ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Έφυγε και ο Κώστας Καλούδης από την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη"

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

Έφυγε και ο Κώστας Καλούδης από την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη"


Ο ιδρυτής του αθλητικού σωματείου "Θρίαμβος" Ηλιούπολης που ενεργοποιείται με ιδιαίτερη επιτυχία στα Ολυμπιακά Αθλήματα του Ταεκβοντό και Ρυθμικής γυμναστικής Κώστας Καλούδης δεν ανήκει πια στην παράταξη του τέως δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου αλλά είναι έτοιμος να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του εάν και εφόσον του ζητηθεί από την νυν διοίκηση. 



Με ανάρτησή του στο facebook μας είχε όλους προετοιμάσει όπως και με την στάση του στα δημοτικά συμβούλια όπου είχε διαφοροποιηθεί εδώ και καιρό από επιλογές ρήξης με την νυν διοίκηση και απέφευγε τον λαϊκισμό της.



Έχοντας διατελέσει πρόεδρος σε αρκετά ΝΠΔΔ του δήμου μας αλλά και Αντιδήμαρχος Πρασίνου, Δημοτικής Αστυνομίας και Εγκαταλελειμμένων οχημάτων ο Κώστας Καλούδης είναι προφανώς μια καλή επιλογή για όσους επιθυμούν να τον εντάξουν στο δικό τους δυναμικό.

Άλλωστε οι ψήφοι που πήρε στις πρόσφατες εκλογές έγιναν με τον προσωπικό του αγώνα και προφανώς οι ψηφοφόροι του είναι προσωπικοί και εύκολα θα τον ακολουθήσουν στα επόμενα βήματα του.

Είναι η τρίτη αποχώρηση από την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" και προφανώς η πρωτιά της στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές ( από τότε έχει συρρικνωθεί κατά πολύ η εκλογική της δύναμη) τίθεται υπό αμφισβήτηση αφού όσοι φεύγουν παίρνουν μαζί τους και μέρος των ψηφοφόρων τους.

Το ίδιο συνέβη και με τους Σεφτελή, Βιδάλη, Χωματά, Χατζηδάκη κοκ και έχουμε σήμερα την διοίκηση που όλοι βλέπουμε. Όσο δυσάρεστοι και εάν γινόμαστε σε δεξιούς και αριστερούς έχουμε προετοιμάσει εδώ και καιρό τους πάντες στην καινούργια πραγματικότητα που διαμορφώνεται.

Και αυτή προφανώς είναι πως ο Γιώργος Χατζηδάκης είναι ο απόλυτος κυρίαρχος σε μια πόλη που έχει μάθει να ζει με ΜΥΘΟΥΣ και που έχει δει να περνάνε από μπροστά της και να χάνονται όλες οι ευκαιρίες για να γίνει ένας δήμος που θα πρωτοπορούσε σε όλους τους τομείς της κοινωνικής δραστηριότητας και δεν θα ήταν ο "φτωχός" συγγενής όμορων δήμων. 

Δελλαπόρτας, Κιντής, Γεωργάκης, Αναγνώστου , Βαλασόπουλος προφανώς και δεν έκαναν όλα όσα χρειάζονταν για να φύγουμε μπροστά αφήνοντας τους άλλους πίσω. Όλοι τους , και ο καθένας με το δικό του μερίδιο ευθύνης συνετέλεσαν ώστε εμείς σήμερα να κοιτάμε με θαυμασμό άλλους δήμους όπως π.χ Γλυφάδας, Αλίμου, Αργυρούπολης- Ελληνικού και να αναρωτιόμαστε πως εμείς μείναμε τόσο πίσω σε βασικά θέματα.

Φταίει προφανώς και η "αριστερή" πόλη, με τους αντιδημοκρατικούς και άθεους δημότες της και προφανώς καμία άλλη πόλη δεν θα ανέχονταν όσα εμείς καρτερικά υπομένουμε έχοντας προφανώς αποφασίσει να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές μια πόλη και έναν δήμο που θα έχει να θυμάται κάτι ψεύτικους αγώνες της αριστεράς που μας κατέστρεψαν και μας οδήγησαν στα σημερινά μας χάλια.

Καλή επιτυχία ευχόμαστε στον κ. Καλούδη και στον αθλητισμό και στην πολιτική εφόσον ο ίδιος αποφασίσει πως θα παραμείνει ενεργός και θα σεβαστεί την ψήφο των συνδημοτών μας στους οποίους είναι ιδιαίτερα αγαπητός όπως έχουμε παρατηρήσει σε δημόσιες εκδηλώσεις όπου έχουμε συναντηθεί.

Δεν συμμεριζόμαστε προφανώς τα περί προδοτών και άλλα συναφή που θα ακουστούν αφού σε δημοτικές παρατάξεις χωρίς κανένα ιδεολογικό στίγμα οι μετακινήσεις προφανώς και θα είναι συχνές αφού δεν καταλαβαίνουμε τι διαφορές έχει η διοίκηση Βαλασόπουλου από αυτήν του Χατζηδάκη με δεδομένο πως οι μόνες επιτυχίες τους αφορούσαν τα οικονομικά μεγέθη και προφανώς καθόλου δεν άλλαξαν την καθημερινότητά μας.

Αριστερό σανό πουλάνε και οι δύο και ο δεύτερος με περισσότερη επιτυχία αφού η ΔΕΞΙΑ στην πόλη εκφράζετε μέσα από τις αναρτήσεις του Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου που προεκλογικά στήριξε τουλάχιστον τρεις Αντιδημάρχους της νυν διοίκησης!

Προφανώς βέβαια και η ΔΕΞΙΑ φωνή της πόλης είμαστε εμείς με σαφέστατη αρθρογραφία κατά του ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ, της παράνομης μετανάστευσης, της υφαρπαγής ιδιωτικής περιουσίας από τον οιονδήποτε και από ένα Κράτος που έκανε εγκλήματα κατά το παρελθόν και κυρίως με ΘΕΣΗ και ΑΠΟΨΗ ξεκάθαρη σε όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους δημότες μας.

Πιο αναγκαίο από ποτέ η συνένωση των κεντροδεξιών της πόλης μας σε ΜΙΑ δημοτική παράταξη αφού προφανώς και όλα δείχνουν πως ο Γιώργος Χατζηδάκης ήδη έχει κλείσει θέση για τον δεύτερο γύρο στις εκλογές του 2023. 

Θεωρούμε πως μετά τις εκλογές στην ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης θα υπάρχουν εξελίξεις και στις δημοτικές παρατάξεις της πόλης αφού προφανώς και εάν δεν υπάρξουν η ΗΤΤΑ και στις εκλογές του 2023 θα είναι δεδομένη!

Από την πλευρά μας λέμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ από τώρα πως δεν θα ακολουθήσουμε καμία κεντροδεξιά παράταξη εάν δεν έχει σαφή αναφορά σε όσα πρεσβεύει και θα στηρίξουμε όσους εμείς θεωρούμε ικανούς για το δημοτικό μας συμβούλιο με τα λάθη μας και τα σωστά μας όπως κάθε φορά.

Εμείς πάντως βλέπουμε πως μέχρι το 2023 εξαιτίας του μεταναστευτικού θα έχει δημιουργηθεί ένας κόσμος που θα κινείται όλο και πιο δεξιά αφήνοντας εκτός ΝΔ όσους προφανώς θεωρούσαν πως με υπουργούς δανεικούς από τον χώρο του κέντρου μπορεί η Ελλάδα μας να βγει από την κρίση.

Για εμάς ήδη θα έπρεπε να αποτελούν παρελθόν από την κυβέρνηση κάποιοι υπουργοί που προφανώς όσο και να διαφημίζονται έχουν αποτύχει οικτρά και σώζονται επειδή ακόμα υπάρχει ανοχή μετά από 4,5 χρόνια αριστερής διακυβέρνησης.

Αυτή όμως η ανοχή τελειώνει ας το δουν στου Μαξίμου πριν αναγκαστούν σε νέες ετερόκλητες συμμαχίες το 2023 για να επιβιώσουν προσωρινά.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: