ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  • Η επιλογή υποψηφίων δημοτικών συμβούλων κρίνει πάντα εν πολλοίς το αποτέλεσμα των εκλογών είτε αυτές είναι βουλευτικές είτε δημοτικές. Οι "παίχτες" εν πολλοίς "τσουλάνε" την ομάδα με "κουτσούς" ουδείς "προπονητής" πήρε πρωτάθλημα. 


  • Ο χειρισμός της ΕΛ.ΑΣ σε πλήθος περιπτώσεων δείχνει απέραντο ερασιτεχνισμό που και προφανέστατα πρέπει να προβληματίσει την πολιτική ηγεσία αφού εν τέλει τα λάθη και την ανικανότητα αυτή θα την χρεωθεί. Οι πολλοί έχουν αποφασίσει τι αστυνομία θέλουν το θέμα είναι πως δεν την βλέπουν διαχρονικά. 



  • Φασισμός είναι να σου φταίνε η Ρομά, οι μετανάστες, οι πρόσφυγες , οι αναρχικοί, οι οικονομικά ασθενέστεροι όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να "μισιόμαστε" και τα δείγματα της κοινωνίας δείχνουν τον επικίνδυνο εκφασισμό της που θα έχει αποτύπωμα και στις προσεχείς εκλογές. Τα προβλήματά μας δεν θα τα λύσουν οι "Φλώροι" του στρατού, ούτε οι Ράμπο που δολοφονούν Ρομά αλλά όσοι περιορίσουν όλους αυτούς για να ανασάνει η κοινωνία. Μοναδική ελπίδα αυτού του Τόπου οι νέες και οι νέοι του που δεν πιστεύουν σε δόγματα και ευχολόγια!

  • Μετά τις γιορτές θα έχουμε τα πρώτα μας "χτυπήματα" εν όψει των δημοτικών εκλογών που έρχονται . Ας αφήσουμε τους συνδημότες μας να περάσουν καλές γιορτινές μέρες όσοι βέβαια έχουν την δυνατότητα αφού εμείς δεν είμαστε σαν τους άλλους και δεν ξεχνάμε τις "κακές" μας συνήθειες.... 

  • ¨Όταν φύγουμε θα μείνουν μόνοι οι δρόμοι"..... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: