ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μια εικόνα χίλιες λέξεις για τους δήθεν αντισυστημικούς και υμνητές δικτατόρων οπαδούς του "Μεσσία" που θεωρούν πως έχουν το ηθικό ανάστημα να μας κατακρίνουν

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Μια εικόνα χίλιες λέξεις για τους δήθεν αντισυστημικούς και υμνητές δικτατόρων οπαδούς του "Μεσσία" που θεωρούν πως έχουν το ηθικό ανάστημα να μας κατακρίνουν



Περιχαρείς όλοι τους. Ο πρώην δήμαρχος κ. Θεόδωρος Γεωργάκης που προφανώς δεν είχε διαβάσει ποτέ την εφημερίδα "ΘΕΣΗ της Ηλιούπολης",  ο κατά φαντασίαν υποψήφιος δήμαρχος κ. Δημήτρης Μωραίτης που μέσω της πάλαι ποτέ και ευτυχώς ανύπαρκτης πλέον φασιστοφυλλάδας του , θεωρούσε τους Χρυσαυγίτες ανερχόμενη πολιτική δύναμη και υμνούσε τον δοτό δήμαρχο της χούντας Κ. Δελλαπόρτα ελπίζοντας σε ερπύστριες και αυτός για να μπει στο δημαρχείο! 

Για τον τρίτο εικονιζόμενο θα σας τα πει όταν ποτέ εμφανιστεί,   και δεν κρύβεται πίσω από τα φουστάνια της Κούλας ο κος Μωραίτης. Εμείς άλλωστε δεν πιστεύουμε τον κ. Μωραίτη και ξεκινήσαμε από "σπόντα" το ρεπορτάζ μας! 

Το παρακάτω απόσπασμα από την φυλλάδα των ρατσιστών ( Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ )  )  ενδεικτικό της μεγαλομανίας ενός υποκειμένου που θεωρούσε πως κρυπτόμενος και υμνώντας δικτάτορες θα ξέφευγε από την δημοσιογραφική μας έρευνα και θα το έπαιζε τιμητής των πάντων. Ο μακαρίτης που τον γλίτωσε την πρώτη φορά μας βλέπει από ψηλά και δεν μπορεί παρά να επικροτεί το "ξεγύμνωμα" ενός συκοφάντη του. 



Η έντονη παρουσία του κύριου Μωραίτη στην πόλη μας διαφημίζεται από την εφημερίδα που έβγαζε με μερικούς ακόμα ομοϊδεάτες που θεωρούσαν ιδανικές της συνθήκες που έφερε η χρεοκοπία της πατρίδας μας για να το παίξουν "επαναστάτες" . 

Ο φασίστας έβλεπε τις σάπιες παρατάξεις ενώ παράλληλα δεν μπορούσε να θέσει υπό έλεγχο κανένα από τα πάθη του. Αμόρφωτος αυτός και οι συνεργάτες του , ρατσιστές όπου τους συμφέρει και κυρίως αδίστακτοι υποκριτές και κοινοί συκοφάντες. 

Βέβαια πλην της δημοτικής παράταξης του κ. Σόφη όλες οι υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις δεν έδειχνα πρόβλημα συγχρωτισμού και φυσικά καμία πόρνη της πόλης δεν ενοχλήθηκε από τον έκδηλο ρατσισμό που αποπνέουν ακόμα τα πονήματά τους. 

Άλλωστε ο κος Μωραίτης δεν είναι παρά ένας ακόμα Χάϊντερ και του ευχόμαστε να έχει την ίδια πορεία με εκείνον εφόσον το επιθυμούν οι "χιλιάδες" οπαδοί του! 

Το να μας πιάνει όμως στο στόμα του το θεωρούμε απίστευτη πρόκληση και βέβαια δεν είμαστε από αυτούς που δεν θα απαντούσαμε στους φασίστες ή σε οιοδήποτε θεωρεί πως μπορεί να σταθεί απέναντί μας στον τομέα της ηθικής. 

Δεν ήταν στις προθέσεις μας να το κάνουμε "ζούγκλα" αλλά βέβαια δεν θα αφήσουμε και καμία "κυρία" να θεωρεί πως μπορεί να φιμώσει την ΑΛΗΘΕΙΑ επειδή ενοχλείται. 

Μέχρι τέλος είχαμε ξεκαθαρίσει πως θα πάμε με τους συκοφάντες μας αφού εμείς πολιτικά παιχνίδια δεν παίζουμε , εξαρτώμενοι δεν είμαστε παρά μόνο από όσους πρεσβεύουν τα ίδια ακριβώς με εμάς και συμβιβασμούς με την ΔΙΑΦΘΟΡΑ και τους "άρχοντες" των ακινήτων εμείς δεν κάναμε. 

Έχουμε γερή μνήμη δεν παραμυθιαζόμαστε από δήθεν "Μεσσίες" και φυσικά ως "κυπατζήδες" όπως μας αποκαλούν οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ έχουμε πλούσιο υλικό για κάθε "σκουπίδι" που κυκλοφορεί σε αυτή την πόλη. 

Για να το γνωρίζουν και κάποιοι φίλοι τρομοκρατών της πόλης μας εάν δεν ήμασταν εμείς και οι συναγωνιστές μας ακόμα στη Βουλή θα ήταν η Χρυσή Αυγή αφού τέτοιο "σήκωμα" για μια δολοφονία και μερικά σπασμένα πλευρά δεν έχει γίνει ποτέ στην πολιτική ιστορία αυτού του Τόπου. 

Όσο για την στάση της Ελληνικής Δικαιοσύνης την έχουμε δει διαχρονικά , την είδαμε και στην πολύκροτη δίκη θα την δούμε και τις επόμενες μέρες όταν έχει 500 ονόματα ποινικών στα χέρια της και έως τώρα απλώς προσπαθεί να δέσει το "παζλ" που τουλάχιστον στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης Παπαχρήστου - Μάλαμα της δόθηκε φτιαγμένο από την ΕΥΠ. 

Η πόλη δεν θα έχει νέα δολοφονία σαν αυτή του φίλου και συναδέλφου Σωκράτη Γκιόλια ας το καταλάβουν αυτό καλά εχθροί και "φίλοι" , οι πραγματικοί φίλοι άλλωστε αυτού του ιστολογίου το γνωρίζουν αφού συμμετέχουν ενεργά στην συγκέντρωση πληροφοριών που είναι και ο μοναδικός τρόπος για να μην επαναληφθούν όσα συνέβησαν το 2010. 

Να έχετε υπομονή όσοι μας διαβάζετε,  και να μην εξοργίζεστε για όσα ακούτε από τις γνωστές κουτσομπόλες ,  εμείς πρόβατα επί σφαγή δεν είμαστε και δεν οφείλουμε σε κανέναν να γίνουμε θα "καθαρίσουμε" την πόλη και θα την παραδώσουμε πιο δημοκρατική στις επόμενες γενιές χωρίς χουντικά απολειφάδια και Σταλινοφασίστες. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 



Το πρωτοσέλιδο του Σεπτεμβρίου του 2013 όπου πήραμε το απόσπασμα με το χάϊδεμα των οπαδών της μετέπειτα εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής που σύμφωνα με το "ρεπορτάζ" θαμπώθηκαν από τον Ηλιουπολίτη Χάϊντερ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: