ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τώρα κατηγορούν τον Χατζηδάκη για τον κορονοϊό , σε λίγο θα τους φταίει η Αγγελή για το προπατορικό αμάρτημα!

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Τώρα κατηγορούν τον Χατζηδάκη για τον κορονοϊό , σε λίγο θα τους φταίει η Αγγελή για το προπατορικό αμάρτημα!


Προφανώς και κάποιοι παρακαλάνε να έχουμε κρούσμα κορονοϊού στην πόλη αφού άλλη αντιπολίτευση δεν έχουν να κάνουν εκτός από πιθανά προβλήματα υγείας των κατοίκων της!



Μία αναδεικνύουν τις κεραίες , μία ζητάνε απολυμάνσεις σε χώρους που έχουν ήδη γίνει και σε κλειστά σχολεία αφού προφανώς και όπου υπάρχουν πολλά κρούσματα έστω και απλής εποχικής γρίπης ο δήμος μας αποφασίζει το κλείσιμό τους. 

Όμως εκεί επιμένουν υποτιμώντας μονίμως την νοημοσύνη των δημοτών μας που προφανώς και γνωρίζουν πως ο δήμος σε θέματα υγείας κάνει ό,τι περνάει από το δικό του χέρι για να μην έχουμε και στην πόλη μας κρούσματα.

Οι τάχα ευαίσθητοι που βρίζουν από το πρωί έως το βράδυ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους φίλους και συμμάχους μας Αμερικανούς δεν έχουν κανένα κακό λόγο για το κομμουνιστικό καθεστώς της Κίνας που είναι ο κύριος υπεύθυνος για την εξάπλωση του κορονοϊού που τείνει να γίνει πανδημία.

Προφανώς είναι οι ίδιο που δεν έβλεπαν καμία επικινδυνότητα από το Τσέρνομπιλ και που υιοθετούν κάθε θεωρία συνωμοσίας αρκεί να πλήττει φίλους και συμμάχους της χώρας μας και να ευνοεί όσους αντιμάχονται κάθε κατάκτηση του δυτικού κόσμου.

Προφανώς δεν κατανοούν πως πρέπει να είναι περισσότερο σοβαροί σε ευαίσθητα θέματα και να μην υιοθετούν τις χαζομάρες της Λαϊκής Συσπείρωσης που σε μία αστεία ανακοίνωσή της ξεχνάει να καταγγείλει τις εγκληματικές παραλείψεις του κομμουνιστικού καθεστώτος της Κίνας για την εξάπλωση του κορονοϊού και αναζητεί ευθύνες στη διοίκηση του δήμου μας που έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των δημοτών μας.

Την Σοβιετία δεν έκλεισε ακόμα αλλά δεν χρειάζεται αφού είναι έτοιμη να καταρρεύσει από υπαλλήλους που με το ζόρι δουλεύουν ένα πεντάωρο την ημέρα!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: