ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Πριν 54 χρόνια σκοτώθηκε από τις κυβερνητικές αρχές της Βολιβίας ένας επικίνδυνος τρομοκράτης που γεννήθηκε σαν σήμερα

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Πριν 54 χρόνια σκοτώθηκε από τις κυβερνητικές αρχές της Βολιβίας ένας επικίνδυνος τρομοκράτης που γεννήθηκε σαν σήμερα



Ένας επικίνδυνος τρομοκράτης και "φίλος" του στυγνού δικτάτορα της Κούβας Φιντέλ Κάστρο θανατώθηκε στις 9 Οκτωβρίου 1967 από τον βολιβιανό στρατό. 

Πρόκειται για τον Αργεντίνο κομμουνιστή γιατρό Ερνέστο Τσε Γκεβάρα που σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου του είχε γεννηθεί σαν σήμερα το 1928 αλλά σύμφωνα με τον βιογράφο του η πραγματική ημερομηνία γέννησής του ήταν ένα μήνα πριν,  δηλαδή στις 14 Μαίου 1928. 

Ο Ερνέστο Τσε Γκεβάρα αποτελεί και σήμερα για τους κομμουνιστές σύμβολο "επανάστασης" ενώ για όσους πιστεύουν στις αρχές και τις αξίες του δυτικού κόσμου αποτελεί ένα παράδειγμα προς αποφυγή αφού επρόκειτο για έναν στυγνό δολοφόνο και τρομοκράτη με πλούσια εγκληματική δράση έως τα 39 έτη του όπου σκοτώθηκε μετά την σύλληψή του από τον στρατό της Βολιβίας όπου δραστηριοποιούνταν με αντάρτικες ομάδες που ήθελαν να επιβάλλουν δικτατορία αλά Φιντέλ Κάστρο. 

Τα τελευταία χρόνια ο Ερνέστο Τσε Γκεβάρα έχει γίνει must και στους οπαδούς ενός "εθνικισμού" που ζέχνει κομμουνισμό και μιλάμε βέβαια για τους μπολσεβίκους με μαύρες μπλούζες που κατάφεραν στη χώρα μας να μπουν και στη Βουλή ελέω των μνημονίων και της χρεοκοπίας της χώρας μας. 

Ο "Κομαντάντε Τσε" μετά την επικράτηση της χούντας Κάστρο διετέλεσε μέλος της "κυβέρνησης" αλλά και διευθυντής της Εθνικής Τράπεζας της Κούβας αφού φυσικά και η "επανάσταση" θέλει καλοπέραση! 

Ο υπουργός Βιομηχανίας της Κούβας Τσε Γκεβάρα δεν τα πήγε και ιδιαίτερα καλά εάν αναλογιστούμε την σημερινή θέση ενός κράτους - παρία που αποτελεί ΟΝΕΙΔΟ για όσους πιστεύουν στη Δημοκρατία που συναντάτε μόνο στις δυτικές χώρες για όσους ακόμα και σήμερα έχουν αυταπάτες. 

Ο "επαναστάτης" με το πούρο αποτελεί έως και σήμερα σύμβολο για κάθε ανάλογο "επαναστάτη" και παράδειγμα προς αποφυγή για όλους όσους πιστεύουν στη Δημοκρατία και τις αξίες της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: