ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σε λιγότερο από δύο μήνες από σήμερα οι Νεοδημοκράτες και οι Νεοδημοκράτισσες της πόλης θα εκλέξουν αυτούς που θα είναι η φωνή μας στο κόμμα

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

Σε λιγότερο από δύο μήνες από σήμερα οι Νεοδημοκράτες και οι Νεοδημοκράτισσες της πόλης θα εκλέξουν αυτούς που θα είναι η φωνή μας στο κόμμα


Μπορεί τα θέματα της επικαιρότητας να είναι το μεταναστευτικό και ο κορονοϊός , όμως προφανώς και για ένα δεξιό ιστολόγιο οι εσωκομματικές εκλογές στις τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις της ΝΔ δεν είναι θέμα που αφήνετε στην τύχη του. 


Νωρίτερα από όλους και θέτοντας εξαρχής την αναγκαιότητα να υπάρξουν ικανά άτομα στην τοπική της πόλης μας αναδείξαμε το θέμα. Μέχρι τώρα μόνο μία υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου υπάρχει επίσημα αυτή του νυν προέδρου της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κ. Στάθη Ευσταθόπουλου ενώ σίγουρα στο πλευρό του συντάσσονται δύο πολύ καλές επιλογές αγωνιστών της παράταξής μας αυτές των κ. Γιάννη Λαμπαδάκη και Δημήτρη Ρέππα . 

Στέφανος Αθανασιάδης - Δημήτρης Ρέππας- Γιάννης Λαμπαδάκης οι δύο τελευταίοι διεκδικούν την ψήφο μας για το ΔΣ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης 


Φήμες βέβαια υπάρχουν πως τελικά θα υπάρχει και άλλη υποψηφιότητα για την θέση του προέδρου αυτή δημοτικού συμβούλου της δημοτικής παράταξης "Η Πόλη που Θέλω" αλλά προφανώς και θα είναι μια απλή συμμετοχή αφού δεν την θεωρούμε ικανή να συγκεντρώσει περισσότερες ψήφους από την υποψηφιότητα του νυν προέδρου της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κ. Στάθη Ευσταθόπουλου. 

Μέχρι την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές έχουμε ακούσει για πολλούς νέους υποψήφιους που θα διεκδικήσουν θέση το διευρυμένο από ό,τι φαίνεται Δ.Σ της τοπικής μας που ευελπιστεί να αυξήσει την απήχηση των θέσεων της ΝΔ στην πόλη μας σε μια εποχή που όλος ο κόσμος κινείται προς τα ΔΕΞΙΑ ψάχνοντας αδιέξοδο σε ένα σωρό προβλήματα που ταλανίζουν την Ε.Ε και τον κόσμο.

Θεωρούμε λοιπόν βέβαιο πως και στον δήμο μας είναι θέμα χρόνου να εφαρμοστούν ό,τι συμβαίνει στον υπόλοιπο κόσμο εδώ και δεκαετίες. Εμείς συνεχίζουμε και στηρίζουμε όλους όσους νιώθουν και δηλώνουν ΔΕΞΙΟΙ γιατί προφανώς και μόνο υπερηφάνεια νιώθουμε για τους αγώνες μιας παράταξης που έσωσε την χώρα μας από την κομμουνιστική λαίλαπα και που προφανώς και οι ρίζες της είναι δυνατές από την εποχή του εμφυλίου πολέμου ή συμμοριτοπόλεμου ορθότερα έως και σήμερα.

Περισσότερο από ποτέ η χώρα χρειάζεται ανθρώπους με αταλάντευτες ΑΡΧΕΣ και ΑΞΙΕΣ που δεν θα κλείνουν το μάτι στην αριστερά αλλά το δρόμο σε όλους όσους απειλούν την Αστική μας Δημοκρατία.

Στην πόλη μας έχουμε πολλούς που κλείνουν το μάτι στην αριστερά , που ψηφίζουν μαζί με αυτή στα δημοτικά συμβούλια πράγματα διαφορετικά από την ιδεολογία μας και που έχουν δημοτικούς συμβούλους που θεωρούν πως η χώρα αντέχει τον "γύψο" ενός στυγνού δικτάτορα που εξαιτίας του χάθηκε η μισή Κύπρος και που αφελώς κάποιοι τάχα "μακεδονομάχοι" θεωρούν πατριώτη!

Να τονίσουμε επειδή όντως είμαστε ακραία δεξιά ιστολόγιο πως το τελευταίο καταφύγιο κάθε απατεώνα είναι ο πατριωτισμός για αυτό και προφανώς δεν παρασυρόμαστε από όσους μιλούν για αριστερούς πατριώτες αφού γνωρίζουμε πως όσοι διακινούν τέτοια ψεύδη προφανώς και επιζητούν ψήφους από αυτούς που οδήγησαν την χώρα μας στη χρεοκοπία.

Και βεβαίως στη χρεοκοπία μας οδήγησαν όσοι υπηρετούσαν τάχα τον καπιταλισμό αλλά έχτιζαν και δυστυχώς εξακολουθούν και χτίζουν Σοβιετίες! 

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: