ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό ....

Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό ....


  • Παραμονή Πρωτοχρονιάς κράζουν οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ της πόλης εργαζόμενους και διοίκηση για τα ογκώδη που είναι παρατημένα σε πεζοδρόμια και ω του θαύματος μία μέρα μετά μιλάνε για ΕΙΚΟΝΑ προς  ΘΕΤΙΚΗ  κατεύθυνση στο τομέα της καθαριότητας και του Πρασίνου! Το αναφέρουμε όχι για να τονίσουμε την διαχρονική αναξιοπιστία του κ. Κάνδηλα και των συνεργατών του αλλά να ξεκαθαρίσουμε πως εμείς δεν βλέπουμε ανταγωνιστικά ΚΑΝΕΝΑΝ και δεν μας αφορούν οι 50 ή 100 αναγνώστες τους αλλά προφανέστατα και δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε τους "ψεκασμένους" ΦΑΣΙΣΤΕΣ που τους ακολουθούν θεωρώντας πως μπορούν να δράσουν δημοσιογραφικά απαξιώνοντας όχι εμάς ( μικρό το κακό) αλλά καταξιωμένα ΜΜΕ που όταν αυτοί χόρευαν στις πλατείες της "αγανάκτησης" των βολεμένων βοήθησαν με την στάση τους στο να μην χρεοκοπήσει η χώρα. Στην πόλη μας διαμένουν πολλοί ξεφτιλισμένοι ( για αυτό είμαστε και σε αυτά τα χάλια) που αμφισβητούν τα συστημικά για αυτούς ΜΜΕ και ακολουθούν "Μεσσίες" που ζέχνουν φασισμό. Οι διαφωνίες μας ΛΟΙΠΟΝ που είναι ΔΗΜΟΣΙΕΣ δεν έχουν να κάνουν με το ποιος είναι πρώτος , δεύτερος ή τρίτος εάν και αυτό έχει την ΑΞΙΑ του γιατί ο λογικός αντιλαμβάνεται πως είναι ΕΙΔΗΣΗ ό,τι παίζει στα συστημικά για αυτούς ΜΜΕ και όχι ό,τι παίζει στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ, την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, την ΕΣΤΙΑ , κ.ο.κ Τα ΜΜΕ που χορεύουν σε ρυθμούς λαϊκισμού είναι γνωστά στους πολλούς και η δράση τους έχει αναδειχθεί από την αρχή της οικονομικής κρίσης το μακρινό 2010. Άρα το δικό μας θέμα είναι και θα παραμένει η συνολική στάση ενός τοπικού ΜΜΕ απέναντι στην ΑΛΗΘΕΙΑ και όχι εάν κατάφερε να ξεγελάσει 50 ή 100 άτομα αφού είναι σε όλους ΓΝΩΣΤΟ πως η πλειοψηφία των Ελληνίδων και των Ελλήνων ενημερώνεται από τα μεγάλα ΜΜΕ αυτά που κάτι φασίστες της πόλης μας και κάποιοι παντελώς ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ και ΑΝΗΘΙΚΟΙ αποτελούν συστημικά! Και μάλιστα ως φασίστες τσουβαλιάζουν τους πάντες ακόμα και αυτούς που αρνήθηκαν να πάρουν τα ψίχουλα της λίστας Πέτσα και όπως μπορεί ο καθένας να διαπιστώσει διαβάζοντάς τα είναι επικριτικά σε κάποιες καταστάσεις που πληγώνουν ακόμα και όσους ΨΗΦΙΖΟΥΝ και ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ το κόμμα της ΝΔ γιατί καλύτερη ενναλακτική ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ . 

  • Δεν θεωρούμε πως ο Αντιδήμαρχος κος Σταύρος Γεωργάκης θα μπει στην διαδικασία να είναι υποψήφιος για δήμαρχος στις κάλπες του 2023. Και το λέμε με βεβαιότητα αφού οι Γεωργάκηδες ζυγίζουν καλά τις κινήσεις τους και δεν θα ρίσκαραν να ηττηθούν. 

  • Πέρισυ φωνάζατε για το lockdown , φέτος θα φωνάζετε για τα μέτρα που κλείνουν οι επιχειρήσεις εστίασης τα μεσάνυχτα. Θεμιτή η κριτική αλλά η ενναλακτική σας να πάμε όλοι σε ΜΕΘ και να παίρνουμε μονοκλωνικά πείθει μόνο "ψεκασμένους". Το θέμα είναι να μην κολλήσεις κορωνοϊό όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Ας το αντιληφθούν και στην κυβέρνηση πως πρέπει να βρουν οικονομικούς πόρους για να προχωρήσουν σε lockdown μη ελπίζοντας πως μπορεί να αντέξει ένα κρατικό σύστημα υγείας που ήδη θα έπρεπε να είναι ιδιωτικό! Έτσι και αλλιώς θεωρούμε παράλογο να συζητάμε ακόμα αφού το κράτος πληρώνει ποιος πρέπει να κάνει την "δουλειά". Για εμάς είναι ξεκάθαρο πως πρέπει να πληρωθεί για να την κάνει αυτός που έχει καλύτερο αποτέλεσμα. Και αυτό έχει κριθεί ήδη ιστορικά κανείς δεν πάει σε Ρωσία ή Κίνα για να χειρουργηθεί για κάτι σοβαρό όλες και όλοι πάνε σε ΗΠΑ και Μεγάλη Βρετανία αφού και τα υπόλοιπα δυτικά κράτη είναι αρκετά πίσω σε θέματα που αφορούν την υγεία. Θυμηθείτε εσείς οι Πασόκοι της πόλης που πήγε ο "ηγέτης" Ανδρέας Παπανδρέου πήγε στην Μεγάλη Βρετανία και όχι στα κράτη- παρίες με τα οποία είχε αναπτύξει καλές σχέσεις σε μια προσπάθεια να το παίξει "επαναστάτης" με ΔΑΝΕΙΚΑ! 

  • Επεξεργαζόμενοι προσωπικά δεδομένα είδαμε τρομερές αδικίες ανάμεσα σε εργαζόμενους του δημόσιου τομέα και ενημερώσαμε σχετικά τον υπουργό Εσωτερικών αφού αυτοί υπάγονται στην δική του αρμοδιότητα. Μας διαβεβαίωσε πως οι αδικίες αυτές τις οποίες δεν αγνοούσε θα διορθωθούν νομοθετικά αφού είναι τρελό κάποιος που κάνει την ίδια εργασία με κάποιον άλλο να πληρώνεται με τον μισό μισθό! 

  • Εμείς προβάλλουμε και θα συνεχίσουμε να προβάλλουμε όλες τις δράσεις αλληλεγγύης αφού δεν έχουμε καμία αυταπάτη πως η κοινωνία μας όπως και καμία άλλη δυτική θα πάψει να έχει φτωχούς συνανθρώπους μας. 

  • Συγκροτήματα της ραπ, τραπ προβάλλουν συμμορίες , dealer και καθυβρίζουν τους ενστόλους της ΕΛ.ΑΣ. Και βέβαια οι νέες και οι νέοι μας ακούνε και θα συνεχίσουν να ακούνε αυτή την μουσική σκηνή αφού βλέπουν πως η κοινωνία που τους παραδώσαμε ζέχνει. Διαβάζουν άλλωστε στα ΜΜΕ ( που ατυχώς και αυτά υβρίζονται ως μέρος του προβλήματος) για τις δεκάδες περιπτώσεις όπου τον Νόμο υπηρετούν παντελώς ανάξια άτομα . Για εμάς θα έπρεπε να τους προβληματίζει περισσότερο πως όσοι τάχθηκαν να υπηρετούν δόγματα τα ξεφτιλίζουν με την συμπεριφορά τους. Το να πουλάει ένας τσέος ναρκωτικά δεν μας προκαλεί σοκ το να πουλάει όμως ένας ιερέας ή ένας δικαστικός για εμάς είναι ΟΝΕΙΔΟΣ! 

  • Υπάρχουν εισαγγελείς που δεν κατανοούν πως η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ανηλίκου πρέπει να αντιμετωπίζεται ΑΜΕΣΑ και φυσικά η Πολιτεία δεν μπορεί να ανέχεται ένα δικαστικό σώμα που έτσι και η ΕΥΠ βγάλει μια δυο κασέτες από αυτές που έχει θα καταλάβετε όλα όσα οι πολιτικοί σας κρύβουν για να μην χτυπηθεί τάχα ο θεσμός αλλά στην ουσία για να εκβιάζουν τους επίορκους για δικό τους όφελος! 

  • Ο τουρίστας δεν ευχήθηκε καλή λευτεριά στους 3-4 οπαδούς του στην πόλη που μαζί βέβαια με πολλούς ακόμα "ψεκασμένους" που αναζητούν "Μεσσίες" θα μπορούσε να αποτελέσει ένα ικανό 3% για κάποιον που του αρέσει να τον αποκαλούν προεδρίνα! 

  • Δεν έχουν άλλο δρόμο παρά να ενωθούν οι δύο κεντροδεξιές παρατάξεις της πόλης σε ΜΙΑ και το γνωρίζουν αυτό καλά οι επικεφαλής τους. Εμείς κόντρα στην πλειοψηφία που θεωρεί πως δεν θα ενωθούν ΠΟΤΕ θεωρούμε πως στις κάλπες του 2023 αυτοί οι δύο θα πάνε μαζί κάτι που θα χαροποιήσει και εμάς παρά τις ΣΟΒΑΡΕΣ διαφωνίες που έχουμε σε ένα σωρό θέματα. Σε κάθε περίπτωση και με δεδομένο πως υμνητές δικτατόρων δεν θα έχουν στα ψηφοδέλτιά τους εμείς θα σταθούμε αρωγοί στο να περάσουν τουλάχιστον στον β΄γύρο . Εάν θέλουν και δημαρχία για εμάς θα πρέπει να κάνουν πίσω για μια επιλογή όπως π.χ του Γιάννη Αναγνώστου που πέτυχε όπου αυτοί έχουν αποτύχει. Μια χαρά Αντιδήμαρχοι θα είναι και αυτή την φορά θα αποφευχθούν και τα λάθη του παρελθόντος. Εάν δεν ενωθούν εμείς θα παλέψουμε για υποψήφιο που αγαπάει τις ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ δεν τρώει το παραμύθι των κομμουνιστών για την ΔΗΜΟΣΙΑ περιουσία και δεν θεωρεί πως μπορούμε με την ίδια αποτυχημένη συνταγή να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: