ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Οι Ενεργοί Φασίστες της πόλης υβρίζουν τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Αντζινά για τα μπάζα που οι δικοί τους φασίστες εργαζόμενοι αφήνουν επίτηδες για να εκθέσουν την διοίκηση του δήμου

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

Οι Ενεργοί Φασίστες της πόλης υβρίζουν τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Αντζινά για τα μπάζα που οι δικοί τους φασίστες εργαζόμενοι αφήνουν επίτηδες για να εκθέσουν την διοίκηση του δήμου

Επίτηδες τα αφήνουν για να εκθέσουν την διοίκηση

Διαβάζουμε τις σαχλαμάρες του κ. Άγγελου Κάνδηλα για τα μπάζα και τα σκουπίδια που αφήνουν επίτηδες οι ακροδεξιοί και σταλινικοί εργαζόμενοι του δήμου δημιουργώντας πρόβλημα πρωτίστως στους δημότες και εν συνεχεία σε μια διοίκηση που πληρώνει ένα σωρό υπερωρίες κάθε μήνα για να βλέπουμε αυτές τις άθλιες εικόνες. 

Και βέβαια δεν είναι απόφαση του κ. Αντζινά να στείλει στο σπίτι του όσους δεν δουλεύουν γιατί η πλειοψηφία δεν ΔΟΥΛΕΥΕΙ και όχι οι τάχα ελάχιστες εξαιρέσεις. 

Το προσωπικό που τάχα βλέπει το κοπρόσκυλο ο Κάνδηλας και οι λοιποί συνοδοιπόροι του ανεπαρκές είναι περισσότερο από όσο έχουν 20 κεντρικές καφετέριες της πόλης που και καθαρές είναι και έσοδα χιλιάδων ευρώ βγάζουν μηνιαίως. 

Εδώ όχι μόνο δεν ΦΤΑΝΟΥΝ τα ανταποδοτικά τέλη αλλά έχουμε δει κατοίκους να μαζεύουν οι ίδιοι τα σκουπίδια και να τα πετούν σε ανοιχτές χωματερές στον Υμηττό! 

Τραγωδία σε πολλά σημεία των Αστυνομικών αλλά και πέριξ του ΚΥΤ στον Υμηττό όπου οι εργαζόμενοι έχουν φωνάξει ήδη τρεις φορές την αστυνομία μέσα στο τελευταίο δίμηνο! 

Και βέβαια το αστυνομικό τμήμα της πόλης αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πως είναι προτιμότερο να κλείσει και να ενισχυθούν άλλα σώματα της ΕΛ.ΑΣ παρά να παραμένει παίρνοντας μεροκάματα από τους γνωστούς νταβατζήδες των μαγαζιών της πόλης μας. 

Όσο και να ξεφτιλίζει με τις φωτογραφίες του τους εργαζομένους του τομέα καθαριότητας της πόλης μας ο Κάνδηλας δεν πετυχαίνει ΤΙΠΟΤΑ αφού ο κδσμος γνωρίζει πολύ καλύτερα από εκείνον πως εάν δεν μπορεί να τους κουμαντάρει αυτή η διοίκηση ο δικός του χλαπάτσας δεν θα μπορεί ούτε να συνεννοηθεί μαζί τους, 

Άλλωστε ο μοναδικός δεξιός εργαζόμενος στον τομέα καθαριότητας ομολογεί πως μένοντας η δομή σε δημοτικό - κρατικό έλεγχο η πόλη θα ΒΡΩΜΑΕΙ όλο και περισσόυερο αφού σε πέντε χρόνια από τώρα δεν θα δουλεύουν ούτε η μισοί εργαζόμενοι στον τομέα αυτόν. 

Και βέβαια δεν υπάρχει ακροδεξιό σκουπίδι της πόλης που να μην έχει μεταφέρει με το αμάξι του έναν καναπέ ή ένα σκαμπό για να το εναποθέσει στους δρόμους, στα πεζοδρόμια ή στα πάρκα! Επειδή και στην δική μου γειτονιά πέταξαν πράγματα πρόκειται για εργαζόμενους σε ανακαινίσεις οι οποίοι "ενημέρωσαν" και έμειναν με την ελπίδα πως θα έρχονταν αύριο να τα μαζέψουν! Με τι αυτοκίνητα και με ποιο προσωπικό βέβαια δεν ρώτησαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι που ρώτησαν στα δημοτικά συμβούλια μιλάνε για τεράστιες ελλείψεις! Άλλωστε 41 κρατιστές ψηφίσαμε που για να μεταφέρουν έναν καναπέ χρειάζονται 8 με 9 άτομα!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: