίδια την Αστική μας Δημοκρατία που προφανώς και έχει θεσμοθετημένα όργανα που αποφασίζουν και υλοποιούν αποφάσεις κατεδάφισης αυθαιρέτων και δεν αφήνει κατσαπλιάδες να εφαρμόζουν τους Νόμους του Κράτους.

Όταν σας λέμε πως η πόλη είναι αντιδημοκρατική δεν μας ακούτε. Φάτε στη μάπα λοιπόν την ανακοίνωση από τάχα δημοκράτες που εξανίστανται γιατί το Κράτος καθυστερεί να γκρεμίσει μια Εκκλησία!

Πάντως καλό θα ήταν να πετύχουν τον σκοπό τους για να καταλάβουν όλοι πολύ καλά το πρόβλημα δημοκρατίας που υπάρχει σε έναν δήμο και το οποίο φωνάζουμε από την πρώτη μέρα λειτουργίας αυτού εδώ του ιστολογίου. 

Προφανώς και κάθε δημοκρατικός πολίτης πρέπει να σταθεί απέναντι σε κάποιους που επικαλούνται τάχα την Δημοκρατία αλλά δεν την σέβονται. Γιατί προφανώς και η Δημοκρατία έχει κανόνες και λειτουργεί αντιπροσωπευτικά και δεν αφήνει περιθώριο σε κανέναν ακόμα και εάν είχε δίκιο να πάρει τον Νόμο στα χέρια του.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: