ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Αλλαγές από το κακό στο χειρότερο στις επιτροπές του δήμου που τάχα αποφασίζουν για τα προβλήματά μας

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

Αλλαγές από το κακό στο χειρότερο στις επιτροπές του δήμου που τάχα αποφασίζουν για τα προβλήματά μας


  • Αλλαγές είχαμε στις επιτροπές του δήμου Ηλιούπολης αντικαθιστώντας ικανούς με λιγότερο. Τίποτα δεν θα λειτουργήσει σωστά τα επόμενα δύο χρόνια και παρόλο που η πλειοψηφία σύμφωνα με τον εκλογικό νόμο είναι στα χέρια της νυν διοίκησης η γκρίνια και ο λαϊκισμός θα χτυπήσουν κόκκινο. Στη θέση αιρετού που δεν γνωρίζουμε για ποιους λόγους έμεινε εκτός επιτροπών θα είχαμε ήδη παραιτηθεί αρκετά ανέχθηκε την υποβάθμιση της παράταξης που δεν της οφείλει τίποτα και αυτή πάρα πολλά. Σε κάθε περίπτωση και χωρίς να έχουμε στο νου μας πρόσωπα της πόλης που θα ήθελαν να διεκδικήσουν δημαρχία θεωρούμε βέβαια πλέον πως η δημοτική παράταξη Νέα Δημοτική Κίνηση θα δώσει το παρών στις δημοτικές κάλπες του 2023 έτσι για να μην έχουν κάποιοι αυταπάτες πως χωρίς αυτήν θα είχαν κάνει και κάτι σημαντικό στα κοινά. 

  • Δεν μας αφορά όσο δεν ανεβαίνει το βίντεο για το εάν ο Αρχιμανδρίτης έχει έντονη ερωτική ζωή ή όχι , ούτε φυσικά θεωρούμε πως θα πέσει και κανείς από τα σύννεφα όταν η Ιερά Σύνοδο τον καθαιρέσει όχι επειδή το επιθυμεί και την ενδιαφέρει η ΚΑΘΑΡΣΗ αλλά επειδή βαριέται να μπλέκει και με τον δημοσιογράφο με Δ κεφαλαίο όπως αποκαλεί ο κος Κουρτάκης τον πρώην εργοδότη μας κ. Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Και φυσικά κανένα μένος δεν έχει με την Εκκλησία όποιος ή όποια συνάδελφος αποκαλύπτει την διαφθορά της. Γιατί σε αυτή την περίπτωση εμείς δεν είχαμε καμία ενεργή ανάμειξη πέρα από τις ανώνυμες καταγγελίες που είχαν φτάσει στα αυτιά μας από μη αξιόπιστους μάρτυρες. Τώρα κάποιοι θεωρούν τον αλβανό για εμάς εκβιαστή αξιόπιστο και με ένα βίντεο που δείχνει αυτόν ένα κατακάθι Σέβρο και κάποιον ρασοφόρο με θηλυκή φωνή θεωρούν πως βρήκαν τρόπο να γεμίσουν τις τσέπες τους αφού "συνεργάσιμοι" δεν είναι με τις αρχές και κάθε φορά λένε και διαφορετικά πράγματα. Σε κάθε περίπτωση οι αρμόδιες αρχές εάν δεν μπορούν από ένα βίντεο να ταυτοποιήσουν κάποιον ας αλλάξουν επάγγελμα! 

  • Μια χαρά τα πάει το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ στην νέα του ηλεκτρονική διεύθυνση και θα τα πάει και καλύτερα από εμάς εδώ που για τα 8 πρώτα χρόνια της διαδικτυακής μας παρουσίας αποκαλούσαμε τις πόρνες κυρίες και τους ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ ανθρώπους του Θεού. Υπάρχουν βέβαια και αξιοπρεπείς ΚΙΝΑΙΔΟΙ που κρύβονται και δεν δηλώνουν τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις κάνοντας το ΛΑΘΟΣ να πέφτουμε θύματα εκβιασμών. 

  • Η ΝΔ δεν έχει κανένα θέμα με την οιαδήποτε σεξουαλική προτίμηση του οιοδήποτε εφόσον αυτή είναι φανερή και δεν πατήσει και πάλι όπως με την περίπτωση του παιδόφιλου Νίκου Γεωργιάδη!  Που αθωώθηκε γιατί τελικά τα παιδιά από την Μολδαβία έως να γίνει το δικαστήριο ήταν ΕΝΗΛΙΚΟΙ! Άσε που δεν ήρθαν να μας πουν εάν ήταν επαγγελματίες ή θύματα! 

  • Και άλλος βουλευτής των Νοτίων Προαστίων νιώθει πως δεν θα εκλεγεί στις προσεχείς εκλογές και ζητάει να αλλάξει εκλογική περιφέρεια. 

  • Δεν μας αφορά καμία εμπορική δραστηριότητα εις όφελος των πολλών και φυσικά προβάλλουμε όλες όσες για εμάς ευνοούν τους καταναλωτές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: