ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Προφανώς και όλοι καταλαβαίνουν πλέον για ποιους μάχονται και τι συμφέροντα εξυπηρετούν

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Προφανώς και όλοι καταλαβαίνουν πλέον για ποιους μάχονται και τι συμφέροντα εξυπηρετούν


Προφανώς και το μεταναστευτικό είναι ένα πρόβλημα που ρίχνει μάσκες! Την ώρα που ακόμα και ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συντάχθηκε με την απόφαση της κυβέρνησης για κλείσιμο των συνόρων μας υπάρχουν κάποιοι που προπαγανδίζουν την διάλυση του Έθνους.


Γιατί προφανώς και όλοι έχουν καταλάβει πως η χώρα μας δέχεται ασύμμετρη απειλή , προφανώς και όλοι ξέρουν πως η Τουρκία δεν είναι δημοκρατικό κράτος και προφανώς όλοι βλέπουν τις εικόνες από τον Έβρο για να μπορούν να κρίνουν ποιοι είναι οι "κατατρεγμένοι" τους οποίους στηρίζουν ο κ Μανιάτης και η παρέα του.

Το ποστ είναι κοινοποίηση του κ. Μανιάτη για την χθεσινή κινητοποίηση ΥΠΕΡ της ελεύθερης μετακίνησης μεταναστών στην ομάδα του facebook ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ. 

Το κάνουμε θέμα προφανώς για να γνωρίζουν όλοι ποιοι εκπροσωπούν τι από αυτούς που κατά καιρούς τα βάζουν μαζί μας γιατί προφανώς και δεν μπορούμε να ανεχθούμε την υποκρισία όσων ζουν σε καπιταλιστικά κράτη και διαφημίζουν ανελεύθερα και αντιδημοκρατικά ζητώντας μάλιστα και την ψήφο σας για να υλοποιήσουν τον κόκκινο φασισμό τους. 

Ας πάνε να φιλοξενηθούν στα πάνω από 50 μουσουλμανικά κράτη του κόσμου και ας μην αναζητούν διέξοδο στα προβλήματά τους στον δυτικό κόσμο που ήταν και θα παραμείνει δημοκρατικός.

Προφανώς και η δημοτική παράταξη Μαχόμενη Ηλιούπολη αγνοεί πως εάν δεν ήμασταν μέλη της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ σήμερα δεν θα μπορούσαν αυτοί να κάνουν πορείες στο κέντρο της Αθήνας πρεσβεύοντας προτάσεις που εάν υλοποιηθούν θα οδηγήσουν τον λαό μας σε καθεστώτα πλήρους ανελευθερίας και καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όπως αυτά των οποίων τα συμφέροντα εξυπηρετούν.

Το ΟΧΙ στον πόλεμο προφανώς και είναι ένα σύνθημα εύηχο αλλά να τους πληροφορήσουμε πως ήδη η χώρα μας βρίσκεται σε "πόλεμο" με όλους αυτούς που αμφισβητούν την γεωστρατηγική μας θέση και θέλουν να μας μετατρέψουν σε ένα ανελεύθερο κράτος όπου προφανώς και ένα ιστολόγιο σαν το δικό μας δεν θα υπάρχει.

Αφού καλός ο λαϊκισμός σας "σύντροφοι" αλλά η Αστική μας Δημοκρατία καλύτερη από τις χούντες που υπερασπίζεστε μια χούφτα Ελληνίδες και Έλληνες μειωμένης εθνικής συνείδησης:!

Γιατί προφανώς και στις δημοκρατίες οι πλειοψηφίες καθορίζουν την πολιτική και αυτές έχουν αποφασίσει εδώ και χρόνια πως η χώρα μας θα είναι μέλος της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ όσο οι δύο αυτοί οργανισμοί εγγυώνται την Εθνική μας Ανεξαρτησία και διαφυλάττουν την Δημοκρατία στην χώρα μας.

Γιατί προφανώς  μάθατε να καταδικάζετε την μισαλλοδοξία και τον φασισμό των άλλων αλλά όχι τον δικό σας!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: