ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Τελικά παρέλαση δεν θα έχουμε με δεξιά κυβέρνηση και οι καμπάνες θα σιγήσουν με Κυριάκο Μητσοτάκη και όχι με Αλέξη Τσίπρα

Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Τελικά παρέλαση δεν θα έχουμε με δεξιά κυβέρνηση και οι καμπάνες θα σιγήσουν με Κυριάκο Μητσοτάκη και όχι με Αλέξη Τσίπρα


"Έπρεπε να βγει πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να "καταργηθούν" οι παρελάσεις και να μείνουν κλειστές οι Εκκλησίες το Πάσχα" μου έλεγε  συναγωνιστής που με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παραιτήθηκε χθες από μέλος της ΝΔ αφού ως γιος παπά του έπεσε βαριά  η απόφαση του προέδρου της ΝΔ που ακύρωσε την Ιερά Σύνοδο και κατάργησε τις λειτουργίες όλων των δογμάτων μέχρι να βγούμε από την κρίση. 

Πότε θα γίνει αυτό; Άγνωστο αλλά όχι νωρίτερα από 12 μήνες έως 18 μήνες  που θα είναι έτοιμο το εμβόλιο για τον νέο κορωνοϊό COVID-19 . 

Δεν είχα κάτι να του πω για να τον μεταπείσω για την "αναγκαιότητα" του μέτρου αφού δεν πιστεύω πως είναι προς την σωστή κατεύθυνση. 

Αυτό που ξέρω σίγουρα πως είναι αρκετοί οι βουλευτές της ΝΔ που δεν είδαν με καλό μάτι την πρωτοβουλία Μητσοτάκη και περιμένουν (τι άραγε;) να περάσει η μπόρα για να διαφοροποιηθούν από πολλές λανθασμένες επιλογές του φοβούμενοι πως εάν το κάνουν τώρα θα κατηγορηθούν για αποστάτες την ώρα που η χώρα δίνει "μάχες" για να κρατηθεί όρθια. 

Για μένα είναι πολύ απλά τα πράγματα όποιος διαφωνεί με πολιτικές δεν τις στηρίζει. Άλλωστε και σε άλλα θέματα πριν ξεσπάσει η πανδημία η κυβέρνηση ακολουθούσε την ίδια πορεία με τον ΣΥΡΙΖΑ σε κομβικά ζητήματα. 

Ας βοηθήσει ο Θεός για εμάς που πιστεύουμε (έστω και χωρίς να τηρούμε τους εκκλησιαστικούς κανόνες και να τους εφαρμόζουμε πιστά) να περάσουμε την πανδημία και έχουμε καιρό να ξεκαθαρίσουμε προς τα που πρέπει να κινηθεί ένα κόμμα που πάντα στήριζε την Εκκλησία μας σε όλες τις αποφάσεις της και ποτέ δεν είχε αντιταχθεί σε αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: