ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την πόλη

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την πόλη



  • 7/7/2021 δύο χρόνια μετά την ΝΙΚΗ της ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές θα "σκάσει μύτη" στην πόλη με μικρό πι δηλαδή την Ηλιούπολη το ιστολόγιο Νέα Ηλιούπολης  στο οποίο παραχωρήσαμε την διεύθυνση της Google που είχαμε κατοχυρώσει στην γνωστή πλατφόρμα blogspot.com. Έτσι και με δεδομένο πως έχουμε αναλάβει την διαχείρισή τεχνικά και όχι τι θα ανεβάζει το μετριοπαθές κεντροδεξιό νέο τοπικό ΜΜΕ ενώ είμαστε σε συζητήσεις για το εάν θα αναλάβουμε ή όχι και την προώθηση των αναρτήσεών του στα social media δεν θα έχουμε αρκετό χρόνο για να ασχολούμαστε με τους γνωστούς "αρουραίους" της πόλης. Άλλωστε εμείς είχαμε σκοπό να έχουμε την γνωστή μας "χαλαρή" παρουσία με 1-4 αναρτήσεις την εβδομάδα αλλά δεχθήκαμε τις γνωστές πλέον σε όλη την πόλη διαδικτυακές επιθέσεις από gay , πουτάνες και φασίστες κάθε χρώματος και αναγκαστικά παραμείναμε για να απαντάμε στις αιτιάσεις όσων δεν έχουν απαντήσει σε ΤΙΠΟΤΑ για όσα με ΣΤΟΙΧΕΙΑ έχουμε αναρτήσει σε αυτό εδώ το ιστολόγιο ΑΠΟΨΗΣ που υπηρετεί συγκεκριμένες Αρχές και Αξίες και όλες και όλοι γνωρίζουν τι ακριβώς πρεσβεύει. Ευχόμαστε στο νέο ιστολόγιο και στους ευυπόληπτους πολίτες που μπαίνουν στην αρένα να μην παραμείνουν φοβικοί και δέσμιοι της πλέμπας της πόλης αφού το χθες δεν μπορεί να νικήσει ΠΟΤΕ το αύριο που είναι ήδη ΕΔΩ όχι με πρωτοβουλία του πολιτικού μας συστήματος αλλά μετά την δίκαιη κατά εμάς χρεοκοπία μιας χώρας που είχε μάθει να ζει για δεκαετίες πάνω από τις δυνάμεις της. Τα χειρότερα είναι μπροστά για τους "βολεμένους" ενός συστήματος που οδήγησε την χώρα στις γνωστές περιπέτειες και φυσικά τα καλύτερα έρχονται για τους πολλούς που ΑΔΙΚΑ πλήρωσαν ιδεοληψίες και "ιδιαιτερότητες" παντελώς ανήθικων προσώπων που δεν θα κλάψει και ουδείς εάν χαθούν από τον πολιτικό χάρτη της χώρας. Το μόνο "λάθος" του νέου ιστολογίου πριν βγει καν και κριθεί από όλες και όλους εσάς  είναι η ανάθεση σε εμάς του τεχνικού κομματιού αφού προφανώς και εμείς με φοβικούς δεν θέλουμε να έχουμε σχέσεις οικονομικής εξάρτησης και όπως συνέβη και στο παρελθόν οι όμορφες συμμαχίες εύκολα "καίγονται" από εμάς που δεν θα ανεχθούμε να παρά την οικονομική μας εξάρτηση τις μισές αλήθειες ή μη ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ κουβέντες όσων δεν υπήρξαν ποτέ περαστικοί από αυτή την πόλη αλλά αποτελούν κομμάτι της Ιστορίας της. 

  • Αντί να βγάλουν 4-5 απορριμματοφόρα έστω για τα κεντρικά σημεία της πόλης έκλεισαν όλα τα οχήματα στο γκαράζ και αύριο θα παραπονιούνται για τις φωτογραφίες από τους γεμάτους κάδους και τα ογκώδη στα πάρκα και στα πεζοδρόμια της πόλης. Σήμερα απεργούν οι "βολεμένοι" κάθε φιλελεύθερος και δημοκρατικός πολίτης πρέπει να πει το μεγάλο ΟΧΙ και να εργαστεί κόντρα στους συνδικαλιστές και τις μειοψηφικές σέχτες που πληρώνονται δεν εργάζονται και παρασύρουν και έντιμους να συμμετέχουν στην πιο ανήθικη και άκαιρη απεργία για έναν νόμο που στην ουσία στενοχωρεί μόνο τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες που επί δεκαετίες ούτε ένσημα δεν κολλούσαν στους υπαλλήλους τους. Η νέα ψηφιακή κάρτα εργαζομένου είναι το καλύτερο μέτρο για να καταγραφεί η υπερωρία και για να πούμε και τα δικά μας η Ελλάδα και οι δημοσιογράφοι της παραμένουν οι τελευταίοι στον δυτικό κόσμο που δουλεύουν χωρίς έξτρα αμοιβή 12 και 14 ώρες την ημέρα αφού το "συνδικάτο" το μόνο που δεν συζητούμε ποτέ ήταν το θέμα του ωραρίου. αλλά μόνο τα υπερβολικά προνόμια ενός ταμείου χρεοκοπημένου που ζει εις βάρος των υγιών ταμείων και που αργά αλλά σίγουρα.

  • Μπράβο στην κυβέρνηση για το κονδύλι έτους 2021 που έχει προβλεφθεί για πληροφοριοδότες της ΕΥΠ . Η χώρα δείχνει πως δεν αγνοεί ζητήματα ασφαλείας και για πρώτη φορά μεταπολιτευτικά δίνει ένα ποσό αντάξιο δυτικού κράτους και όχι αφρικανικής μπανανίας για να είναι καλύτερα προετοιμασμένο και να μην πιαστεί αδιάβαστο σε θέματα που αφορούν την Εθνική μας Ασφάλεια. Ενδιαφέρουσες και οι τομές στην ΕΛ.ΑΣ αλλά για να γίνουμε FBI κ. Χρυσοχοίδη θα πρέπει να πληρώνουμε πράκτορες εκπαιδευμένους στο εξωτερικό αφού παρά τις τελευταίες επιτυχίες και αυτές που "σκάνε" οσονούπω είμαστε πολύ πίσω σε θέματα πρόληψης της εγκληματικότητας ιδίως αυτή που σχετίζεται με ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και θέματα τρομοκρατίας. Ευτυχώς που υπάρχουν και οι σύμμαχοί μας και "εξαφανίζουν" από το έδαφος μας όποιον θεωρούν και αποτελούν  απειλή. 

  • Πιέσεις για πρόωρες εκλογές δέχεται ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης παρά τις πρόσφατες διαβεβαιώσεις του για ολοκλήρωση της θητείας της κυβέρνησης και εκλογές το 2023. Και επειδή οι πρόωρες φυσικά και δεν προαναγγέλλονται αφού γίνονται για εθνικούς λόγους ( ανάμεσα τους είναι και οι οικονομικοί αφού εάν δεν είσαι ισχυρός οικονομικά κινδυνεύει και η Εθνική σου Ανεξαρτησία) θεωρούμε απίθανο το γεγονός να έχουμε εκλογές το  2023 και όχι νωρίτερα όπως πλέον είναι το πιο "λογικό" και για την κυβέρνηση αλλά και για την χώρα αφού με 158 βουλευτές που διαθέτει η ΝΔ ακόμα και εάν προσθέσουμε σε αυτούς τους 10 της Ελληνικής Λύσης μεγάλες μεταρρυθμίσεις δεν πρόκειται να δούμε ιδίως τώρα που το ΚΙΝΑΛ προσπαθεί να αυτοκτονήσει κατεβαίνοντας στο πεζοδρόμιο όπως σήμερα! 

  • Πρώτη δύναμη εξακολουθεί και είναι και στον δήμο μας η ΝΔ δύο χρόνια μετά τις εκλογές του 2019 και την οριακή της επικράτηση έναντι του ΣΥΡΙΖΑ όπως λένε δημοσκοπήσεις που αφορούν δήμους του κεντρικού τομέα με εντολοδόχο γνωστό κυβερνητικό βουλευτή του Νοτίου Τομέα. Δυστυχώς για τον ίδιο τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης δεν ήταν θετικά αφού έχει βρεθεί σε χαμηλότερη θέση από αυτήν που κατέλαβε στις βουλευτικές του 2019. Όμως υπάρχει χρόνος; και θεωρούμε πως θα τα καταφέρει αφού πάμε για διπλές εκλογές και με απλή αναλογική που με τα δεδομένα μένει εκτός και με ενισχυμένη που τον θέλει και πάλι βουλευτή αλλά σε πιο χαμηλή κατάταξη στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων . Η έρευνα διενεργήθηκε τον μήνα Μάϊο ήταν τηλεφωνική και το δείγμα της ήταν κάτι παραπάνω από αντιπροσωπευτικό ενώ στοίχισε περί τα 5000 ευρώ αφού και οι δημοσκόποι έχουν πέσει θύματα της πανδημίας! 

  • 50 σωφρονιστικοί υπάλληλοι παρακολουθούνται για σχέσεις τους με κρατούμενους πέρα από την νομιμότητα και θεωρούμε πως κάποιοι εξ αυτών θα έχουν σίγουρα δικαστικές περιπέτειες. Η Γενική Γραμματές Αντιεγκληματικής Πολιτικής κα. Νικολάου έχει πάρει πολύ σοβαρά τον ρόλο της και παράγει έργο για αυτό και οι κραυγές απελπισίας και η στοχοποίησή της από όσους καλύπτουν διαχρονικά ποινικούς. 

  • Self Test και από τα super market αφού η κυβέρνηση δεν οφείλει να υπηρετεί καμία Σοβιετία! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: