ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Μάλλον χρειάζονται τέσσερις πενταετίες για να υλοποιήσουν το πρόγραμμά τους στον τομέα της καθαριότητας που δεν έχει κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα αφού η πόλη εξακολουθεί και ζέχνει όπως μπορεί να διαπιστώσει ο οιοσδήποτε αντικειμενικός παρατηρητής!

Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Μάλλον χρειάζονται τέσσερις πενταετίες για να υλοποιήσουν το πρόγραμμά τους στον τομέα της καθαριότητας που δεν έχει κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα αφού η πόλη εξακολουθεί και ζέχνει όπως μπορεί να διαπιστώσει ο οιοσδήποτε αντικειμενικός παρατηρητής!



Η ανανέωση του αστικού εξοπλισμού και ο εκσυγχρονισμός της υπηρεσίας καθαριότητας αποτελούν βασικές προτεραιότητες του Δήμου Ηλιούπολης και οι δράσεις που υλοποιούνται καθημερινά αφήνουν σταδιακά το θετικό τους αποτύπωμα στη πόλη.
Ξεκινάμε την αντικατάσταση των κάδων από την περιοχή του 
και σταδιακά σε όλη την πόλη, με νέες προμήθειες για το 2021 & 2022.
Προτεραιότητα μας η εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας στις υπηρεσίες καθαριότητας για έναν Όμορφο και Καθαρό Δήμο»
#ilioupoli.

Γιάννης Αντζινάς - Αντιδήμαρχος Καθαριότητας - Ανακύκλωσης & Διαχείρισης Απορριμμάτων. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ο δήμος χρειάζεται πάνω από 1000 νέους κάδους και οι εικονιζόμενοι φωτογραφίζονται μετά από δύο έτη στη διοίκηση μπροστά από καμία 10αρια ενημερώνοντάς μας πως ξεκίνησε η ανανέωση του εξοπλισμού και ο εκσυγχρονισμός. 

Μάλλον απευθύνονται στους υπαλλήλους της καθαριότητας γιατί μόνο αυτούς πείθει το τάχα θετικό αποτύπωμα στον τομέα της καθαριότητας σε μια πόλη που ζέχνει από άκρη σε άκρη.

Αντί να πληρώνουν εκατομμύρια κάθε χρόνο σε υπαλλήλους που μάλλον δουλεύουν με "τηλεργασία" αφού αποτέλεσμα παρά τις εκατοντάδες ώρες υπερωριών δεν έχουν φέρει ας δώσουν την δομή σε ιδιώτη αφού και ο επόμενος δήμαρχος με το υπάρχον προσωπικό ελλιπές σύμφωνα με όλες τις δημοτικές παρατάξεις και ακολουθώντας την ίδια αποτυχημένη συνταγή κρατισμού το μόνο που θα πετύχει είναι να μας καλεί να συνεισφέρουμε μαζεύοντας οι ίδιοι τα απορρίμματα,  για τα οποία ως φορολογούμενοι πληρώνουμε πλέον πάνω από 10 εκ. ευρώ κάθε χρόνο. 

Το 1/4 του ετήσιου κρατικού προϋπολογισμού του δήμου μας πηγαίνει για τον τομέα της καθαριότητας και βέβαια κρατήστε τα σκουπίδια σπίτι γιατί την Πέμπτη ΑΠΕΡΓΟΥΝ για την διατήρηση του 8ωρου όσοι δεν δούλεψαν ποτέ τους 8ώρες σε μια ημέρα! 

"Τυχεροί" οι συνδημότες μας κάτοικοι του Αγίου Κωνσταντίνου αφού έως το τέλος του 2022 θα καταλάβουν την οπτική τουλάχιστον διαφορά των νέων κάδων αφού μέχρι να τους αλλάξουν θα θέλουν και κάνα 6μηνο. 

Ας ρωτήσουν οι επίσης κρατιστές της αντιπολίτευσης του δήμου μας πόσοι τελικά νέοι κάδοι έφτασαν και πόσοι τελικά θα αγοραστούν έως το 2023 αφού το να αγοράσουν 1500 κάδους και να λύσουν έστω το οπτικό πρόβλημα των βρώμικων και σπασμένων κάδων δεν θα το πετύχουν σε αυτή την θητεία τους. 

Άλλωστε συνέχεια των 9 ετών της διοίκησης Βαλασόπουλου είναι , τα ίδια πρόσωπα οι ίδιες ιδέες κρατισμού και προφανώς η εικόνα "χαϊδεύοντας" τους υπαλλήλους που είναι λίγοι και δεν επαρκούν δεν θα αλλάξει αφού όποιος ονειρεύεται πως η παρούσα κυβέρνηση θα συμβάλλει στο να γίνει το επιτελικό κράτος των 95 δισ ευρώ , επιτελικό κράτος των 110 δισ. ευρώ συνεχίζουν να έχουν ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ. 

Με συνεργεία καθαρισμού και τα Σαββατοκύριακα και η εικόνα δεν αλλάζει άρα δεν μένει τίποτα άλλο παρά η ιδιωτικοποίηση της δομής κάτι που στο μέλλον οι σημερινοί πολέμιοί της θα δηλώνουν πως πάντα το επιθυμούσαν! 

Οι μόνοι που δεν δουλεύουμε τους εργαζόμενους είμαστε εμείς που τους λέμε την ΑΛΗΘΕΙΑ . Το μαγαζί τους είναι ΖΗΜΙΟΓΟΝΟ και σε καπιταλιστικές κοινωνίες ΟΥΔΕΙΣ μπορεί να συντηρήσει ένα χρεοκοπημένο μαγαζί αιωνίως . Ιδίως εάν αυτός έχει όχι μόνο άδεια την τσέπη αλλά χρωστάει δισ ευρώ στους δανειστές του! 


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: