ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Κάποιοι ξέχασαν και είπαμε να τους τα θυμίσουμε....

Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

Κάποιοι ξέχασαν και είπαμε να τους τα θυμίσουμε....

 
Κάντε κλικ στην εικόνα 

Τα αποτελέσματα αυτά είναι αφιερωμένα στους ενεργούς φασίστες της πόλης και καταδεικνύουν τον πανικό τους που είναι δικαιολογημένος όσο στηρίζουν στελέχη που επέδειξαν τι μπορούν και τι όχι. 

Με τον τότε πρόεδρο της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης υποψήφιο , με χρίσμα από έναν αρχηγό της ΝΔ που δεν τιμούσαν και ιδιαίτερα στην εν λόγω δημοτική παράταξη και την γνωστή "φαγωμάρα" ακόμα και ανάμεσα σε συνυποψηφίους η παράταξη που και εμείς ως μέσο στηρίξαμε τερμάτισε πίσω και από την Λαϊκή Συσπείρωση της κα. Τσατσούλη! 

Και βέβαια αυτό θα συμβεί και στις δημοτικές εκλογές του 2023 όσο τιμούν ανύπαρκτους αγώνες και εξακολουθούν και καλύπτουν φιλοχουντικές συμπεριφορές. 

Και βέβαια δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από όσους στήνουν ψηφοδέλτια και βάζουν σε αυτά όσους άνετα θα μπορούσαν να υπηρετήσουν ( και το πράττουν με σειρά αναρτήσεών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) τον κόκκινο φασισμό ενώ αδιαφορούν για τους "Μεσσίες" της πόλης μη βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους όπως έπραξε εάν και δεν μας το όφειλε ο πρώην δήμαρχος κ. Γιάννης Αναγνώστου.

Γιατί εμείς ήμασταν απέναντί του και στις εκλογές του 2014 αλλά και στην επιλογή του στον δεύτερο γύρο και των εκλογών του 2014 αλλά και αυτών του 2019! 

Οι ενεργοί φασίστες που αναρωτιούνται λοιπόν γιατί δεν είναι καθαρή η πόλη ας κοιτάξουν πόσους Γαυγιωτάκηδες έχει η παράταξη την οποία τώρα στηρίζουν αφού εμείς ως μέσο δεν οφείλουμε ΤΙΠΟΤΑ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ και προεκλογικά το 2023 θα αποκαλύψουμε πως φιλοχουντικές κορώνες συναντάμε και στις δύο κεντροδεξιές παρατάξεις της πόλης ενώ ουδείς από τους επικεφαλής τους έχει καταδικάσει ΔΗΜΟΣΙΑ των Επονίτη και χουντικό συνάμα Κ. Δελλαπόρτα που όχι μόνο δεν υπηρέτησε ποτέ του ΑΡΧΕΣ και ΑΞΙΕΣ αλλά προκειμένου να γίνει δήμαρχος θα πήγαινε και με τον Στάλιν αφού ως Επονίτης για να μας κάνει Σοβιετία πολέμησε. 

Τους ψευτοπατριώτες με τις περικεφαλαίες και τους γνωστούς Κασιδιάρηδες εμείς ως Εθνικιστές τους πολεμήσαμε πριν οι γνωστοί τρομοκράτες φάνε τις σφαλιάρες τους από αυτούς και φυσικά μπήκαν στη φυλακή επειδή αυτό που κάποιοι αποκαλούν δεξιό παρακράτος λειτούργησε και όχι επειδή μια φοβική Δικαιοσύνη αποφάσισε να τιμωρήσει ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. 

Άλλωστε πολύ σύντομα και άλλοι εγκληματίες από το άλλο άκρο θα τους ακολουθήσουν στη φυλακή και μαζί τους αρκετοί ποινικοί που συγχρωτίστηκαν μαζί τους αφού η Greek Mafia είδε στα πρόσωπα νεαρών τρομοκρατών τα καλύτερα "θύματα" για να κάνει τις δουλειές της. 

Ελάχιστοι ήταν και είναι αυτοί που ενοχλήθηκαν από την έλλειψη κοινών ποινικών ας αναλογιστούν και οι ίδιοι γιατί αυτό το ξεκαθάρισμα εάν και τους θεωρούμε ιδιαίτερα ευφυείς και σίγουρα έχουν καταλάβει τι δεν πρέπει να κάνουν στο μέλλον! 

Άλλωστε το θέμα της τρομοκρατίας έχει λυθεί οριστικά για την χώρα μας και βέβαια όσο υπάρχει πολιτική ηγεσία που κατανοεί τις ευαισθησίες των συμμάχων μας σε τέτοια ζητήματα αυτοί που θα ανησυχούν θα είναι όσοι συγχρωτίζονται μαζί τους και όχι όσοι δολοφονήθηκαν τα τελευταία 40 χρόνια στην πατρίδα μας από την ΚΟΚΚΙΝΗ τρομοκρατία όσων θέλησαν να συνεχίσουν το έργο που άφησε στην μέση ο Άρης Βελουχιώτης! 

Δεν θα τα λέμε πάλι ο καθένας παίρνει ΘΕΣΗ και σε έναν πόλεμο οι απώλειες είναι κανόνας και όχι εξαίρεση για όσους τάχα "συγκλονίζονται" και "ανησυχούν" για το τι συμβαίνει σε αυτό τον Τόπο! 

Ας κάνουν λοιπόν υπομονή οι επικριτές για την ανικανότητα υπουργών και ας ανησυχούν για τις επιτυχίες τους εμείς δάκρυ για Στεφανάκους δεν είχαμε και δεν θα έχουμε ΠΟΤΕ μας. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: