ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Οι "σωτήρες" ξεγυμνώνονται μέσα από έγγραφα του FBI που ατυχώς θα τα μάθουν οι πολλοί όταν θα έχουν πεθάνει αυτά τα σκουπίδια

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

Οι "σωτήρες" ξεγυμνώνονται μέσα από έγγραφα του FBI που ατυχώς θα τα μάθουν οι πολλοί όταν θα έχουν πεθάνει αυτά τα σκουπίδια

" Ανησύχησαν" τα ερπετά της πόλης επειδή "αθετήσαμε" λέει την υπόσχεσή μας να σας αφήσουμε! Προφανώς αυτοί που μας διάβαζαν καθημερινά γνωρίζουν πως με 1-2 αναρτήσεις την ημέρα σας αφήσαμε ιδίως όταν θέματα που ήταν κατεξοχήν προνομιακά για εμάς διαβάζετε πλέον στο νέο ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ και κάποια παντελώς ουδέτερα στο ΝΟΤΙΑ. 

Οι ομάδες μας και όσες έχουν σημείο αναφοράς το κόμμα της ΝΔ ανεβάζουν ήδη αναρτήσεις των νέων ιστολογίων  και οι οι δικές μας ανεβαίνουν άλλωστε 1-2 είναι την ημέρα στις δικές μας ομάδες. 

Όσοι προβάλλονταν από εδώ και είχαν επιχειρηματική δράση θα προβάλλονται και από εκεί. Όσοι δεν είχαν αλλά είχαν ενεργό συμμετοχή με τα κοινά θα αναμένουν να περάσει αυτός ο χρόνος να είμαστε υγιείς και να συμμετέχουμε όπως και στις δύο προηγούμενες προεκλογικές περιόδους στο "πάρτι" που έχει έναν ΝΙΚΗΤΗ και πολλούς χαμένους. 

Ανάμεσα σε αυτούς και εμάς που ως κεντροδεξιό τοπικό ΜΜΕ προφανέστατα και δεν επιθυμούσαμε ούτε επιθυμούμε καμία κεντροαριστερή διοίκηση έστω και με "πινελιές" κεντροδεξιές, δεξιές ή ακόμα και ακροδεξιές αφού για εμάς το ΜΕΣΟ παραμένει το ΜΗΝΥΜΑ στην δική μας περίπτωση ο δήμαρχος και οι ιδεολογικές του καταβολές είναι ικανές για εμάς να καταδικάσουν ακόμα και έναν "Άγιο" αφού εάν την μισή σου ζωή πάλεψες για να καταστρέψεις την πόλη ή την πατρίδα δεν μας αφορά διόλου τι θα κάνεις τα τελευταία χρόνια της ζωής σου. 

Εμείς ξεφτιλισμένους Θεοδωράκηδες ούτε πιστέψαμε , ούτε λατρέψαμε αλλά ούτε και τιμάμε η θα τιμήσουμε στο μέλλον αφού κατέστρεψαν μια χώρα με μοναδικό τους κριτήριο το προσωπικό τους όφελος. 

'Έτσι στα δικά μας μάτια και αυτιά φαντάζει πιο ΤΙΜΙΟΣ και ειλικρινης ακόμα και ο κατσσπλιάς Dani Gabino παρά ο υπουργός της κυβέρνησης Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που ήταν και παρέμεινε πιο ανθέλληνας ακόμα και από τον Ραούφ Ντενκτάς. 

Και βέβαια οι σύντροφοι του που αναρωτήθηκαν γιατί έλειπε η Ελληνική σημαία από το φέρετρό του ας καταναοήσουν πως ο Θεοδωράκης και στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία που πήγε το έπραξε ακριβώς όπως και οι οπαδοί του Κασιδιάρη . Για τον λόγο αυτό ουδείς ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ παρέστη σε μια φιέστα που ο Αντώνης Σαμαράς παρεβρέθει για να αποδείξει για ακόμη μια φορά πόσο καιροσκόπους ήταν. 

Σύντομα μάλιστα η ΝΔ θα προσπαθεί να μαζέψει τα αμάζευτα αφού έχει μπει στο στόχαστρο ξένων πολιτικών που εξαπάτησε και μιλάμε πάντα για οικονομικά αδικήματα και όχι για αθέτηση συμφωνιών. 

Μάλλον ένα ταξιδάκι στη Ρωσία ή την Κίνα θα τον έσωζε από περιπέτειες για εμάς που τον είχαμε πιστέψει και εμπιστευτεί είναι ένας λαϊκιστής και καιροσκόπος που κατέστρεψε με τις εμμονές του την πορεία της χώρας μας και που ήταν τεράστια δυστυχία για την χώρα που διαχειρίστηκε την κρίση της περιόδου 2012 -2015. 

Δεν έσωσε την χώρα την καταδίκασε για πέντε γενιές! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: