ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Τώρα που έκλεισαν οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί στείλτε τα παράπονά σας στην κομμουνιστική Κίνα και στους συντρόφους σας !

Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Τώρα που έκλεισαν οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί στείλτε τα παράπονά σας στην κομμουνιστική Κίνα και στους συντρόφους σας !


Έκλεισαν με απόφαση της κυβέρνησης όλοι οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί , τα σχολεία και τα πανεπιστήμια της χώρας για 14 ημέρες! Προφανώς και είναι ένα μέτρο πρόληψης αφού η πανδημία του κορονοϊού απειλεί με θάνατο χιλιάδες συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ευπαθείς ομάδες. 



Προφανώς και αυτό το μέτρο θα βρει αντιδράσεις γιατί όσοι έχουν παιδιά και δουλεύουν που θα τα αφήσουν! Μάλλον είμαστε τυχεροί όσοι δεν έχουμε αλλά το θέμα είναι πως όλοι αυτοί που δικαίως διαμαρτύρονται δεν λένε κουβέντα για όσους από δικές τους διατροφικές συνήθειες και αμέλεια επεκτάθηκε ο ιός και έγινε πανδημία.

Σιωπά και η Ε.Ε που μετά την αποχώρηση της Μεγάλης Βρετανίας είναι φανερό πως δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο ύπαρξης! Στον αντίποδα οι ΗΠΑ και ο πραγματικά δυτικός κόσμος αφού ακόμα και στο θέμα της λαθραίας εισβολής χιλιάδων μεταναστών στην Ε.Ε οι ΗΠΑ με την στάση τους έδωσαν την λύση. 

Κακά τα ψέματα αυτή η Ε.Ε που αλλάζει ευκαιριακά πολιτική και δεν έχει ως πάγια θέση της την διατήρηση των Αρχών και Αξιών του δυτικού κόσμου πρέπει να αντιληφθεί πως ευτυχώς για όλους εμάς τον δυτικό πολιτισμό τον υπερασπίζεται η μοναδική υπερδύναμη αυτού του κόσμου οι ΗΠΑ. 

Άρα προφανώς και θα κλείσουν όσο χρειαστεί όλοι οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί , και προφανώς όσοι θέλετε να έχετε καλές σχέσεις με κράτη παρίες όπως η Κίνα θα επωμειστείτε και το βάρος των επιλογών σας.

Εμείς οι υπόλοιποι τι φταίμε; Που φωνάζαμε και θα εξακολουθούμε να φωνάζουμε και προς την δική μας πλευρά πως κάθε επένδυση από την Κίνα δεν οδηγεί την χώρα μας στο ξέφωτο αλλά στην καταστροφή.

Άλλωστε η χειρότερη κυβέρνηση της ΝΔ έφερε τους Κινέζους στο λιμάνι του Πειραιά και προφανώς είμαστε αρνητικοί σε οποιαδήποτε επένδυση απειλεί τον δυτικό κόσμο γιατί Κίνα , Ρωσία , Ιράν και λοιποί φτωχοί συγγενείς όχι μόνο δεν μπορούν να μας σώσουν αλλά απειλούν να μας καταστρέψουν όσο εξακολουθούμε και τους θεωρούμε φίλους και συμμάχους μας. 


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: