ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Από 7 Ιουλίου τα Νέα της Ηλιούπολης αρχίζουν το διαδικτυακό τους ταξίδι ...

Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

Από 7 Ιουλίου τα Νέα της Ηλιούπολης αρχίζουν το διαδικτυακό τους ταξίδι ...



Στις 7 Ιουλίου δύο χρόνια μετά την μεγάλη ΝΙΚΗ της φιλελεύθερης ΝΔ ένα ακόμα κεντροδεξιό τοπικό ΜΜΕ σπάει την ΜΟΝΑΞΙΑ μας και ευελπιστεί να γίνει καθημερινή σας συνήθεια. 

Και βέβαια και αυτό το ιστολόγιο όπως και όλα άλλωστε που ανήκουν στην blogspot δεν είναι "κουκουλοφόροι" αλλά έχουν τις ευεργετικές εκείνες διατάξεις που τους επιτρέπουν την απρόσκοπτη ενημέρωση των πολιτών,  σε Αστικές Δημοκρατίες που υπάρχουν ΜΟΝΟ στον δυτικό κόσμο. 

Οι θιγόμενοι φασίστες ή τρομοκράτες μπορούν να καταφύγουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη που φυσικά είναι κατώτερη και αρκετά "νωχελική" από αυτή που υπάρχει στη χώρα όπου η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τσακίζει όσους την επιβουλεύονται και μιλάμε φυσικά για τις ΗΠΑ. 

Εμάς δεν μας πείθουν άλλωστε τα απολειφάδια της χούντας που "σκούζουν" , ούτε όσοι αποζητούν από επίορκους αστυνομικούς να παρανομήσουν. Τις σαχλαμάρες των επικριτών της ελληνικής δημοσιογραφίας και των σκουπιδιάρηδων της διοίκησης τις βαρεθήκαμε , όπως επίσης και τις φαλακρές Συριζαίες με τους παιδεραστές "συντρόφους". 

Δεν τους "σώζει" κανένας "Μεσσίας" ούτε προφανέστατα οι γνωστές πόρνες που θεωρούν πρόβλημα την δική μας παρουσία στην πόλη και που θέλησαν την νουθεσία μας μην τυχόν και πάθουμε κακό! 

Δάκρυ δεν έχουμε για κανέναν από αυτούς το έχουμε τονίσει και σε αφελείς αστυνομικούς που μας "ενόχλησαν" για το "καλό" μας και που κάποιοι ήδη βρίσκονται 500 χιλιόμετρα από την πόλη μας αφού ήταν και παραμένουν ανίκανοι να αντιληφθούν το σωστό από το λάθος , το δίκαιο από το άδικο και κυρίως τον ποινικό από τον νομοταγή πολίτη. 

Αλλά αυτά σε άλλη ανάρτηση και σίγουρα πριν την 7η Ιουλίου όπου θα υποδεχθούμε όπως κάναμε πάντα κάθε νέο μέσο πόσο μάλλον αυτό για το οποίο έχουμε επιφορτιστεί με την τεχνική λειτουργία του και την προβολή του στα δικά μας  μέσα κοινωνικής δικτύωσης . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: