ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Δυναμιτίζουν και πάλι το κλίμα οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ την ώρα που πραγματοποιείται μια συνάντηση που θα κρίνει εν πολλοίς την ΤΥΧΗ της κεντροδεξιάς στην πόλη μας στις κάλπες του 2023!

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Δυναμιτίζουν και πάλι το κλίμα οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ την ώρα που πραγματοποιείται μια συνάντηση που θα κρίνει εν πολλοίς την ΤΥΧΗ της κεντροδεξιάς στην πόλη μας στις κάλπες του 2023!

 Διαβάζουμε στους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ πως η πόλη μας έχει ήδη δύο κεντροδεξιές υποψηφιότητες δημάρχων και άρα πολύ κακό για το τίποτα η σημερινή συνάντηση στο αναψυκτήριο της πόλης μας! 

Οκ λοιπόν αφού είναι έτσι τα πράγματα γιατί πάνε; Να δουν τον κ.  Διονύση Χατζηδάκη; Να πει ο καθένας τον πόνο του; Και εφόσον δεν επιθυμούν την στήριξη της ΝΔ ( που βρίσκεται σε αποδρομή) ποιος ο λόγος να μαζευτούν εκεί ; 

Ο Αραμπατζής του 10% και ο Ευσταθίου του 15% φυσικά και χωρίς τις κεντροδεξιές ψήφους δεν θα δουν δεύτερο γύρο ποτέ,  και το κακό είναι πως τις θέλουν όλες . Με τις μισές δεν  φτάνουν τον στόχο τους,  αφού η απήχησή τους σε άλλους πολιτικούς χώρους δεν τους εξασφαλίζει ούτε ένα 2%

Ποιος Συριζαίος της πόλης θα ψηφίσει π.χ Αραμπατζή ή Ευσταθίου; Ποιος κομμουνιστής θα συγχρωτιστεί μαζί τους έστω και στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών; Ακόμα και οι ΠΑΣΟΚΟΙ που δεν θα ψηφίσουν Χατζηδάκη θα κατευθυνθούν προς τον κ. Ψυρρόπουλο. 

Εάν θεωρούσαν πως ήταν ισχυρές υποψηφιότητες και μπορούν να σταθούν "υπερκομματικά" δεν θα πήγαιναν καν. Πάνε πρωτίστως για να τιμήσουν το κόμμα που τους ανέδειξε , και κατά δεύτερον για να συζητήσουν το ενδεχόμενο οι κεντροδεξιές υποψηφιότητες να είναι ΜΙΑ! 

Εάν δεν είναι , θα φταίει κάποιος και σίγουρα όχι το 30% -35% των κεντροδεξιών της πόλης μας που επιθυμεί ΝΙΚΗ που μπορεί να επιτευχθεί ΜΟΝΟ με ΜΙΑ κεντροδεξιά υποψηφιότητα όπως συνέβη και το μακρινό 2006. 

Τα πρώτα μηνύματα από την συνάντηση δεν είναι ενθαρρυντικά , αλλά αυτά αύριο όταν με το καλό ή με το κακό για κάποιους έχει ολοκληρωθεί η πρώτη αυτή συνάντηση και έχουν βγει τα πρώτα συμπεράσματα. 

Από τώρα όλες και όλοι γνωρίζουν πως είτε πάμε ως ΜΙΑ παράταξη έχοντας και ό,τι βρίσκεται εκτός της ΝΔ από τα ΔΕΞΙΑ της , είτε για ακόμη μια φορά θα έχουμε για δήμαρχο τον κ. Γιώργο Χατζηδάκη αφού η εκεί διάσπαση με τις δύο υποψηφιότητες έχει ήδη κριθεί και το 2019. 

Και τότε κονταροχτυπήθηκαν στο δεύτερο γύρο δύο κεντροαριστεροί,  το θέμα είναι μην καταφέρουμε και πάλι να μην έχει ενδιαφέρον για εμάς τους κεντροδεξιούς ο δεύτερος γύρος των δημοτικών εκλογών στην πόλη μας. 

Η ΝΔ δεν χρειάζεται να κάνει καμία προετοιμασία κ. Κάνδηλα για τις Εθνικές Εκλογές , χωρίς ιδιαίτερα να αγχωθεί είναι και πάλι πρώτο κόμμα. Για την ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ την έχασαν εξαιτίας των μη διαγραφών των ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΑΚΡΙΔΩΝ,  από το κόμμα και της ΑΤΟΛΜΙΑΣ τους να κάνουν όλες τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις για τον Τόπο. 

Αλλά σε εμάς δεν ηχεί παράξενο που δεν τα κατάφερε να κάνει καμία μεταρρύθμιση αφού υπάρχουν πολλοί "Αραμπατζήδες" στο κόμμα που δεν τις επιθυμούν. Έτσι εξ ανάγκης συνυπάρχουμε και εκεί όσοι πιστεύουμε στις μεταρρυθμίσεις και όσοι δεν τις επιθυμούν αλλά τις διαφημίζουν απλώς προεκλογικά. 

Σε κάθε περίπτωση με δύο κεντροδεξιές  υποψηφιότητες  δημάρχων για την πόλη μας εμείς θα το σκεφτόμασταν και να πάμε να ψηφίσουμε , αφού η εμπειρία μας ήταν αρνητική και στις κάλπες του 2010 , και σε αυτές του 2019 και αναμένουμε να μην χρειαστεί να γίνουμε μάντεις κακών και το 2023. 

Η συνάντηση αυτή δεν έγινε μόνο στην πόλη μας αλλά και σε άλλους δήμους που αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα και που αδυνατούν να τα λύσουν ΜΟΝΟΙ τους. 

Τώρα εάν κάποιος δεν θέλει χρίσμα για εμάς είναι ΑΠΟΛΥΤΑ θεμιτό άλλωστε και ο νυν δήμαρχος χωρίς χρίσμα κατέβηκε στις κάλπες του 2023 και ΝΙΚΗΣΕ. 

Αυτός όμως ήταν και παραμένει ικανός οι δικοί μας απλώς δεν το έχουν κάτι που φαίνεται από τις διαχρονικές κόντρες που υπάρχουν και την ανοχή τους σε συμπεριφορές που τους αδικούν όταν είναι επικεφαλής. 

Ο Γιάννης Αναγνώστου πέτυχε επειδή ήταν ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ υποψήφιος από την κεντροδεξιά το 2006 και μέχρι και το 2014 που κατέβαινε εξακολουθούσε και συγκέντρωνε μεγαλύτερο ποσοστό από όσους έως τότε το είχαν αποφασίσει. 

Για εμάς ΔΕΝ υπάρχει άλλη ΛΥΣΗ από το να κατέβει ΜΟΝΟ ένας κεντροδεξιός υποψήφιος και για το ποιος θα είναι αυτός υπεύθυνοι είναι τα μέλη της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης και ουδείς άλλος. 

Θα μπορούσε να προτείνει και το Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης για να διευκολύνει την κατάσταση κάτι βέβαια που δεν δέχονται οι δύο επικεφαλής των κεντροδεξιών δημοτικών παρατάξεων αφού θεωρούν ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ πως είναι ευρύτερης αποδοχής. 

Σε κάθε περίπτωση  εμάς δεν μας ενδιαφέρει καν πόσοι θα κατεβούν για να το κάνουμε λιανά εάν δεν είναι ΜΟΝΟ ένας! 

Αυτά και ελπίζουμε οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ που μας έφεραν τον κ. Γιώργο Χατζηδάκη μη παλεύοντας ΠΟΤΕ για την ΕΝΟΤΗΤΑ,  να αντιληφθούν πως ο χρόνος ΟΛΩΝ τελείωσε εάν στις κάλπες του 2023 επικρατήσει και πάλι ο νυν δήμαρχος ή ο κος Ψυρρόπουλος, γιατί δεν βλέπουμε κανέναν κ. Ευαγγέλου να κατεβαίνει παρόλο που μέσω κύκλων έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του. 

Ρίξτε και μια ματιά στο κείμενο τους για να καταλάβετε πως ούτε καν τα προσχήματα δεν κρατούν θεωρώντας πως μετά και την ΗΤΤΑ του 2023 θα έχουν χώρο για να μας μιλάνε για το 2028! 



Η ΝΔ θα μπορούσε να διαγράψει οιονδήποτε δεν βοηθάει την κοινή προσπάθεια με πρώτους εμάς που έτσι και αλλιώς δεν επιθυμούμε να συγχρωτιστούμε με την συγκεκριμένη ηγεσία ούτε να την  ακολουθήσουμε απολογούμενοι για τα σκάνδαλά της. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: