ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συνεργοί με την Ηλιούπολη: Η θέσπιση της ελάχιστης βάσης εισαγωγής και η μείωση των εισακτέων αποκλείουν από τη δημόσια τριτοβάθμια εκπαίδευση χιλιάδες νέες και νέους και στρώνουν το δρόμο για τα ιδιωτικά κολλέγια

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Συνεργοί με την Ηλιούπολη: Η θέσπιση της ελάχιστης βάσης εισαγωγής και η μείωση των εισακτέων αποκλείουν από τη δημόσια τριτοβάθμια εκπαίδευση χιλιάδες νέες και νέους και στρώνουν το δρόμο για τα ιδιωτικά κολλέγια



Η έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων διαχρονικά αποτελεί το ηχηρό τέλος της σχολικής χρονιάς αλλά και την αρχή μιας ακαδημαϊκής πορείας χιλιάδων ενηλίκων πια νέων.
Φέτος, σηματοδοτεί το τέλος μιας σχολικής χρονιάς κατά την οποία η εκπαίδευση με την πρόφαση της πανδημίας έχασε τα εγγενή χαρακτηριστικά της, την επαφή, το βίωμα, την αλληλεπίδραση.
Μιας χρονιάς που σημαδεύτηκε από κυβερνητικά φιάσκα και αναχρονιστικά νομοσχέδια που υποβαθμίζουν τη δημόσια εκπαίδευση στο σύνολο της. 

Η θέσπιση της ελάχιστης βάσης εισαγωγής και η μείωση των εισακτέων αποκλείουν από τη δημόσια τριτοβάθμια εκπαίδευση χιλιάδες νέες και νέους και στρώνουν το δρόμο για τα ιδιωτικά κολλέγια.

Στην κρίσιμη αυτή συγκυρία ευχόμαστε σε όλους τους νέους και νέες καλή διαδρομή στη ζωή τους, με αλληλεγγύη και αναζήτηση.
 
Στα παιδιά που μπαίνουν στη μάχη για μια θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ευχόμαστε ηρεμία, στοχασμό και δύναμη. 

Εξάλλου αυτή η μάχη δεν είναι ούτε η τελευταία ούτε η μεγαλύτερη!
Συνεργοί με την Ηλιούπολη
https://www.facebook.com/133269810637931/posts/815190489112523/


Δεν υπάρχουν σχόλια: