ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ξέκοψε τις έτσι και αλλιώς προβληματικές σχέσεις του με τη ΝΔ ο κος Γαβριήλ Αραμπατζής

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Ξέκοψε τις έτσι και αλλιώς προβληματικές σχέσεις του με τη ΝΔ ο κος Γαβριήλ Αραμπατζής




 Μπορεί να φωτογραφίζεται με στελέχη της κυβέρνησης Μητσοτάκη ο κος Γαβριήλ Αραμπατζής αλλά η δημοτική του παράταξη δεν θέλει στήριξη από τη ΝΔ αφού θεωρεί μάλλον πως το μόλις 10% που πήρε στις κάλπες του 2019 προέρχεται από ψηφοφόρους άλλων πολιτικών χώρων. 

Έτσι με μια κατάπτυστη ανακοίνωση που ανέβασε στο site του cityofilioupolis.gr  φτύνοντας κατάμουτρα τους αφελείς Νεοδημοκράτες που τον στήριξαν στις κάλπες του 2019 ξεκαθαρίζει πως :"Με τη στάση του και την αποχή του από τη συνάντηση, που εν τέλει δεν κατέληξε πουθενά, ο Γαβριήλ Αραμπατζής απέδειξε εμπράκτως πως δεν τον ενδιαφέρουν τα κομματικά χρίσματα και τα «οφίκια», και πως τέτοιες πρωτοβουλίες εξυπηρετούν κομματικά συμφέροντα και δεν βοηθούν την πόλη μας ώστε να λυθούν τα πολλά προβλήματα που συσσωρεύονται από την στάση της σημερινής διοίκησης του δήμου".


Ο κος  Αραμπατζής αποχώρησε από την διεκδίκηση των γαλάζιων πάει φουλ να διεκδικήσει το πράσινο είναι "ελευθέρας βοσκής" και εάν δεν βρει χορτάρι θα σας ταΐσει σανό! 


Μας λέει λοιπόν ο κος Αραμπατζής και προφανώς δια της ΣΙΩΠΗΣ τους συμφωνούν και οι τρεις δημοτικοί του σύμβουλοι ( Αμουργιανός, Αθανασίου, Καραχάλιου) ειδάλλως μπορούν να βγουν και να διαχωρίσουν την θέση τους πως ξεγελάστηκαν όσοι τον ψήφισαν ως κεντροδεξιό υποψήφιο εκτός και μας αποδείξει πως έχει στήριξη από κάποιο κόμμα πιο ΔΕΞΙΑ από τη ΝΔ πράγμα διόλου απίθανο με τους φιλοχουντικούς που όπως σας αναδείξαμε κάνουν "πάρτι" στην παράταξή του χωρίς να μπαίνει στον κόπο να τους διαγράψει. 

Ως κεντροδεξιό τοπικό ΜΜΕ θεωρούμε απαράδεκτη την στάση του αυτή αλλά όχι παράξενη ή απρόσμενη για εμάς τουλάχιστον που πολύ νωρίς συνειδητοποιήσαμε από την στάση του μέσα στα δημοτικά συμβούλια πως οι απόψεις που απηχεί δεν έχουν καμία θέση σε ένα φιλελεύθερο δημοκρατικό κόμμα όπως η ΝΔ. 

Σε ένα κρεσέντο λαϊκισμού και με τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ να προσπαθούν να σας πείσουν πως κέρδισε με την απουσία του ο κος Αραμπατζής μερικούς μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές του 2023 ΞΕΚΑΘΑΡΑ αναγάγει τον εαυτό του σε έναν υπερκομματικό υποψήφιο χωρίς όμως να λαμβάνει υπόψη του πως οι ψηφοφόροι που του έδωσαν απλόχερα ένα 10% στις κάλπες του 2019 το έπραξαν θεωρώντας πως ψηφίζουν έναν κεντροδεξιό υποψήφιο που θα πάλευε για τις αξίες της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης. 



Δεν ξέρουμε από που ορμώμενος ο κος Αραμπατζής που άλλωστε έχει μάθει να υπηρετεί τους πάντες πήρε αυτό το ρίσκο ( συμπαραστάτης του δημότη και της επιχείρησης ήταν επί κεντροαριστερής διοίκησης και Αντιδήμαρχος επί κεντροδεξιάς!) αλλά να είναι βέβαιος πως δεν θα του βγει σε καλό. 

Έκπληκτοι έμειναν αρκετοί που τον στήριξαν το 2019 και πάλεψαν μαζί του αλλά προφανέστατα και η έκπληξή τους αυτή δεν μας λέει απολύτως τίποτα εμείς τους είχαμε έγκαιρα προειδοποιήσει. 

Ακόμα και στα χειρότερά της η ΝΔ θα λάβει στις βουλευτικές εκλογές στην πόλη μας ένα 30% και προφανέστατα με την κίνησή του αυτή ο κος Αραμπατζής τους γύρισε την πλάτη αφού ΟΛΟΙ αυτοί περίμεναν από μια τέτοια συνάντηση ένα θετικό αποτέλεσμα που δεν μπορεί να έρθει από "λιποτάκτες" που αρέσκονται να φωτογραφίζονται με στελέχη και υπουργούς της ΝΔ αλλά για χάρη των προσωπικών τους φιλοδοξιών και επειδή δεν έχουν ούτε ΙΕΡΟ ούτε ΟΣΙΟ πάνε στους εσπερινούς μαζί με δημοτική τους σύμβουλο που τρία χρόνια τώρα δεν την έχουμε ακούσει να λέει κάτι σημαντικό μέσα στα δημοτικά συμβούλια πέρα από την ενασχόλησή της με γάτες και σκύλους και την συμμετοχή της σε διαδικτυακές ομάδες που πουλάνε "αλληλεγγύη" και παράλληλα διοργανώνουν εκδηλώσεις με χορηγό τον δήμο Ηλιούπολης και την διοίκηση του κ. Γιώργου Χατζηδάκη! 


Άλλωστε όπως θα σας αναδείξουμε και προεκλογικά μια σειρά υποψηφίων του συνδυασμού έχουν αλλάξει αρκετές δημοτικές παρατάξεις κατά βάση κεντροαριστερών πριν καταλήξουν να δουν στο πρόσωπο του κ. Γαβριήλ Αραμπατζή τον αυριανό δήμαρχο της πόλης! 



Τον έχουν κάνει φαίνεται να το πιστέψει και να θεωρεί πως είναι τόσο ικανός που δεν του χρειάζεται κανένα χρώμα και κόμμα όμως η πραγματικότητα θα τον προσγειώσει αλλά η ζημιά για την κεντροδεξιά θα έχει γίνει. 



Ως θαυμαστής του δοτού δημάρχου της χούντας Κωνσταντίνου Δελλαπόρτα είπε να αφήσει νωρίτερα την κομματική του κάπα εκτός δημαρχείου.  Το πρόβλημα όμως για αυτόν  είναι πως ποτέ δεν θα μπει σε αυτό ως δήμαρχος,  όπως άλλωστε δεν έγινε ΠΟΤΕ με την ψήφο των συνδημοτών μας και το χουντικό απολειφάδι και δοτός δήμαρχος της χούντας τον οποίο θέλει και να τιμήσουμε ο κος Αραμπατζής! 


Η στάση του κ. Αραμπατζή και η υπέρμετρη φιλοδοξία του μπορεί να τορπιλίζει την προσπάθεια για κοινή υποψηφιότητα κεντροδεξιού δημάρχου στις δημοτικές κάλπες του 2023 αλλά δικαιώνει εμάς εδώ που σας είχαμε επισημάνει πολύ καιρό τώρα τον καιροσκοπισμό του. 



Ελπίζουμε να μην δούμε τον κ. Αραμπατζή να συνωστίζεται για μια φωτογραφία με στελέχη , βουλευτές και υπουργούς της ΝΔ,  και βέβαια και αυτοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με ποιους φωτογραφίζονται! 


Αυτά προς το παρόν και ελπίζουμε πως έως τις αρχές του 2023 να έχει ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα με τις στηρίξεις που θα δώσει ή δεν θα δώσει η ΝΔ για τις κάλπες του 2023 για να μπορούμε και εμείς εδώ ΞΕΚΑΘΑΡΑ και χωρίς μισόλογα να αναδείξουμε την πιο ενδεδειγμένη κεντροδεξιά  επιλογή που θα έχει ελπίδα ΝΙΚΗΣ στις δημοτικές εκλογές του 2023.

Πολλοί μας συνεχάρησαν για την διορατικότητα που είχαμε να αναδείξουμε τον καιροσκοπισμό και τον λαϊκισμό της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" και έχουμε χρέος απέναντι σε όλες και όλους αυτούς να τους έχουμε ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ επιλογή και να μην στους στείλουμε στα δόντια άλλων κεντροαριστερών παρατάξεων που ούτε θέλουν αλλά ούτε μπορούν να προσφέρουν κάτι διαφορετικό για αυτή την πόλη. 

Ίσως ήρθε και ο καιρός να υιοθετηθούν από τους κεντροδεξιούς της πόλης μας βασικά σημεία της δικής μας ατζέντας αφού πολύ δύσκολα μπορείς να πείσεις κάποιον να αλλάξει έναν δήμαρχο εάν δεν έχεις ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετική πρόταση και συνταγή από αυτή που τώρα χρησιμοποιείται. 

Αυτά και καλή τύχη σε όσους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους  νιώθουν κεντροδεξιοί και Νεοδημοκράτες αλλά παραμένουν σε μια δημοτική παράταξη που αρνείται ακόμα και το ιδεολογικό της στίγμα μαζεύοντας ξεπεσμένους οικολόγους που δεν πρόκειται να συγκεντρώσουν παρά διψήφιο αριθμό ψήφων στην καλύτερη των περιπτώσεων! 



Για τους κεντροδεξιούς της πόλης  φυσικά και η παράταξη "Η πόλη που θέλω" δεν αποτελεί πλέον επιλογή ο ίδιος ο κος Αραμπατζής έθεσε τον εαυτό του πάνω από κόμματα και χρώματα και αναρωτιόμαστε γιατί δεν δέχθηκε θέση Αντιδημάρχου από την νυν διοίκηση όπως όσοι διαφήμιζαν και διαφημίζουν αυτό στο σλόγκαν! 

Μάλλον νιώθει πως γεννήθηκε για δήμαρχος κάτι όμως που δεν πιστεύουν σε αυτή την πόλη παρά μόνο οι αγαπημένοι του ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ που βγήκαν να μας πουν στο ιστολόγιό τους πως είχε "Άγιο" που δεν πήγε στην συνάντηση! 



Άλλος ήταν ο κερδισμένος της συνάντησης και αυτός ήταν ο κος Τάσος Ευσταθίου που έως αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές είναι ο μοναδικός κεντροδεξιός υποψήφιος δήμαρχος εν αναμονή βέβαια του τι θα συναποφασίσουν τα κεντροδεξιά στελέχη της πόλης μας σε συνεννόηση με το κόμμα της ΝΔ τις προσεχείς μέρες. 




Ελπίζουμε ό,τι γίνει να ολοκληρωθεί σύντομα και σίγουρα πριν τις εθνικές εκλογές που όσο πιο σύντομα γίνουν τόσο το καλύτερο για τον Τόπο. Εμείς έως το τέλος του Γενάρη έχοντας ζυγίσει όλες τις κεντροδεξιές επιλογές θα σας γράψουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την δική μας. 




Αυτή την στιγμή άλλωστε επιλογή ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ κατάφερε ο κος Αραμπατζής και έκανε μοναδική επιλογή κεντροδεξιού υποψηφίου δημάρχου αυτή του κ. Τάσου Ευσταθίου. Άρα και να θέλαμε να επιλέξουμε σήμερα δεν θα μπορούσαμε αφού κάτι άλλο με ονοματεπώνυμο δεν προέκυψε από την συνάντηση της Δευτέρας! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: