ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό ...

Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό ...



  • Δεν είμαστε ιστολόγιο να μεταφέρουμε τις φαντασίες κάθε μυθομανή,  και προφανώς δεν θα μας υποδείξει ουδείς την δουλειά μας. Οι αστικές ευγένειες είναι για όσες και όσους τις αξίζουν και όχι για την οιαδήποτε ξεφτιλισμένη που αποζητάει δημοσιότητα μέσα από εδώ. Είδαμε και τις γνωστές "πουτάνες" της πόλης με την τάχα κοινωνική δράση πως ξεκουμπίστηκαν όταν είδαν πως μεροκάματο δεν υπάρχει. Πάνω από δέκα τοπικά ΜΜΕ έχει η πόλη ας απευθύνουν εκεί τα θέλω τους , εμείς έχουμε δικό μας Αρχισυντάκτη και φυσικά δικές μας Αρχές και Αξίες που υπηρετούμε πέρα και μακριά από την πλέμπα της πόλης , με μέλη κάθε ξεφτιλισμένο κόκκινο ή μαύρο φασίστα. Με ανήθικους , ανθέλληνες , "ψεκασμένους¨ , ποινικούς και τρομοκράτες αυτό το ιστολόγιο δεν θέλει να έχει ουδεμία σχέση. Δεν ήρθαμε για να υπηρετήσουμε το χθες αλλά για να δημιουργήσουμε το αύριο που είναι ήδη ΕΔΩ! 

  • Άντε να περάσει το νέο εργασιακό από τη Βουλή για να αρχίσουμε να γινόμαστε κανονική χώρα. 

  • Θέμα και σε κεντροαριστερά τοπικά ΜΜΕ έγινε η στείρα αντιπολίτευση που ασκεί η παράταξη "Η πόλη που θέλω" που επιτίθεται ακόμη  και στην παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" αντί να ενωθεί μαζί της μπας και έστω έτσι συγκεντρώσουν ένα 20% και περάσουν στο δεύτερο γύρο. Άλλωστε στις εκλογές του 2023 θα υπάρχει και τρίτη κεντροδεξιά παράταξη όπως υπήρξε και στις εκλογές του 2014. Δεν διαφέρουν και σε κάτι άλλωστε Αραμπατζής και Ευσταθίου αφού βλέπουν θετική την παρουσία του δοτού δημάρχου της χούντας Κωνσταντίνου Δελλαπόρτα στην πόλη μας και όπως θα δείτε και προεκλογικά δεν ήταν μόνο ο κος  Πετράκης που πόσταρε "πουλιά της χούντας" στο facebook υπάρχουν και άλλοι υμνητές και ευτυχώς για όλες και όλους εμάς και ηλικιωμένοι συνδημότες μας μη κομμουνιστές που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις. Άλλωστε η υφαρπαγή ιδιωτικών περιουσιών στην πόλη ξεκίνησε επί Επταετίας με πολλούς να φτιάχνουν περιουσίες εις βάρος του ΔΙΚΑΙΟΥ , και καταπατώντας βάναυσα  το δικαίωμα  στην ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ,  που για τους καραβανάδες πραξικοπηματίες ήταν ψιλά γράμματα.

  • Αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους συνδημότης μας που είχε καταδικαστεί για βαριές σωματικές βλάβες . Άρα είναι έξω ΝΟΜΙΜΑ και με αναστολή και δεν υπήρξε καμία κυβερνητική παρέμβαση αλλιώς θα είχαμε βούλευμα. Άλλωστε για εμάς και η καταδίκη του ήταν προϊόν δικαστικής πλάνης αλλά δικαστήριο δεν θα κάνουμε υπάρχει ποινή η οποία εκτελείται και έχει ανασταλτικό χαρακτήρα. Άρα δεν το έσκασε ούτε τον έβγαλε η κυβέρνηση βγήκε γιατί έτσι αποφάσισε έστω και κάπως αργά η Ελληνική Δικαιοσύνη που εάν τον αθώωνε θα έπρεπε και να τον αποζημιώσει για την 15χρονη ταλαιπωρία του αφού το αδίκημα για το οποίο καταδικάστηκε "έγινε" στα τέλη του 2005 . 

  • Ευχαριστούμε για τις χθεσινές σας επισκέψεις μη ξεχνώντας όσους μας στηρίζετε καθημερινά επιλέγοντας να ενημερωθείτε από εμάς. Όσο για το διαφημιζόμενο σε εμάς νέο ιστολόγιο θα ξεκινήσει μέσα στο καλοκαίρι και διαφημίζεται σε εμάς δωρεάν αφού θα ανήκει στον κεντροδεξιό χώρο όπως μας έχουν διαβεβαιώσει οι διαχειριστές του. Όσο πρεσβεύουν πράγματα παραπλήσια με εμάς προφανέστατα και δεν έχουμε κανένα λόγο να μην τους βοηθήσουμε άλλωστε έχουμε αποδείξει πως με κανέναν δεν είχαμε πρόβλημα όσο υπηρετούσε τον δυτικό κόσμο και γίναμε σκληροί δικαίως όταν συστηματικά βλέπαμε και βλέπουμε άρθρα να πριονίζουν την Αστική μας Δημοκρατία και να αμφισβητούν την ΥΠΕΡΟΧΗ του Δυτικού πολιτισμού απέναντι σε ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: