ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στην κορυφή της διαδικτυακής ενημέρωσης για τα Νότια Προάστια το Notia.gr

Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Στην κορυφή της διαδικτυακής ενημέρωσης για τα Νότια Προάστια το Notia.gr

 


Οι πολλοί επιβραβεύουν τα ΜΜΕ με ΑΠΟΨΗ και ξεκάθαρες κουβέντες αυτά που έχουν ξεφτιλίσει πολλάκις φορές τους διεφθαρμένους και "ψεκασμένους" της πόλης μας. 

Παρατάξεις του χθες που έβγαλαν παλιότερα δελτία τύπου κατά του Notia.gr και που βέβαια δεν έπεισαν τους πολλούς που το εμπιστεύονται καθημερινά για την ενημέρωσή τους. 

Διαχρονικά το Notia.gr έχει τις πλέον ξεκάθαρες θέσεις και γνωρίζει όσο κανένα άλλο μέσο τα προβλήματα των δήμων στο Νότιο τομέα στηρίζοντας τους ικανούς για την επίλυσή τους και "σφυροκοπώντας" με ρεπορτάζ και αποκαλύψεις τους ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ και ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ. 

Ευχόμαστε να συνεχίσει με τις ίδιες αντοχές και να μην υποκύψει ποτέ στους λαϊκιστές και τους φασίστες αφού ξεκάθαρα το μέσο αυτό έχει επιλέξει να στέκεται απέναντι και στον μαύρο και στον κόκκινο φασισμό. 

Μπράβο από εμάς για θέση του στα πρώτα 283 διαδικτυακά ΜΜΕ στην πατρίδα μας τους ευχόμαστε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια που κάνουν. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: