ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Και αυτή η χρονιά όπως και όλες οι επόμενες θα επιβεβαιώνουν εκ νέου πως ο καπιταλισμός και η Αστική Δημοκρατία αποτελούν ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ για έναν καλύτερο κόσμο- Όποιος δεν το αντιλαμβάνεται είναι ή ηλίθιος ή ανήθικος !

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022

Και αυτή η χρονιά όπως και όλες οι επόμενες θα επιβεβαιώνουν εκ νέου πως ο καπιταλισμός και η Αστική Δημοκρατία αποτελούν ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ για έναν καλύτερο κόσμο- Όποιος δεν το αντιλαμβάνεται είναι ή ηλίθιος ή ανήθικος !


 Διαφημίζουν την "δημοκρατία" της Βενεζουέλας , της Κούβας και εσχάτως της Χιλής! Προσπαθούν να σας πείσουν πως κράτη - παρίες που δεν έχουν καταφέρει ΤΙΠΟΤΑ και σε κανέναν τομέα αποτελούν κράτη πρότυπα. 

Διαφημίζουν την ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ιατρική επιστήμη κρατών που μάχονται την ιδιωτική πρωτοβουλία και που βασικά αγαθά είναι σε έλλειψη. Σας θεωρούν ηλίθιους και θέλουν να ενημερώνεστε από τα δελτία τύπου τους και όχι από τα διεθνή δυτικά ΜΜΕ που αποτυπώνουν προφανέστατα και την ΕΙΚΟΝΑ πείνας, δυστυχίας και εξαθλίωσης που επικρατεί όπου οι πολίτες επιλέγουν να τους κυβερνήσουν "απολιθώματα" μιας άλλης εποχής όπου οι κομμουνιστικές τυραννίες ήταν ακόμα κραταιές στην μισή Ευρώπη. 

Αλβανία, Ρωσία ή μάλλον πάλαι ποτέ ΕΣΣΔ , Τσεχοσλοβακία, Ρουμανία, Βουλγαρία και ένα σωρό άλλα κράτη που ρήμαξαν μέσα στον "υπαρκτό σοσιαλισμό" , και έζησαν την ΦΡΙΚΗ του κομμουνισμού χωρίς τζιν και coca-cola. 

Ο καπιταλισμός τελικά μετά από 70 χρόνια δυστυχίας έδωσε και σε αυτούς τους λαούς την δυνατότητα να ζήσουν ως άνθρωποι , να απολαύσουν συγκροτήματα που το καθεστώς τους απαγόρευε να ακούσουν και να επιχειρήσουν για να πετύχουν ή να αποτύχουν έχοντας όμως το δικαίωμα και την επιλογή να χτίσουν αυτοί τις ζωές τους. 

Παρόλο που ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έγινε κυβέρνηση και φυσικά δεν βγήκε από οργανισμούς όπως η Ε.Ε και το ΝΑΤΟ εν τούτης η παρουσία του και η ρητορική του αλλά κυρίως οι πράξεις του οδηγούν την χώρα μας σε μια οπισθοδρόμηση ανάλογη με εκείνη που βίωσε η χώρα μας όταν το 1981 ο Ανδρέας Παπανδρέου ανέλαβε την εξουσία. 

Κρατικοποιήσεις , ανάπτυξη μηδέν και αυξήσεις μισθών και συντάξεων με δανεικά αλλά όχι αγύριστα αφού καλούμαστε σήμερα να τα αποπληρώσουμε. 

Το παραμύθι της Αριστεράς που τάχα έχει κοινωνικό πρόσωπο ενώ η δεξιά είναι ανάλγητη πείθει μόνο ηλιθίους ή διεφθαρμένους. 

Οι κακοί τσέοι και οι "καλοί" έμποροι ναρκωτικών όσο καπιταλιστικό παραμύθι και εάν είναι απλώς αποτελεί ακόμα μια αυταπάτη για χιλιάδες νέες και νέους που ζουν την δική τους επανάσταση ακούγοντας τραπ , ραπ και χιπ - χοπ. 

Η κοινωνία δεν αλλάζει με αποτυχημένες συνταγές του παρελθόντος αλλά με διόρθωση όσων τραυματίζουν τον καπιταλισμό και την δυτική κοινωνία που είναι ΑΝΩΤΕΡΗ από οποιαδήποτε άλλη. 

Το να μιλάς για κράτη - πρότυπα αναφερόμενος σε Κίνα , Βόρεια Κορέα , Βενεζουέλα , ή Κούβα και να ζεις το καπιταλιστικό σου όνειρο σε κάποιο δυτικό κράτος εκτός από ΑΝΗΘΙΚΟ είναι και υποκριτικό. 

Γιατί δικαιώματα έχουν όλες οι μειονότητες αλλά και οι γυναίκες που αποτελούν την πλειοψηφία ΜΟΝΟ στα δυτικά κράτη. 

Στα κράτη παρίες που σας διαφημίζουν οι διάφορες συλλογικότητες και της πόλης οι γυναίκες αντιμετωπίζονται σαν ζώα οι "γυναικοκτονίες" είναι μια καθημερινότητα και οι γάμοι ανήλικων κοριτσιών όπως και το "πούλημα" από συγγενείς τους σε πλούσιους μεσήλικες είναι για αυτούς "έθιμο". 

Χαιρόμαστε που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που πιστεύουν στις ανοησίες της Αριστεράς  αφού εάν δεν υπήρχαν εμείς δεν θα είχαμε λόγο ύπαρξης ως ΜΜΕ. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: